Navigatie overslaan
Televisies

3D-tv's

Midden in de actie met onze 3D-tv's. Bekijk hieronder ons assortiment en zoek uw perfecte model om te genieten van films, programma's en webinhoud in drie spannende dimensies.

Stap een nieuwe dimensie van entertainment binnen

Geniet thuis van een bioscoopervaring met onze beste 3D-tv's. Met uw 3D-bril waant u zich midden in de actie. Geavanceerde beeldtechnologie verbetert elke scène en ieder geluid is voller en rijker, voor een ongekende, meeslepende kijkervaring.

Film in 3D op een 3D-televisie
Duidelijke beelden op de beste 3D-tv van Sony

De 3D-ervaring opnieuw gedefinieerd

Geniet van een unieke 3D-ervaring. Met onze 3D-televisies ziet u geen dubbele beelden en minder flikkerend licht. Het beeld is altijd helder, bij veel én weinig licht, en de 3D-bril houdt licht tegen zodat u zich volledig verliest in de actie.

Verbluffende beeldkwaliteit

Onze beste 3D-tv's hebben de nieuwste technologie. X-Reality PRO verfijnt beelden en Motionflow XR houdt zelfs de snelste actie vloeiend. Witte diodes op onze tv's zorgen ervoor dat ieder beeld straalt met levendige details, zowel in 2D als 3D.

Smart 3D-tv met uitstekende beeldkwaliteit
Helder geluid op een 3D-led-tv van Sony

Breng elk geluid tot leven

Een ongekende visuele beleving en geweldig geluid. De beste 3D-tv's met Clear Phase voor een perfect frequentiebereik, S-Force PRO Front Surround voor levensechte helderheid, Voice Zoom voor heldere dialogen. Veel tv's hebben ook long-duct-speakers.

De wereld binnen handbereik

Onze Smart 3D-tv's bieden een wereld vol entertainment. Stream films en programma's via internet of bekijk inhoud op uw smartphone. Gebruik sociale weergave en plaats direct tweets of gebruik Skype™ met echo-onderdrukking voor heldere gesprekken.

Sociaal delen op Smart 3D-tv's van Sony
Afstandsbediening voor 3D-televisies

Eén aanraking is voldoende

Verken 3D-tv's eenvoudig met One-Flick Entertainment. Dankzij de afstandsbediening en de krachtige BRAVIA®-interface kunt u sneller tv-zenders, foto's en webinhoud op uw Smart 3D-tv bekijken. Met de optie voor snel opstarten bent u zelfs nóg sneller.