Actie!

Regisseer uw eigen films. De geavanceerde Action Cam van Sony maakt een spectaculaire video van uw fietsavontuur en u bent zowel regisseur als hoofdrolspeler.

Maak ongelooflijk levensechte fietsfilms

Laat het échte fietsen zien. Sensationele routes, hellingen, sprongen, salto's en wheelies. Gebruik de Action Cam-accessoires voor stevige bevestiging, stabiele beelden, kijken op meerdere camera's, afstandsbediening en maak de beste POV-beelden van uw rit. Maak elke beweging levensecht met 4K- en HD-beelden en stereogeluid van Sony. Geef uw fans een heuse fietsbeleving.

Missing Video data!

Geavanceerde technologie voor geweldige beelden op de fiets

Haal alles uit de Action Cam en de accessoires, en verander uw fietstocht in een filmbelevenis. Met de Live View-afstandsbediening houdt u uw handen vrij en uw aandacht bij het fietsen. U kunt opnemen, hoeken bekijken en tot vijf camera's tegelijk bedienen. Houd uw route en snelheid bij met de ingebouwde GPS. Vertrouw op beeldstabilisatie, dat vloeiende beelden van hobbelige ritten maakt.

Standaarduitrusting voor het maken van geweldige beelden

Gebruik de optionele bevestigingen en maak geweldige beelden die uw fietsfilm nog mooier maken. Zet de camera op uw hoofd en maak unieke POV-beelden vanaf uw helm. Zo kunt u ongehinderd uw route zien en uw beste prestaties leveren. Bevestig de camera aan een stang of handgreep en maak diverse beelden, of gebruik de armset om de beste hoek te krijgen.

Standaarduitrusting voor het maken van geweldige beelden