Afbeeldingen van Aansluitbare navigatiemodule voor in de auto
Afbeeldingen van Aansluitbare navigatiemodule voor in de auto
Afbeeldingen van Aansluitbare navigatiemodule voor in de auto
Afbeeldingen van Aansluitbare navigatiemodule voor in de auto
Afbeeldingen van Aansluitbare navigatiemodule voor in de auto

Kenmerken

Eenvoudig in te stellen

Verander uw AV-ontvangers van Sony in een navigatie-oplossing met aanraakscherm, aangestuurd door TomTom. Gebruik onze aansluitbare moduleset voor de nieuwste offline navigatie voor slimmere ritten en geniet van de intuïtieve bediening met eenvoudig te gebruiken aanraakscherminterface.

Alles wat u nodig hebt

In de doos vindt u alles wat u nodig hebt voor de aansluiting van uw apparaat. U krijgt een navigatie-unit, een SD-kaart (kaartgegevens), een stroomkabel, klittenbandbevestigingen, een GPS-antenne, een bedieningskabel en bevestigingsinstructies voor de antenne. 

Interactief design

De NavApp van TomTom biedt een nieuwe manier van interactie. Geen ingewikkelde menu's meer, maar gewoon uw bestemming invoeren door op de kaart te tikken en u bent klaar om te vertrekken. U kunt op de route tikken om deze te verwijderen of een locatie selecteren om deze aan uw favorieten toe te voegen.

Versterk uw GPS-signaal

Bevestig de GPS-antenne op het dashboard met een geoptimaliseerd bevestigingsblad voor een betere GPS-ontvangst. 

Zes soorten routes

Als er een route wordt berekend, wordt automatisch de snelste optie gekozen, maar u kunt uit totaal zes opties kiezen, waaronder brandstofbesparend, snelwegen vermijden en kortste route. Vervolgens wordt uw nieuwste instelling gebruikt bij elke volgende route die u plant. 

Eenvoudig uw bestemming vinden

Druk lang op de kaart om snel uw bestemming te vinden. Of gebruik het zoekveld: het systeem begint al met zoeken nadat u drie tekens hebt ingevoerd. Terwijl u tekst invoert, verschijnen er overeenkomstige adressen en interessante plaatsen.

Snelheidspaneel

U krijgt informatie over bijvoorbeeld uw huidige snelheid en de maximumsnelheid op uw locatie. Details over uw huidige route, waaronder de geschatte aankomsttijd, worden in een zijpaneel weergegeven.

Bekijk stapsgewijze instructies

Selecteer de optie Show instructions (Instructies weergeven) in het menu Current Route (Huidige route). U kunt vervolgens een lijst met stapsgewijze instructies bekijken. De afstand die in de lijst wordt getoond, is de afstand tussen de instructies.

My Places (Mijn plaatsen)

Pas uw kaarten aan met My Places (Mijn plaatsen). Bekijk uw favoriete plaatsen op uw kaart en rijd er elke keer eenvoudig heen. U kunt via het menu My Places (Mijn plaatsen) ook naar uw meest recent bezochte plaatsen gaan. 

Verschillende kleuren

Het standaard kleurenthema van de NavApp is blauw, maar u kunt deze kleur naar wens aanpassen. Alleen de elementen op de kaart veranderen, zoals de route, de GPS-aanwijzer en uw favorieten. De kleuren van de kaart wijzigen niet.

Spraakbegeleiding 

Dankzij de spraakbegeleiding kunt u uw blik op de weg houden en naar de instructies op het scherm luisteren. Bij de instellingen kunt u selecteren welke instructies moeten worden voorgelezen, zoals vroege instructies, wegnummers, verkeersborden, straatnamen enz.

Bedien het scherm met uw handen

Het aanraakscherm is op diverse manieren handig en eenvoudig te gebruiken. U kunt dubbeltikken, slepen, vegen, ingedrukt houden, tikken of selecteren.

Specificaties

Bereik uw bestemming op de smart-manier, met een eenvoudig aan te sluiten navigatiesysteem met aanraakscherm, aangestuurd door TomTom. U hebt de nieuwste offline navigatie, interactieve kaarten, zoekvelden voor adressen, spraakbegeleiding en nog veel meer binnen handbereik als u uw apparaat aansluit op een compatibele AV-ontvanger van Sony.
  • Eenvoudig instelbaar, volledig uitgerust navigatiesysteem van TomTom

  • Het interactieve design is compatibel met audio-apparaten van Sony voor in auto's

  • Zes soorten routes voor elke reis

  • Voeg favoriete locaties toe met My Places (Mijn plaatsen)

  • Spraakbegeleiding en aanraakscherm

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu