Nul tot oneindig

Legendarische kwaliteiten in minimale vorm. Verlegt de grenzen van creativiteit.
De constante uitdaging om eindeloze verbeelding in een foto vast te leggen begint bij nul.
Bekijk de wereld op een nieuwe manier. Alles wat u nodig heeft, ligt in uw handen.
Er is niets dat u ervan weerhoudt om uw visie te realiseren.

Fotografie met eindeloze mogelijkheden

Alle mogelijkheden voor onbeperkte creatieve vrijheid in minimalistische vorm, dit is de camera van de toekomst. Zorgeloos fotograferen en de resultaten bekijken hoe u dat wilt.
De RX0 kan ook worden gebruikt met een uitgebreid systeem, waardoor uw creatieve mogelijkheden eindeloos zijn.

Stap een dimensie binnen waar het allemaal klopt: de atmosfeer, de timing en alle juiste omstandigheden voor een foto vanuit uw unieke perspectief. Wat de opnamesituatie ook is, er ligt een wereld vol mogelijkheden aan uw voeten.

Essentiële technologie voor oneindige creatieve vrijheid

De RX0 is uitgerust met een geavanceerde lens, beeldsensor en beeldverwerkingsprocessor, allemaal naadloos verwerkt in een compact design.
Dankzij de uitstekende prestaties, flexibiliteit en eenvoudige bediening levert de camera fantastische kwaliteit — ongeacht de omstandigheden.
De RX0 verbetert ieder aspect van wat een foto uniek maakt.

Nauwkeurig ontworpen design met details van 0,1 mm

Laat uw verbeelding de vrije loop en verken nieuwe mogelijkheden.
De ultracompacte RX0 — met geïntegreerde mechanismen en details zo klein als 0,1 mm — biedt alle geavanceerde functies die u nodig hebt voor flexibele opnamen in elke omgeving, niet alleen op zichzelf, maar ook als onderdeel van een systeem met meerdere camera's.

Robuuste behuizing voor flexibele opnamemogelijkheden

Dankzij het zeer robuuste chassis van extra hoogwaardig duraluminium is de RX0 uiterst betrouwbaar, vooral onder zware omstandigheden. De camera is uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat deze altijd even uitstekend presteert. Bij opnames van land-, zee- of luchtscènes kunt u perfect vastleggen wat ware vrijheid is.

Eenvoudig te gebruiken met uitgebreide systemen

Dankzij het minimalistische ontwerp van het chassis is de RX0 niet alleen op zichzelf eenvoudig te gebruiken, maar ook als onderdeel van een geïntegreerd systeem met accessoires en zelfs meerdere camera's. Deze camera biedt alle flexibiliteit die u nodig hebt om de perfecte opname te maken, hoe u hem ook wilt gebruiken.