Navigatie overslaan
TELEVISIES

BRAVIA®-TV's van 140 cm (55 inch)

Stap een nieuw tijdperk van entertainment binnen met onze tv's van 140 cm (55 inch) die vorm en functie combineren voor een ongekende Home Theatre-ervaring.

Alles wat u kijkt nu nog mooier

Onze tv's van 140 cm (55 inch) zitten boordevol functies en technologie voor de beste kijkervaring. Geniet van 4K en Full HD bij gestreamde video's en luister naar levensecht geluid dat hoge en lage tonen met gemak aankan. Dankzij de intuïtieve One-Flick Entertainment-afstandsbediening is de bediening eenvoudig.

140 cm (55-inch) LED TV van Sony met helder beeld
Sony's beste 140 cm (55-inch) TV met ongelofelijk beeld

Tv heeft er nog nooit zo goed uitgezien

Films, tv-programma's, games en nog veel meer zien er mooier uit en klinken beter op onze Smart TV's van 140 cm (55 inch). 4K en Full HD garanderen verbluffend beeld, Magnetic Fluid-speakers leveren ongekend geluid. Zelfs voetbal is opwindender: Live Football Mode brengt stadiongeluid, nieuws en hoogtepunten naar uw woonkamer.

Meer helderheid tot in de kleinste details

Met meer dan 8 miljoen pixels maakt de 4K-technologie van onze tv's van 140 cm (55 inch) alles mooier. Het beeld is scherp en natuurlijk, dus kom dichterbij voor een kijkervaring zoals in de bioscoop. De ledlampjes achter het scherm geven het een heldere gloed, zodat schaduwen verdwijnen en nieuwe details worden onthuld. 

140 cm (55-inch) TV's van Sony met scherp beeld
Sony 140 cm (55-inch) LED TV met geweldige eigenschappen

Meer plezier dan ooit

Maak uw filmavond extra spannend met onze Smart TV's van 140 cm (55 inch). 3D-Blu-ray Discs™, tv-programma's en webinhoud spatten van het scherm, zodat u helemaal opgaat in de actie. Deel foto's, ontvang tweets over uw favoriete programma met de sociale weergave, of bekijk sporthighlights met Live Football Mode. 

Een scherp en kleurrijk beeld

Kijk anders met onze led-tv's van 140 cm (55 inch). Het TRILUMINOS™-display met Xtended Dynamic Range™ verbetert kleuren voor briljant rood en diep groen. X-Reality PRO™, een geavanceerde verwerkingsprocessor, levert 4K-kwaliteit voor schitterende details.

Sony 140 cm (55-inch) Smart TV met levendige kleuren
140 cm (55-inch) LED TV van Sony op standaard

Innovatief design en spannende inhoud

Het unieke wedge-ontwerp van onze tv's van 140 cm (55 inch) bespaart ruimte, maar biedt extra plaats aan een krachtig geluidssysteem voor verbluffende audio. Met de One-Flick Entertainment-afstandsbediening bladert u door programma's, films en webinhoud.