HDR-AS50 ACTION CAM

Productbeoordelingen

220,00 €

(inclusief btw)
34

4.0 gebaseerd op 34 klantbeoordelingen

10
19
2
0
3
Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

34 klantbeoordelingen

0

Perfect

HDR-AS50 15/09/2019 door Jake101

Geweldige beeldkwaliteit in een erg handig formaat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super camera om te duiken

HDR-AS50 26/05/2019

Zeer goede camera. Zeker om je duiken mee vast te leggen door de ingebouwde onderwater functie. Je hebt zelfs geen filters nodig! De beelden zijn haarscherp, ook de foto functie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Dashcam op de fiets

HDR-AS50 09/05/2019 door Teddybeer

Ik gebruik dit toestel ongeveer een half jaar op mijn fiets. Ik gebruik deze constant voor in geval er iets voorvalt. Daarnaast levert het ook prachtige beelden om op Strava te delen. De beeldkwaliteit is goed. In de behuizing is de geluidskwaliteit ondermaats. De batterij gaat ruim 2 uur mee. In de behuizing kan je geen externe batterij aansluiten, wat wel spijtig is. Je kan kiezen om de opnames na een bepaalde tijd te overschrijven, maar begint hij aan een volgende reeks als hij gestopt is (batterij vervangen). Dit werkt dus eigenlijk niet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige beelden in HD kwaliteit

HDR-AS50 12/04/2019 door Marcvdh

Prima kwaliteit voor de prijs, beeld is uitstekend, beeld stabilisatie functie ok maar kan beter, onderwater casing perfect (gekocht voor duiken en geheel waterdicht gebleven op 26m diep). Ingebouwde roodfilter (digitaal) is een fijne toevoeging. Software ok voor op de pc maar hapert wel erg. Beter een ander pakket gebruiken. Al met al een zeer fijne aankoop!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geen scherm& ingewikkeld te gebruiken

HDR-AS50 21/03/2019 door Petske1961

Ontevreden met apparaat terug naar de dealer. Onduidelijk om mee om te gaan

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Goed

HDR-AS50 07/03/2019 door steve1973

Toestel is compact en gemakkelijk in gebruik, schermpje zou wel makkelijk zijn, maar dan zal het ook meer kosten, geluid kan beter, maar stoort niet als je weet dat je actioncamera op andere manier gebruikt dan videocamera

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Niet Waterdicht

HDR-AS50 21/02/2019 door Gian16

De waterdicht behouzing is absoluut niet waterdicht. Na een paar gebruiken onder water, de water komt binnen. Ik volg alijd de instructies maar ze zijn niet duidelijk over wat te doen om de behouzing waterdicht te blijven. Ik raad dit product niet aan

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

1

1

0

erg stabiele action cam vvor een leuke prijs

HDR-AS50 28/10/2018 door jelle1993

ik heb voor ik naar deze camera ging naar andere cams gekeken maar geen van allen had optische stabilisatie en omdat ik zoveel mogelijk is beeld wil hebben (170 graden) ipv (140 graden) zoals bij software matige eis systemen. de vorm is niet voor elke montage ideaal, het zou top zijn als sony met een soort model als de (zx0) (hero7) komt met optische beeld stabilisatie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld!

HDR-AS50 08/10/2018

Handig formaat jammer dat er geen zoeker op zit. Kan er een externe zoeker op of naast geplakt of gemonteerd worden?

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed

HDR-AS50 29/09/2018

goede camera goed handig model vraagt wel oefening omdat er geen scherm op de camera is. Ik gebruik het vooral onderwater

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Superhandig en makkelijk

HDR-AS50 17/09/2018 door ZeOne

Camera maakt prima beelden, mooi helder en dankzij de steady-shot optie ook mooie rustige beelden. Simpele bediening met grote knoppen die logisch geplaatst zijn, prima!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klein maar dapper!

HDR-AS50 02/01/2018 door frankdigitaal

December 2016 het apparaat op de valreep als Demo model gekocht voor een zacht prijsje. Compacte actioncam, zelfs de onderwater houder zit erbij, wel is mij opgevallen dat avond opname( zoals vuurwerk) de kleuren slecht weergeeft, wat je met het oog wel ziet. Overdag is die perfect van kleur en helderheid. Zelf een micro sd aanschaffen is wel zo verstandig. Wat een pre geeft betreft beeld kwaliteit is de Zeis lens.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend product

HDR-AS50 04/07/2017 door Witterholt

Ik was reeds in het bezit van de HDR-AS15 en de nieuw aangeschafte HDR-AS50 is aanmerkelijk verbeterd, vooral als de camera in de behuizing zit is het starten en stoppen van de opname zeer gemakkelijk. Het opgenomen beeld is eveneens van een kwaliteit die we van SONY gewend zijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony action cam

HDR-AS50 27/05/2017 door RM525

Enkele weken geleden deze action camera aangeschaft. Heb hem nu een tijdje uitgeprobeerd en moet zeggen dat beeldkwaliteit goed is. Wel erg veel ruis hoorbaar terwijl ruisonderdrukking aan staat. Misschien komt het wel doordat ik camera aan mijn helm heb gemonteerd voor op de motor. Wel een groot nadeel gevonden tot nu toe. 1. De accu... Met een volle accu op de motor filmen is accu erg snel leeg. Bij thuiskomst blijkt de helft vd rit niet opgenomen te zijn. Daarnaast kan de camera niet aan als deze wordt opgeladen. Dus je kunt niet filmen met een kabel eraan voor voeding. Dit zou wel oplossing kunnen zijn voor het accu probleem wanneer je externe spanning kunt gebruiken. Misschien kan dit met een software updaten worden opgelost. Verder tot nu toe nog aan het uitproberen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Doet wat je verwacht en meer

HDR-AS50 26/04/2017 door HvAm

Prima product. In zijn prijsklasse een van de weinige met beeldstabilisatie welke prima werkt! Ik gebruik hem op de motorfiets, montage op het stuur, totaal geen last vast schokken ondanks hobbels, kuilen en motortrillingen. Prima belichting en mogelijkheid tot een "normale" beeldhoek met niet al te veel vervorming. Prima, intuïtieve bediening. Prima WiFi overdracht en blue tooth bedieningsmogelijkheid. Qua prijs-/kwaliteitsverhoudig een topper.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Zeer tevreden met de camera

HDR-AS50 26/04/2017 door Slein93

Camera geeft mooi beeld. Time lapse functie werkt naar behoren. Kan heel goed tegen een stootje (in de behuizing). De supporterende programma's werken goed voor snelle video bewerking.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super camera, boven verwachting!!

HDR-AS50 11/04/2017 door EagleWolf

Zeer gebuiksvriendelijk en handzaam apparaat met stevige onderwaterbehuizing. Camera voelt zonder de behuizing misschien wat "goedkoop" aan, maar in de behuizing zeer zeker niet. Als je dan naar het filmresultaat kijkt, doet deze niet onder voor veel duurdere concurrenten. Filmkwaliteit is zeer aceptabel, zelfs in de zgn. "standaard" resolutie van 1280×720, met framesnelheid van 30p, waarbij de beeldstabilisatie natuurlijk ook toe bijdraagt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima action cam

HDR-AS50 12/03/2017 door LRProjects

De steady shot beeldstabilisatie + de lange batterijduur + de Zeiss lens = een uitstekende combinatie. Jammer dat de Live View Remote niet in België verkocht wordt ... onbegrijpelijk.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prijs kwaliteit is top

HDR-AS50 06/02/2017 door Rjdim

Klein en licht.Goede kwaliteit. Koppeling met iphone is even zoeken maar werkt daarna prima Goede opties Lens is topkwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Uiterst creatieve action cam

HDR-AS50 05/02/2017 door Johan70

Sinds een paar weken in bezit. Zowel als dash cam in de auto als action cam in gebruik. De meegeleverde standaard accessoires maken het zeker aantrekkelijk. De waterdichte behuizing is een pré al moet je wel met geen geluid genoegen nemen. Het beeld is in HQ en PS uitstekend. Nu gebruikt om te filmen en via lenscorrectie een mooie film van ons actieve uitje gemaakt. Ook van het leggen van een vloer een time Lapse gemaakt, dit is perfect gelukt. Accuduur is ook redelijk, waarbij de oplaadtijd reuze meevalt. Tijdens een pauze van een half uur alweer ruim geladen voor 2 uur. Beveel de camera aan, zeker vanwege de veelzijdigheid

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hele fijne, compacte action camera!

HDR-AS50 10/01/2017 door VeradB

Lichte, compacte action camera die goede kwaliteit beeld levert. Nog geen minpunten ontdekt!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

uitermate stabiel beeld

HDR-AS50 19/12/2016

ik heb dit product gekocht op aanraden van de winkelier, hij had er zelf ook eentje. Ik gebruik de camera om fietstochten met de mountainbike vast te leggen. Ik sta er nog iedere keer versteld van dat het beeld ondanks alle schokken en klappen die ik zelf ervaar zo mooi stabiel is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

1

0

Zeer goed

HDR-AS50 15/12/2016 door De Foto friek

Makkelijke te hanteren Compact Raad het aan Sony is een goed vertrouwd merk

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

handige onderwater camera

HDR-AS50 07/11/2016 door changtrade59

Heb nog weinig ervaring in het gebruik maar weet al dat hij snel met de smartphone is te verbinden en lekker snel reageert op gemaakte beelden zonder lag of zo. ga hem binnenkort op vakantie uitgebreid testen bij duiken dus we zien dan de ware aard van het beestje. Heb al wel gezien dat de beeldvervorming behoorlijk is door de wideangle lens. maar dat is nu eenmaal het nadeel dat bijna alle actioncams hebben

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne action cam voor onderwater

HDR-AS50 09/10/2016 door GKVK01

Ik heb de camera nu een maand en ik heb er 15 duiken mee gemaakt in Nederland en op Bonaire. De camera werkt prima en de beelden zijn fantastische. De onderwaterstand is niet geheel perfect maar de witbalans is later goed bij te stellen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede beeldstabilisatie en stabiele bevestiging

HDR-AS50 17/09/2016 door IAmBeeblebrox

Ik heb twee weken geleden deze camera gekocht, voornamelijk voor tijdens het mountainbiken en skiën. Ik heb ook de bevestiging voor op het stuur gekocht: simpel te bevestigen en heel stabiel. Een enorm voordeel alvast tov mijn vorige camera, een Contour Roam. Ik heb nu tijdens één tocht opnamen gemaakt en die waren behoorlijk goed. Het beeld was heel stabiel en zeker voldoende scherp. Het was heel erg zonnig die dag waardoor er soms wat sprake was van overbelichting maar ik denk dat veel camera's daar last van gehad zouden hebben. Ik had eventueel nog met de instellingen kunnen spelen om dit wat op te vangen. De camera heeft ook veel instellingen die eenvoudig via een app te wijzigen zijn. Ik gebruik liever de app dan de camera zelf, maar ook daarop zijn de instellingen eventueel gemakkelijk te wijzigen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Duidelijke beelden

HDR-AS50 07/09/2016 door Jm0161

Goede beeld alleen is het jammer dat de beelden die onderwater genomen worden, op de telefoon niet worden weergegeven.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Niet het product wat je van sony verwacht

HDR-AS50 04/09/2016

Heb hem voor de vakantie gekocht, bleek niet op te laden, moest worden opgestuurd voor reparatie, pas na de vakantie terug gekregen

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Prachtige camera

HDR-AS50 04/08/2016 door Stephón

Ik heb deze camera nu twee weken in gebruik! Al prachtige beelden mee geschoten op festivals! Nu nog voor Sneekweek!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

geweldige camera

HDR-AS50 18/07/2016 door PieTDeMaN

Over de camera niets dan goeds, waar ik minder tevreden over ben is de software en apps voor de telefoon alleen op IOS en andriod gericht en niet windows terwijl er toch genoeg mensen een windows telefoon gebruiken. Jammer een gemisde kans.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Uitstekende actioncam

HDR-AS50 16/07/2016 door B Smits

Nu een paar weken bezig met deze cam en we hebben inmiddels een tweede gekocht. Zeer stabiel beeld of de cam nu op de schouder, het hoofd of een hond geplaatst is. Beeld kwaliteit is zeer goed. Functies zijn makkelijk in te stellen. Je kunt via een Smartphone zien of je de cam op de juiste manier hebt geplaatst.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

0

0

Geweldige maar kleine min puntjes

HDR-AS50 26/05/2016

Cam is top alleen moest hij standaard al spat waterdicht zijn en of volledig waterdicht

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

voelt degelijk aan en is lekker compact

HDR-AS50 01/05/2016

De kleppen van de camera mochten wel van beter materiaal worden gemaakt. De videokwaliteit is goed en de foto's ook.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Voor maar ook nadelen

HDR-AS50 29/03/2016 door Carlos M

Ik heb het product pas gekocht, en snap nu ongeveer hoe het werkt. In het begin was het niet echt duidelijk (ook niet met de gebruiksaanwijzing) maar nu na proberen en filmen snap ik het product. Ik ben tevreden over de camera, alleen het grootste nadeel vind ik dat het lastig is om bestanden (SD kaart) te verwijderen op de camera. Dit kan alleen via de PlayMemories App van Sony, via de computer kan ik het niet verwijderen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0