TELEVISIES

BRAVIA®-TV's van 140 cm (55 inch)

Stap een nieuw tijdperk van entertainment binnen met onze tv's van 140 cm (55 inch) die vorm en functie combineren voor een ongekende Home Theatre-ervaring.

Sony's beste 140 cm (55-inch) TV met ongelofelijk beeld
Tv heeft er nog nooit zo goed uitgezien

Films, tv-programma's, games en nog veel meer zien er mooier uit en klinken beter op onze Smart TV's van 140 cm (55 inch). 4K en Full HD garanderen verbluffend beeld, Magnetic Fluid-speakers leveren ongekend geluid. Zelfs voetbal is opwindender: Live Football Mode brengt stadiongeluid, nieuws en hoogtepunten naar uw woonkamer.

Meer helderheid tot in de kleinste details

Met meer dan 8 miljoen pixels maakt de 4K-technologie van onze tv's van 140 cm (55 inch) alles mooier. Het beeld is scherp en natuurlijk, dus kom dichterbij voor een kijkervaring zoals in de bioscoop. De ledlampjes achter het scherm geven het een heldere gloed, zodat schaduwen verdwijnen en nieuwe details worden onthuld. 

140 cm (55-inch) TV's van Sony met scherp beeld
Een scherp en kleurrijk beeld

Kijk anders met onze led-tv's van 140 cm (55 inch). Het TRILUMINOS™-display met Xtended Dynamic Range™ verbetert kleuren voor briljant rood en diep groen. X-Reality PRO™, een geavanceerde verwerkingsprocessor, levert 4K-kwaliteit voor schitterende details.

Sony 140 cm (55-inch) Smart TV met levendige kleuren