Action Cam Magazine van Sony

Weet u niet welke accessoires en instellingen u nodig hebt voor het maken van uw Action Cam-video? Download dan nu deze Action Cam Magazine-app.

Altijd nieuw en toegankelijk vanaf een smart-apparaat

Blijf eenvoudig op de hoogte van nieuwe opnameapps, -tips, -producten en -accessoires. De nieuwste uitgaven van het Action Cam Magazine worden automatisch bijgewerkt op uw smart-apparaat en zijn altijd toegankelijk op de boekenplank van de app.

ActionCam MAGAZINE

Lees dit voordat u de app gebruikt.

Downloaden

Het nieuwste nummer

Action Cam-activiteitengids

FDR-X3000 / HDR-AS300 / HDR-AS50

In de Action Cam-activiteitengids vindt u interactieve inhoud en video's met de allerlaatste nieuwtjes over de camera's en accessoires voor verschillende activiteiten.

Mountainbiken

Het 100%-shot met de Action Cam POV-films mag u niet missen. De robuuste en betrouwbare Action Cam biedt de prestaties die u nodig hebt om verbluffende beelden op een fiets te maken. In dit mountainbikenummer kunt u lezen hoe u de Action Cam kunt gebruiken op onverwachte manieren.

Skiën en snowboarden

Het ski- en snowboardnummer van Action Cam Magazine heeft niet alleen video's van demonstraties en foto's van prestaties, maar noemt ook handige optionele accessoires, functies en tips voor het maken van Action Cam-filmopnamen.