Navigatie overslaan
TELEVISIES

BRAVIA®-TV's van 127 cm (50 inch)

De opwinding stijgt met onze beste tv's van 127 cm (50 inch). Van kristalheldere beeldkwaliteit tot eenvoudige aansluitmogelijkheden, alles is aanwezig voor een perfecte kijkervaring.

Duik in de details

Onze tv's van 127 cm (50 inch) brengen alle details tot leven. Het Full HD-display geeft een ongelooflijk helder en scherp beeld, of u nu naar een epische sciencefictionfilm op Blu-ray™ of een filmpje van uw smartphone kijkt. Door de heldere kleuren, rijke texturen en scherpe lijnen zien uw foto's er op het grote scherm nog beter uit.

Sony's beste 127 cm (50-inch) TV's met gedetailleerd beeld

Scoor met Football-modus

Fijn voor voetbalfans: met onze Smart TV's van 127 cm (50 inch) met Live Football Mode zit u midden in de wedstrijd. Door de automatische geluidsinstellingen komt het stadiongejuich direct uw woonkamer binnen. De handige interface streamt nieuws en hoogtepunten van belangrijke internetbronnen.

Sony's 127 cm (50-inch) Smart TV met geweldige eigenschappen
Stel geniet van 127 cm (50-inch) TV met ClearAudio

Geluid dat inspireert

Zet het geluid voluit en ga op in de verbluffende geluidskwaliteit van onze beste tv's van 127 cm (50 inch). ClearAudio+ verfijnt harde en zachte geluiden en verbetert helderheid en details. Voice Zoom verheldert dialogen, zodat u geen woord mist. S-Force Front Surround vult de hele kamer met krachtig geluid.

Afstandsbediening 127 cm (50-inch) Smart TV

Even aanraken

U hebt de controle met de One-Flick Entertainment-afstandsbediening, meegeleverd met onze Smart TV's van 127 cm (50 inch). Ontdek films, muziek en programma's of surf op het web met één druk op de knop. De BRAVIA®-interface is intuïtief en start snel op, zodat u direct naar uw favoriete programma kijkt.