Behuizing + waterdichte hoes

HDR-AS50

220,00 €

(inclusief btw)
Afbeeldingen van HDR-AS50 Action Cam
Afbeeldingen van HDR-AS50 Action Cam
Afbeeldingen van HDR-AS50 Action Cam
Afbeeldingen van HDR-AS50 Action Cam
Afbeeldingen van HDR-AS50 Action Cam

Kenmerken

Nieuwe intuïtieve gebruikersinterface voor eenvoudige bediening

Functies selecteren en wijzigen is gemakkelijker dan ooit dankzij de nieuwe, intuïtieve gebruikersinterface. Alle menu's zijn gemakkelijk te gebruiken. Geniet van naadloze camera-instellingen en vind de perfecte instelling voor uw opnamebehoeften. U kunt de camera aan- of uitzetten met de Imaging Edge Mobile-app op uw smartphone.

SteadyShot verslaat schokken en ruis

Van het ruigste pad tot de onstuimigste golf: u wilt heldere en scherpe video opnemen waarvan uw volgers echt genieten. SteadyShot normaliseert de trilling van het beeld op de sensor. Dit betekent dat bewegingsonscherpte en ruis worden verminderd, zelfs bij weinig licht.

Exmor R®-CMOS-sensor met verbeterde gevoeligheid

Met duizelingwekkende snelheid in de schemering heuvelafwaarts mountainbiken? Kajakken bij dageraad? Uw beeldmateriaal zal er nog steeds fantastisch uitzien, dankzij de gevoeligheid bij weinig licht met verbeterde beeldhelderheid en drastisch verminderde korreligheid door de Exmor R®-CMOS-sensor van Sony.

BIONZ X™ voor superieure details en structuren

De snelle beeldverwerkingsprocessor van Sony reproduceert structuren en details natuurgetrouw, zoals het blote oog die waarneemt. Samen met front-end LSI (grootschalige integratie) die de verwerking versnelt, levert BIONZ X™ meer natuurlijke details, realistischere beelden, rijkere toongradaties en minder ruis, of u nu foto's of films maakt.

Scherpe ZEISS® Tessar-ultragroothoeklens

Leg epische groothoekopnamen vast met de ZEISS® Tessar-lens of kies opvallende standaardweergaven. U maakt in alle gevallen prachtige opnamen van uitdagende onderwerpen zoals skipistes, bergpaden, kolkende stroomversnellingen of beschadigde asfaltpaden.

Functie voor beeldhoek aanpassen

Ervaar nieuwe flexibiliteit om uw opnamen in actie te variëren voor dramatische effecten en extra sensatie. Zo kunt u de beeldhoek schakelen tussen breed (Wide) en smal (Narrow) in twee niveaus. Daarnaast kunt u met de naadloos instelbare zoommodus de zoomfactor tijdens het opnemen wijzigen. 

Ingebouwde stereomicrofoon voor hoogwaardig geluid

Maak een geweldige film nog beter met geweldige audio. Met de ingebouwde stereomicrofoon kunt u geluiden van uw avontuur op twee sporen in stereo en natuurlijk vastleggen. Helder geluid met minder ruis verbetert het beste filmwerk dat u kunt produceren.

Time-lapseopnamen in 4K

Met de functie voor time-lapseopnamen kunt u time-lapsefilms maken van hoogwaardige 4K-foto's met een opgegeven interval ertussen. Daarna maakt Action Cam Movie Creator of de Action Cam-app (v. 2.0)4 hier eenvoudig een prachtige time-lapsefilm van.

Highlight Movie Maker met gezichtsherkenning 

Ontdek hoe gemakkelijk de ingebouwde Highlight Movie Maker werkt met gezichtsherkenning voor automatische bewerking in de camera. Highlight Movie Maker ondersteunt ook een breder bereik aan scènes — niet alleen sportprestaties maar ook dagelijkse situaties en reizen — en selecteert automatisch hoogtepunten uit het beeldmateriaal en maakt er een film met hoogtepunten van, compleet met achtergrondmuziek. U kunt uw werk direct delen via een smartphone.

Handmatige bediening voor geavanceerd ogende films

Verken geavanceerde opnamefuncties voor spannende actiefilms die u trots met familie, vrienden en fans zult willen delen. Gebruik geavanceerde handmatige instellingen, zoals witbalans en AE verschuiven, en optimaliseer helderheid en tint om beelden van andere camcorders bij elkaar te laten passen en films eenvoudiger te bewerken. Toon uw vaardigheid en stijl als regisseur en ster in actie.

Live streaming via Ustream (momenteel IBM Cloud Video)

Deel ski-afdalingen, enorme golven (en valpartijen) in realtime. Stream scènes terwijl ze plaatsvinden met beeld en geluid van hoge kwaliteit.

120 fps in HD-resolutie voor slowmotion-video's

Zie elk detail van snelle actiebeelden in vloeiende slowmotion dankzij opnamen met een framesnelheid van 120 fps in HD-resolutie..

Burstopname

Leg snelle actie vast met burstopnamen. Hiermee kunt u maximaal acht opnamen van hoge kwaliteit van een truc of overgang vastleggen. Deze functie is daarom perfect voor als u graag beelden terugkijkt en acties analyseert. Instellingen zijn 8 fps/1 sec, 5 fps/2 sec en 2 fps/5 sec.

Motion Shot LE

Leg een hele actiereeks in één frame vast. Deze functie maakt een samengesteld beeld van een bewegend onderwerp, met variabele instellingen voor verschillende burstsnelheden: 8 fps/1 seconde, 5 fps/2 seconden en 2 fps/5 seconden.

Multi-camerabediening

Gebruik tot vijf camera's voor boeiende opnamen van onder naar boven of van boven naar onder. En bedien ze allemaal moeiteloos met de Live View-afstandsbediening (niet meegeleverd bij de HDRAS50) of een smartphone via de Imaging Edge Mobile-app.

Action Cam Movie Creator voor eenvoudige creatieve bewerking

Laat uw films er nog beter uitzien met Action Cam Movie Creator. Produceer en bewerk video's snel en eenvoudig dankzij een reeks functies zoals time-lapseopnamen en slowmotion-video. U kunt uw video's ook 90˚ rechtsom of linksom draaien met Movie Rotation, of gebruik Multi View om beeldmateriaalsegmenten uit maximaal vier films te combineren - tegelijk vastgelegd door verschillende camera's - en maak een compositie op een gesplitst scherm.

Handige Loop-recording

U hoeft het perfecte moment nooit te missen met loop-opnamen. Bij loop-opnamen hebt u de keuze uit overschrijven na 5, 20, 60, 120 minuten of 'unlimited'. Gebruik deze optie om het beslissende moment vast te leggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om onvoldoende capaciteit.

Action Cam-app

Met de intuïtieve mobiele app kunt u zich overal en altijd "bewijzen": gemakkelijk video's bewerken met time-lapse, de snelheid verhogen of verlagen en draadloos uw filmbestanden overzetten.

Onderwaterbehuizing als standaarduitrusting

Duik met de Action Cam tot 60 m diep met de meegeleverde onderwaterbehuizing — u hebt geen optionele uitrusting nodig. Met de flat-panel kunt u er alle cameraknoppen door de behuizing heen gemakkelijk mee bedienen. Bovendien wordt deze robuuste compactcamera ermee beschermd tegen stoten, vocht, roest, stof en zand. Geniet van onbezorgde avonturen op en in het water en ga ook in ruig terrein op verkenning uit.

Meer gemak 

Met de ingebouwde statiefaansluiting kunt u uw Action Cam snel op een statief plaatsen voor haarscherpe beelden. En USB-aansluitingen bevinden zich nu aan de achterkant van de camera om accessoires nog gemakkelijker te bevestigen.

Memory Stick Duo™- / SD-sleuf

De geheugenkaartsleuf is compatibel met de geheugenkaarten Memory Stick Micro™ (M2™) en Micro SD / SDHC / SDXC (klasse 4 of hoger). Kies de kaart die het meest geschikt is voor uw opnamevereisten en die compatibel is met uw pc. (Geheugenkaarten niet meegeleverd.)

Extra tally-lampen voor eenvoudige herkenning van camerastatus

Deze Action Cam heeft drie tally-lampen aan de voorkant, bovenkant en achterkant van de camera. Nu kunt u eenvoudig de opnamestatus vanuit verschillende richtingen controleren en ook het handige piepsignaal horen.

Werkt met iMovie en Final Cut Pro X

Dit product is compatibel met Final Cut Pro X en iMovie.

Specificaties

Met de robuuste, compacte HDR-AS50 Action Cam kunt u speelse POV-filmopnamen maken met de meegeleverde onderwaterbehuizing. De ongedwongen stijl werkt alledaagse filmopnamen in de hand, en de geavanceerde functies — SteadyShot, time-lapseopnamen in 4K en meer — maken het eenvoudig en leuk.
  • Verbeterde Full HD 60p legt scherpe, duidelijke beelden in rijke kleuren vast.

  • Nieuwe gebruikersinterface biedt intuïtieve camerabediening.

  • SteadyShot vermindert onscherpte drie keer zo effectief.

  • Neem met de gewenste hoek op met verstelbare FOV en zoom.

Lenstype
ZEISS® Tessar
Type sensor
Type 1/2,3 (7,77 mm) Exmor R®-CMOS-sensor met achtergrondverlichting
Waterdicht
Met meegeleverde onderwaterbehuizing (MPK-UWH1)
Stofbestendig
Met meegeleverde onderwaterbehuizing (MPK-UWH1)
Schokbestendig
Met meegeleverde onderwaterbehuizing (MPK-UWH1)
Aansluitingen in/uit
Meerdere USB-aansluitingen/micro-USB-aansluiting

Inhoud van de verpakking

Oplaadbare batterij (NP-BX1), Micro-USB-kabel, Opstartgids, Onderwaterbehuizing (MPK-UWH1), Bevestigingsgesp

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers