Onze beste audio-ervaring in de auto

Onze nieuwste producten zijn vakkundig ontworpen om alles uit uw muziek te halen en elk nummer een boost te geven.

Audio met Hoge Resolutie

Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet van de subtiele nuances van studiogeluid met hi-res audio. De passie voor muziek komt in elk component terug, van signaal tot speaker. Geavanceerde technologieën als digitale opschaling dragen bij aan de ultieme luisterervaring.

Ontdek de perfecte indeling

Combineer onze eersteklas componenten voor een ongeëvenaarde akoestiek

De nieuwe 2015 GS-audioserie is ontworpen om de akoestische uitdagingen die gepaard gaan met auto-audio te overwinnen. Ontdek de hieronder aanbevolen instellingsopties en geniet van de ultieme audio-ervaring.

Hoe werkt het?

  • Standaard
  • Verbeterd

Ontwikkeld voor uitzonderlijke geluidskwaliteit

De hoogwaardige onderdelen achter ons hoogwaardige geluid

Van 's werelds eerste media-ontvanger die DSD kan afspelen zonder kwaliteitsverlies tot onze revolutionaire supertweeters met brede verstrooiing — alle aspect van onze nieuwste autoproducten is ontworpen met het oog op audioprecisie. Ontdek hieronder meer over elk product.

RSX-GS9-media-ontvanger

De nieuwe RSX-GS9 combineert fantastisch geluid met een prachtig ontwerp voor een adembenemende audio-ervaring in de auto.

Ervaar onze beste afspeelkwaliteit

Haal alles uit uw muziek met de RSX-GS9-ontvanger

De RSX-GS9 combineert hoogwaardige onderdelen met uitmuntende audiotechnologieën, inclusief 's werelds eerste afspeelfunctionaliteit voor oorspronkelijke DSD, zodat u kunt genieten van de beste audio-ervaring in uw auto.

4-kanaals XM-GS4-versterker

Geef uw favoriete nummers een boost met onze gloednieuwe 4-kanaals XM-GS4-stereoversterker.

De kracht achter elk nummer

Uw favoriete nummers klinken extra goed met de XM-GS4

Verbeter uw audio in de auto met onze XM-GS4-versterker. Dankzij een ultrabreed frequentiebereik tot wel 100 kHz is deze perfect voor elke muziekbron — ook hi-res-audiobestanden.

  • Bijzonder stevige behuizing
  • Afstemknoppen

XS-GS1-supertweeters

Onze geweldige nieuwe XS-GS1-supertweeters vullen met hun revolutionaire dashboardbevestiging uw hele auto met uitstekend geluid.

  • Supertweeters met brede verstrooiing
  • Hoogwaardige constructie

Eén probleemloze ervaring

Maak hi-res audio een onderdeel van uw leven

Voor het eerst in uw leven kunt u genieten van dezelfde uitstekende geluidskwaliteit in elke ruimte. Of u nu in uw auto, onderweg of thuis bent, u hoort de muziek altijd precies zoals de artiest deze heeft bedoeld.