Behuizing + waterdichte hoes

HDR-AS20

200,00 €

(inclusief btw)
Afbeeldingen van AS20 Action Cam met Wi-Fi®
Afbeeldingen van AS20 Action Cam met Wi-Fi®
Afbeeldingen van AS20 Action Cam met Wi-Fi®
AS20 Action Cam met Wi-Fi® in actie

Kenmerken

Maak opnamen bij weinig licht met een Exmor R®-CMOS-sensor

Elk aspect van de scène wordt natuurgetrouw gereproduceerd, zelfs bij weinig licht. Het karakteristieke ontwerp van de Exmor R®-CMOS-sensor met de bedrading achter de lichtvaststellingsgebieden zorgt voor een sterk verhoogde gevoeligheid en minder ruis. In combinatie met de snellere parallelle signaalverwerking en signaalconversie hebben foto's een breder dynamisch bereik en rijke gradaties voor intense details en helderheid.

Scherpe, 170° ZEISS® Vario-Tessar®-ultragroothoeklens

Leg geweldige details vast bij groothoekopnamen met de ZEISS® Vario-Tessar®-lens van 170˚. Of schakel over naar een meer conventionele 120˚-weergave. De ZEISS®-lens is het resultaat van meer dan 150 jaar ervaring op gebied van precisie-optica, en dat kunt u zien. De bijzonder scherpe opnamen hebben een intens contrast en zijn vrij van schittering en reflectie dankzij een geavanceerde meerlaagse coating.

Bedien tot vijf camera's met de Live View-afstandsbediening

Met de optionele RM-LVR1 Live View-afstandsbediening kunt u tot vijf camera's via Wi-Fi® vanaf uw pols bedienen. Maak uw compositie, bedien de opname-instellingen van de camera en start/stop de opname voor indrukwekkend beeldmateriaal uit vijf bronnen tegelijk.

Maak trillingsvrije films met SteadyShot

Onderweg opnemen zonder schokken en stoten. De elektronische SteadyShot-beeldstabilisatie gaat in de camera de effecten van camerabewegingen tegen, zowel in de groothoek- als in de volledige telefotomodus. Bewegingssensoren detecteren bewegingen van uw hand en andere camerabewegingen. Deze worden door elektronische SteadyShot gecompenseerd dankzij een speciaal buffergebied op de sensor.

Opname in Full HD met 60p / 50p en 28 Mbps

Dankzij deze indrukwekkende functies beschikt u over veel creatieve opties: geniet van Full HD-resolutie en een videobitsnelheid van 28 Mbps, en van framesnelheden variërend van 50p tot 240p superslowmotion.

Bewerking van 4 video’s met Video Merge

Met Video Merge kunt u tot vier beeldsegmenten (zelfs slowmotion), tegelijkertijd vastgelegd door verschillende camera's, combineren in een split-screen-compositie. Met deze unieke functie kan iedereen indrukwekkende films maken zonder complexe bewerkingssoftware. Beschikbaar in PlayMemories Home.

Details bekijken

Functie voor video roteren

De rotatiefunctie voor ondersteboven is vooral nuttig wanneer de Action Cam ondersteboven opneemt. Selecteer een speciale instelling voordat u gaat opnemen, zodat beeldmateriaal in de standaardrichting wordt vastgelegd.

Ingebouwde stereomicrofoon voor hoogwaardig geluid

Maak een geweldige film beter met een geweldig geluid; met de ingebouwde stereomicrofoon kunt u alle natuurlijke geluiden van uw avontuur vastleggen.

Fotomodus

Breid uw creativiteit uit zonder ook maar één enkel extra stuk apparatuur toe te voegen. Met deze videocamera kunt u tevens fantastische foto's van hoge kwaliteit maken, net zo gemakkelijk als met een camera. En u kunt ook moeiteloos een reeks beelden vastleggen met de Burst- en timelapse-modi; zo kunt u leuke effecten tot stand brengen in video's, of uw favoriete foto kiezen.

Wi-Fi® voor afstandsbediening en eenvoudiger richten van camera

Het is moeilijk mooie selfies of actievideo's van uzelf te maken. Zonder zoeker/scherm is het lastig te weten wat u precies vastlegt. Daar hebben we een oplossing voor gevonden: liveweergave van de opnamen op uw smartphone; Benut de Wi-Fi®-functie om uw smartphone of tablet om te toveren tot een externe zoeker en controller.

Batterijlevensduur van 150 minuten

Of u nu lekker aan het skateboarden bent of bij een steile berg op fietst, u hoeft geen moment van de actie te missen, want de batterij gaat wel 150 minuten mee.

Dun, licht ontwerp met eenvoudig toegankelijke bediening

Het slanke ontwerp ondervindt minder wind- en waterdruk en is ideaal voor vrijwel alle buitenactiviteiten. Bovendien ligt het slanke profiel strak tegen uw helm (of fiets of andere uitrusting), zodat de camera minder snel van zijn plaats schuift dan de grotere camera's van andere merken. Gebruiksvriendelijke bediening, zelfs met handschoenen, dankzij de eenvoudige knoppen.

Stevige waterbestendige behuizing met statiefbevestiging

Dankzij afdichtingen in de behuizing is de camera waterdicht tot 5 m en schokbestendig voor vallen vanaf een hoogte tot 2,5 m. Daarnaast is de camera vrijwel ongevoelig voor modder, sneeuw, regen en zandkorrels dankzij de vuil- en stofwerende afdichtingen. De Action Cam is tevens voorzien van een ingebouwde, veelzijdige universele statiefbevestiging.

Onderwatermodus voor natuurlijke kleuren

De Action Cam maakt beelden met prachtige, natuurlijke kleuren, zelfs onder water. U stelt gewoon de witbalansinstelling in op onder water voordat u gaat opnemen om een groenachtige kleur te voorkomen en water in levensecht blauw weer te geven.

Maak opnamen zoals U dat wilt met dubbele geheugenindelingen

Uitbreidbaar geheugen met sleuf voor Memory Stick Micro™- en Micro SD-/SDHC-kaarten; gebruik gewoon de indeling die u bij de hand hebt.

HDMI-uitvoer voor eenvoudig bekijken op groot tv-scherm

U kunt nieuwe foto's of video's heel eenvoudig samen met vrienden en familie bekijken op uw hdtv met groot scherm (hiervoor is een afzonderlijk verkrijgbare HDMI-kabel vereist).

Specificaties

  • Exmor R®-CMOS-sensor met 11,9 (effectieve) megapixels

  • ZEISS ultrabrede (170°) Tessar-lens

  • Dankzij waterbestendig ontwerp overal te gebruiken (tas meegeleverd)

  • Eenvoudig delen en bedienen met Wi-Fi®

  • SteadyShot-beeldstabilisatie vermindert ruis

Lenstype
ZEISS® Tessar®-lens
Type sensor
1/2,3-inch Exmor R®-CMOS-sensor met achtergrondverlichting
Waterdicht
Maximaal 5 m met meegeleverde SPK-AS2-behuizing
Stofbestendig
Met meegeleverde SPK-AS2-behuizing
Schokbestendig
Met meegeleverde SPK-AS2-behuizing
Aansluitingen in/uit
Geheugenkaartsleuf, Micro-HDMI-uitgang, Microfooningang (stereo), Multi-/micro-USB-aansluiting

Inhoud van de verpakking

Zelfklevende bevestiging (VCT-AM1), Micro-USB-kabel, Gebruikshandleiding, Oplaadbare batterijen (NP-BX1), Waterdichte behuizing (SPK-AS2)

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers