Trakteer uzelf op sublieme audio

De vier producten van de Signature Series zijn het hoogtepunt van een levenslange zoektocht naar perfecte audio. Ze lijken de grenzen van hi-res audio bijna te overstijgen en zorgen voor een ongekende luisterervaring.

Signature Series

One Signature Sound

Maak de stap van geluid met hoge resolutie dat u kunt horen, naar geluid dat u kunt voelen.

Elke noot sterker met One Signature Sound

Het begon met een muziekrevolutie met de introductie van de Walkman® in 1979, toen miljoenen mensen de vrijheid kregen om altijd en overal naar hun muziek te luisteren. De Signature Series bouwde voort op die revolutie met een nieuwe standaard voor geluidskwaliteit; het ging niet alleen meer om muziek luisteren, maar ook om muziek voelen. De technici van Sony hebben hoogwaardige analoge en digitale technologieën toegepast en de ultieme luisterervaring gecreëerd met een uitzonderlijke lijn kwaliteitsproducten.

Verfijnd en geoptimaliseerd door toonaangevende geluidstechnici

De vier producten uit de Signature Series zijn ontwikkeld om elk subtiel geluidsaspect te herkennen en weer te geven, van de openingsnoten van een groots optreden tot de laatste tonen van het nagalmende slotakkoord. Zelfs de kleinste nuances van microgeluiden en grootschalige volumewisselingen blijven behouden, met als resultaat een verbazingwekkend natuurgetrouwe geluidsweergave die zowel helder als expressief is.

Op zoek naar de perfecte audio

Ontdek de inspiratie achter de nieuwe standaard voor sublieme audio van de ontwerpers die het mogelijk maken.

Pioniers op het gebied van audio-innovatie

Van de eerste karakteristieke Walkman® in 1979 tot de ontwikkeling van hi-res audio als nieuwe standaard voor geluidskwaliteit in 2013; Sony heeft een ongeëvenaarde geschiedenis op het gebied van audiokwaliteit. De Signature Series is de nieuwste innovatie in de wereld van hoogwaardige audio.

Revolutie op het gebied van de persoonlijke luisterervaring

De innovaties voor de hoofdtelefoon op een rijtje

Onze technici hebben doorlopend gewerkt aan de ontwikkeling van onze wereldberoemde serie hoofdtelefoons met innovatieve ontwerptechnieken en nauwkeurige geluidstechnologie, voor een natuurgetrouwe luisterervaring.

Bekijk de geschiedenis van de hoofdtelefoon

Maximale geluidskwaliteit

Een geschiedenis van digitale audio en versterking

Audiosystemen van versterkt geluid voorzien zonder vervorming is een kunst die Sony al meer dan een halve eeuw constant verfijnt. Om tot een hoge geluidskwaliteit te komen, zijn uitmuntende technologieën, hoogwaardige componenten en geavanceerde akoestische eigenschappen nodig.

Bekijk de geschiedenis van digitale audio/versterking

De creatie van een boegbeeld

De geschiedenis van de Walkman®

De Walkman® veranderde muziek beluisteren voor een hele generatie. Stereomuziek werd opeens draagbaar en kon op elk moment en overal worden beluisterd. Nog steeds is Sony bezig met de verfijning van dit concept.

Bekijk de geschiedenis van de Walkman®

Met liefde vervaardigd, prachtig samengesteld

Met zorg vormgegeven

Van het materiaal tot het soldeerwerk tot de gebruikte bouwtechnieken; alleen de meest geavanceerde productiemethoden werden toegepast voor de Signature Series. Hierdoor werden de hoogste kwaliteitsnormen en audiokwaliteit gewaarborgd.

Vanuit het perspectief van de ontwikkelaars

Lees over de inspiratie en het vakmanschap achter de Signature Series, verteld door de technici zelf.