Navigatie overslaan
Televisies

4K-tv's

Verbeter uw kijkervaring met onze 4K-tv's en geniet van ruim vier keer zoveel details als Full HD. Lees verder voor meer informatie over 4K-technologie en het kopen van 4K-tv's.

Zie het verschil met een 4K-tv

Bekijk uw favoriete films en programma's in 4K-kwaliteit. Met meer dan 8 miljoen pixels en verbeterde verwerkingstechnologie bieden 4K-tv's van Sony verbluffende details en beeldkwaliteit. Beleef nu ook thuis een overweldigende bioscoopervaring.

4K-tv met vier keer meer details dan Full HD
Echtpaar dat kijkt naar een 4K-tv

4K-technologie: kijk verder dan Full HD

Op 4K-tv's van Sony ziet alles er beter uit. Films, programma's, foto's, smartphone-inhoud: alles wordt opgeschaald naar 4K-kwaliteit dankzij 4K X-Reality PRO, X-tended Dynamic Range PRO en Triluminos. De HD-tv's ondersteunen bovendien de HEVC-codec.

U bent aan zet

Met One-Flick Entertainment hebt u alles onder controle. Blader door muziek en foto's, surf op het web of stream films in verbluffend detail met deze interface op de beste 4K-tv's. En met de optie voor snel opstarten kunt u in een flits beginnen.

Afstandsbediening voor 4K-televisies
Echtpaar dat geniet van een Ultra HD-tv met Sony ClearAudio

Ervaar overweldigend geluid van bioscoopkwaliteit

Elke regel dialoog, elk geluidseffect en elke muzieknoot klinkt levensecht op onze 4K-tv's. Ingebouwde ClearAudio+, Voice Zoom en Clear Phase zorgen samen voor optimaal geluid. Onze beste 4K-tv's hebben ook long duct-speakers voor een diepere bas.

Stream, deel, en houd contact met een 4K-tv

Maak kennis met een wereld vol spannende inhoud op 4K-tv's van Sony. Stream films, muziek en programma's op internet met de kwaliteit van 4K-technologie. Bel vrienden via Skype™ en kijk samen de voetbalfinale of update uw status op sociale media.

Deelfunctie op 4K-tv van Sony
Ultra HD-tv met vier keer rijkere beelden dan Full HD

Levendige kleuren en vloeiendere beelden

Ontdek een nieuwe kijkervaring met onze 4K-tv's. Elke tint is natuurlijker en levendiger dankzij Triluminos-kleurtechnologie en met Motionflow blijft de actie vloeiend en scherp. 4K X-Reality PRO zorgt voor zuiverheid die zelfs Full HD niet biedt.