DSEE HX™-technologie

Vernieuw uw muziekbibliotheek met de originele DSEE HX™-technologie van Sony voor bijna hi-res audiokwaliteit

Onze muziekbibliotheken vol geweldige nummers staan op al onze mobiele apparaten: smartphones, tablets of computers. Maar als die nummers niet in hi-res audio zijn, dan ervaart u niet de geluidskwaliteit die de artiest met de opname voor ogen had.

Hoewel er genoeg downloadsites zijn voor hi-res muziek, hebben de technici van Sony het voor u mogelijk gemaakt om uw gebruikelijke muziekbibliotheek in bijna hi-res audiokwaliteit te beluisteren door de DSEE HX™-technologie (Digital Sound Enhancement Engine) te ontwikkelen.

Hoe werkt DSEE HX™?

Muziekbestanden met kwaliteitsverlies (zoals mp3’s) besparen u weliswaar ruimte op uw apparaat, maar ze missen essentiële informatie uit het originele opnamebestand van het nummer. Aan de andere kant zijn hi-res audiobestandsindelingen (zoals FLAC en WAV) gemaakt met compressie zonder kwaliteitsverlies, zodat de originele gegevens uit een opname vrijwel perfect door een klasse algoritmen kunnen worden gereconstrueerd. DSEE HX™-technologie ligt ergens in het midden. Dat zit zo:

DSEE HX™-software van Sony schaalt uw bestaande geluidsbron (die mp3’s of AAC’s met kwaliteitsverlies) op naar een bijna hi-res geluidskwaliteit. Deze technologie wekt uw muziek tot leven door gecomprimeerde bestanden op te schalen. Doordat de nuances van de originele opname worden hersteld, klinkt uw muziek als een liveoptreden.

DSEE HX™-technologieproducten

Deze technologie is in allerlei producten van Sony te vinden. Hier zijn enkele producten van Sony met DSEE HX™-software plus talloze andere geavanceerde kenmerken.

Belangrijkste kenmerken van hi-res ZX2 Walkman®:

Sla honderden nummers in hi-res audio op: 128 GB intern geheugen

Fantastische geluidskwaliteit: ondersteunt afspelen van hi-res muziekbestanden met de indeling DSD, WAV, FLAC, AIFF, ALAC, MP3 en WMA

Superieure batterijlader: met één keer opladen tot 33 uur hi-res audio afspelen

Hoogwaardig draadloos stremmen: hoogwaardig draadloos stremmen van muziek via Bluetooth® met LDAC™, de nieuwe biotechnologie van Sony

Belangrijkste kenmerken van HAP-S1 hi-res audiospeler:

Fantastische geluidskwaliteit: afspelen van DSD en alle hi-res basisindelingen

Opslagcapaciteit: 500 GB interne opslag

Bekabelde of draadloze bestandsoverdracht: de mogelijkheid om audiobestanden van uw computer over te zetten via ethernet of een draadloze verbinding

Softwarebesturing: download de speciale HDD Audio Remote-app om uw luisterervaring te regelen

Belangrijkste kenmerken van Xperia™ Z3 smartphone:

Waterbestendig: de Xperia™ Z3 met IP65/68-classificatie is tot 30 minuten en 1,5 meter diep in zoet water te gebruiken.

Maakt verbluffende foto’s: met de Exmor RS® mobiele sensor en de eerste ISO 12800 in een smartphone tilt deze telefoon de kwaliteit van uw foto’s tot ongekende hoogte.

Gamen: de enige smartphone met PS4™ Remote Play.

Uitzonderlijke batterijlader: geschatte gebruiksduur van twee dagen.

Met DSEE HX™ geeft Sony u de mogelijkheid om uw bestaande muziekbibliotheek met één druk op de knop te upgraden naar bijna hi-res audiokwaliteit. Dit is weer zo’n innovatieve technologie van Sony die uw luisterervaring zal verrijken.

Muziek en leven: trends en nieuws voor muziekliefhebbers.