Kanalen & applicaties

 

Maak je TV persoonlijk

Met Sony Entertainment Network kun je rechtstreeks apps op je TV-scherm downloaden. Hiermee krijg je direct toegang tot allerlei online diensten, zoals Skype en Facebook. Je kunt zelfs je Twitter account blijven volgen, terwijl je TV kijkt!

Voor iedereen wat wils

De tijd dat uje vastzat aan de programmering van de tvTV-zenders is voorbij. Nu kies jet u zelf wat jeu wilt bekijken op tvTV. En met meer dan 20 kanalen op Sony Entertainment Network is er altijd wel iets van uw gading te zien. Denk aan gemiste nieuws- en sportprogramma’s van NOS en Eurosport, maar ook aan websites zoals YouTube™.

Kortom: het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de programma’s te bekijken die u wilt, wanneer u wilt! Dat is de kracht van Sony Entertainment Network.

En met meer dan 20 kanalen is er op Sony Entertainment Network altijd wel iets van je gading te zien. Denk aan websites zoals YouTube™ of gemiste nieuws- en sportprogramma’s van VTM en Eurosport, maar ook aan websites zoals YouTubeTM.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de programma’s te bekijken die je wilt, wanneer je wilt! Dat is de kracht van Sony Entertainment Network.


Terug naar de homepage