Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
59

3.8 gebaseerd op 59 klantbeoordelingen

15
28
8
3
5
Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Mooi apparaat

BDV-E2100 15/11/2020 door Jeroen 1001 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mooi apparaat voor zijn prijs. Gebruik het puur als audio (zonder TV) als vervanger voor mijn wat specificaties haast identieke Samsung home cinema set die vroegtijdig - na 4 jaar - de geest gaf en hoop dat Sony degelijker zal blijken te zijn. De bediening is redelijk gebruiksvriendelijk. De installatie niet: de bijgeleverde draden hebben een lengte om een poppenhuis van audio te voorzien. Erg onhandig is dat de luidsprekerdraden vast zitten, en niet met druklemmetjes. Makkelijkste oplossing was de oude Samsung luidsprekers die al hingen te gebruiken: heb de draden van de Sony luidsprekers doorgeknipt om de niet Samsung compatibele stekkertjes te vervangen, redelijk wat soldeerwerk. Echt een minpunt, dit kan beter maar eenmaal geinstalleerd prima.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Mooi apparaat, jammer firmware is niet up-to-date

BDV-E2100 02/06/2014 door Debockh (Nederland)

Ik heb het apparaat 3 maanden geleden aangeschaft. Ik ben er heel tevreden over, er is alleen één belangrijk nadeel en dat is de sterk verouderde en niet up-to-date versie van Vtuner die als internet radio aanwezig is op het systeem. Verschillende keren contact gehad met Sony en met Vtuner. Vtuner zegt dat Sony niet de juiste versie heeft en moet updaten, maar dat niet wil doen. Het is dus een centenkwestie. Ondertussen ben je als koper dus mooi de dupe en kun je maar een kleine 100 radiostations beluisteren, waarvan het merendeel niet Nederland zit.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

3

0

59 klantbeoordelingen

0

Traag menu bij opstarten

BDV-E2100 26/11/2022 door Sylvia BvK (Nederland)

Artikel nu 3jr in bezit maar vanaf dag 1 vind ik het opstart menu er traag; eerst het het 'systeem' scannen voordat je überhaupt iets kunt bedienen. Gaat standaard terug op tv nadat je hem op FM uitzet. Nu na 3jr ia het hele ding er spontaan mee gestopt. Stopt terwijl alleen fm en tv zijn gebruikt. Wij zijn eigenlijk vanaf dag 1 teleurgesteld in dit budget apparaat. Maar ja, budget hè . Beetje jammer.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

Reactie van Customer support
30/11/2022

Hallo Sylvia,

Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend om te horen dat je problemen ondervindt met je audiosysteem.
Wij willen je graag adviseren om door middel van de onderstaande link contact met ons op te nemen zodat wij je hierbij verder kunnen helpen.
https://cutt.ly/mTLicVp

Dalia @Sony Support NL

0

Niet opgelost

BDV-E2100 03/12/2021 door DirkJoris (België)

Toestel zou hersteld zijn geweest maar werkt nog steeds niet goed.

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
06/12/2021

Hallo DirkJoris,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat je nog steeds problemen ondervindt met jouw apparaat.
Door middel van de onderstaande link willen wij je graag vragen om contact met ons op te nemen zodat wij je hierbij verder kunnen helpen.
https://bit.ly/3dou0BJ

Groeten,
Dalia @Sony Support BE

0

Fantastisch

BDV-E2100 07/02/2021 door Mdm21 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heel tevreden, mooie klank, kwalitatief hoogstaand, alles ineen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

op wat kleine zaken na uitstekend apparaat

BDV-E2100 18/11/2020 door Adriaantje (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Uitstekend stukje elektronica. Ik mis alleen een aantal mogelijkheden zoals het instellen van de klank ("toonregeling") of het aanpassen /geven van een netwerknaam. Dat laatste is lastig om het ding om in je netwerk snel terug te vinden tussen "onbekend apparaat".

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Mooi apparaat

BDV-E2100 15/11/2020 door Jeroen 1001 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mooi apparaat voor zijn prijs. Gebruik het puur als audio (zonder TV) als vervanger voor mijn wat specificaties haast identieke Samsung home cinema set die vroegtijdig - na 4 jaar - de geest gaf en hoop dat Sony degelijker zal blijken te zijn. De bediening is redelijk gebruiksvriendelijk. De installatie niet: de bijgeleverde draden hebben een lengte om een poppenhuis van audio te voorzien. Erg onhandig is dat de luidsprekerdraden vast zitten, en niet met druklemmetjes. Makkelijkste oplossing was de oude Samsung luidsprekers die al hingen te gebruiken: heb de draden van de Sony luidsprekers doorgeknipt om de niet Samsung compatibele stekkertjes te vervangen, redelijk wat soldeerwerk. Echt een minpunt, dit kan beter maar eenmaal geinstalleerd prima.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

makkelijk te installeren

BDV-E2100 08/11/2020  (Nederland)

prima product en prijstechnisch interessant goede geluidskwaliteit

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede prijs kwaliteit verhouding

BDV-E2100 07/11/2020  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het apperaat werkt goed en is eenvoudig in te stellen en gebruiken. Nadeel is, dat in het sony entertainment netwerk wel een app is voor Netflix en Youtube naast enkele duitse app's. Echter mist de Disney+ app welke toch tot dezelfde soort zou moeten behoren. Gemiste kans!!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
09/11/2020

Hallo,
Dank je wel voor je beoordeling.
Het is vervelend voor u dat Disney+ niet op uw BDV-E2100 staat.
Niet alle producten kunnen Disney+ app ondersteunen of zijn vrijgegeven door Disney om te gebruiken.
Wanneer u Disney+ op uw BDV-E2100 wil, verzoeken wij u contact op te nemen met Disney om deze vrij te geven voor uw BDV-E2100.
Met vriendelijke groet,
Customer Support Sony Nederland

0

Prima apparaat

BDV-E2100 03/10/2020  (Nederland)

Net hekocht,heel mooi geluid en makkelijk aan te sluuten/installeren. Alleen jammer dat er geen aansluuting is voor centrale antenne. Het lisse antenne draadje stoort nogal

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

geweldige prijs/kwaliteitsverhouding

BDV-E2100 18/09/2020 door fredvw (Nederland)

Gekocht nadat mijn oude philips home cinema de geest gaf.. deze geeft vewel beter geluid en heeft meer mogelijkheden! 5.1 is perfect voor films....

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

heeft echt super goed geluid

BDV-E2100 07/08/2020 door MasterxBoy18 (Nederland)

heb dit 2 maanden geleden gekocht en ben er super te vreden over

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede geluidskwaliteit

BDV-E2100 21/07/2020 door Gerard1 (Nederland)

Deze Sony BDVE2100 blue ray BD home cinema set heb ik al een paar keer gehad en alles was goed, maar nu heb ik een probleem met het geluid van Netflix op TV Philips smart tv 50PUS6704/12, ik heb alleen stereo geluid geen surround 5.1. Bij de vorige keren had ik wel surround 5.1 bij Netflix op TV, optische kabel werkt ook niet. Maar in het algemeen ben ik zeer tevreden over het systeem.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Service
27/07/2020

Beste, bedankt voor de reactie,

Het is fijn dat u tevreden bent met het toestel. Over het geluidsprobleem verzoeken we u de stappen in deze link http://bit.do/fGYyT ( graag deze link in uw eigen browser openen) te volgen om fabrieksinstellingen uit te voeren.

Sony Customer Service

0

aante bevelen top

BDV-E2100 07/03/2020 door pinokio120af3trap8p (Nederland)

vandaag gekocht goed geluid prima beeld via dvd aan te bevelen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

handzaam, gebruikersdvriendelijk

BDV-E2100 13/01/2020 door Schommel33 (Nederland)

te kort in gebruikt. so far so good een echte aanrader prijskwaliteit is goed

0

0

0

Top product

BDV-E2100 30/12/2019  (Nederland)

Ik had gelezen wat het product allemaal kon maar ik stond echt versteld toen ik zag dat het product ook Netflix ondersteunde

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Audio van tv werkt niet

BDV-E2100 24/12/2019 door Jnebos (Nederland)

Ik heb echt alles geprobeerd, maat het audio system vertikt het om het geluid n de tv weer te geven over de optische link. Verschillende tv hdmi ingangen, verschillende combinaties van instellingen van TV en audio systeem. Volgens de handleiding zou het ook via een HDMI ARC kabel kunnen, maar ik wil die alleen kopen als heb dan wel werkt.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Customer Support
30/12/2019

Goedemiddag,

Graag willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice. Zorg ervoor dat u de modelnummers en serienummers van beide apparaten bij de hand heeft wanneer u contact met ons opneemt.

Klantenservice: https://bit.ly/356OqZC

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Goed

BDV-E2100 22/12/2019 door Jefke360 (Nederland)

Ik vind zo goed en goed dat ik heb kopen. Sony is de beste.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima setje

BDV-E2100 18/11/2019 door Johan1980 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Alleen minder dat de bassen lager zijn dan gehoopt

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gemakkelijk in te stellen set

BDV-E2100 18/10/2019 door doremibus (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prima apparaat. Jammer dat de speaker draden zo kort zijn. Heb bijna alles moeten verlengen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

BDV-E2100 21/07/2019 door Aly_Baba (Nederland)

Ben er tot nu tevreden mee. En hopen dat het mij verder goed bevalt

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Traag

BDV-E2100 26/05/2019 door Branko1978 (Nederland)

Heel traag met reageren, heb alles geprobeert maar blijft langzaam

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
31/05/2019

Goedemorgen,

Vervelend om te horen dat uw BDV-E2100 niet meer naar behoren lijkt te functioneren.

Graag willen we u verzoeken om de volgende stappen uit te voeren.

Zet u de speler terug op de fabrieksinstellingen via: HOME -- Instellen -- Terugstellen -- Terugstellen op de fabrieksinstellingen -- Alle instellingen.

Indien u nog verdere vragen heeft willen we u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.
Klantenservice: https://campaign.odw.sony-europe.com/support/index.html.
Met vriendelijke groet,
Rob

0

arc werkt niet naar behoren met me samsung tv

BDV-E2100 29/03/2019 door denjac (Nederland)

ik heb deze vorige maand gekocht maar werkt niet naar behoren want ik heb deze gekocht omdat ik arc op me tv heb en deze set heeft ook arc dan zou al je geluid van je tv naar je surround set moeten gaan maar steeds is me tv de set kwijt en moet in opnieuw me hdmi eruit halen en erin prikken in de arc versie zodat die hem weer ziet

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Customer Service
01/04/2019

Goedemorgen,

Vervelend om te horen dat de BDV-E2100 niet altijd goed samenwerkt met uw Samsung TV. Graag willen we u verzoeken om de onderstaande stappen uit te voeren.

1. Haal de BDV-E2100 voor twee minuten van de stroom en ontkoppel alle externe apparaten.
2. Probeer een andere HDMI kabel.

Indien u nog verdere vragen heeft willen we u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Klantenservice: https://campaign.odw.sony-europe.com/support/index.html

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Waardeloos kan er niet veel mee

BDV-E2100 27/03/2019 door Janneke1947 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Niet tevreden, kan niet op de kabel en niet alle boxen werken

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

2

Reactie van Customer Support
01/04/2019

Goedemorgen Janneke,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de BDV-E2100. Indien u de speakers niet naar behoren functioneren willen we u verzoeken om de onderstaande stappen uit te voeren.

1. haal de BDV-E2100 voor twee minuten van de stoom en ontkoppel alle externe apparaten.
2. sluit de BDV-E2100 weer aan op het stroom en controleer de werking van de speakers.

Indien u nog verdere vragen heeft willen we u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Klantenservice: https://campaign.odw.sony-europe.com/support/index.html

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Prima apparaat

BDV-E2100 06/02/2019 door Sivani (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Twee weken geleden gekocht, werkt goed, ben er zeer tevreden mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goede kwaliteit

BDV-E2100 29/01/2019 door karel7410 (België)

Als gehandicapte met een spierziekte Myastenia Gravis is mijn geheugen ook aangetast had gehoopt als oud electro specialist dat ik het nog zou kunnen om het toestel in te stellen, maar helaas het gaat niet. Daarom heb ik gevraagd dat ze dat voor mij zouden willen doen, mits betaling natuurlijk.Ik hoop dat het in orde komt.

Vormgeving

Goed

0

0

0

Leuke Surround set

BDV-E2100 27/01/2019 door Eddy56 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Sony - Blu-ray-Home Theatre-systeem met Bluetooth®

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super beeld en geluid

BDV-E2100 19/11/2018 door Edammer (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Geluid is super, allen kabels voor achterste boxen beetje kort. Maar je kan de boxen ook alleen aan voorzijde plaatsten met idem geluid prestatie . Beeld is en blijft super scherp. Jammer is alleen bij Sony de minimale updates van software.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Ingewikkeld te bedienen

BDV-E2100 03/10/2018 door janjanny (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Als ik een andere muziekinstelling doe, dan gaan gelijk de surroundsprekers uit en blijven er wel 2 het doen. Als ik de TV aanzet terwijl de radio aanstaat gaat het geluid van de TV over de 6 sprekers, als ik de TV uitzet moet ik via de functioninstellingen van de radio weer terug naar de FM instelling erg omslachtig, misschien doe ik wat fout.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi toestel en voordelig

BDV-E2100 09/05/2018 door Sintnicolaas1961 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ben er blij mee en zelf kunnen aansluiten Alleen jammer van korte snoeren heb er een aantal kroonstenen om het te verlengen

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede theatre home cinemaset

BDV-E2100 04/05/2018 door Fer59 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ben zeer tevreden! Goed geluid en gebruiksvriendelijk

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Home Theater-systeem

BDV-E2100 06/03/2018 door r stralendorff7 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb een goeie keuze gemaakt met deze installatie alleen jammer dat er geen gebruiks aanwijzingen is van de afstandsbediening. Ik heb ook een Sony tv dus moet ik met 3 afstandbedieningen werken inclusief van het Ziggo kastje. En ik vind het jammer dat ik mijn radio niet kan aansluiten aan mijn coaxkabel van Ziggo. Moest zelf een plug maken om een goede radio frequentie te krijgen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Home in en

BDV-E2100 20/02/2018 door Beertje073 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het is een zeer goed home cinema 1 minuntje vind ik dat de bedrading van de boxen aan de korte kant is deze mochten wel een 3m langer zijn

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prima systeem

BDV-E2100 11/02/2018 door Yonboris73 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Systeem werkt goed, om de ontvangst van de radio te verbeteren kun je het draadje van de antenne het beste solderen aan de aan de binnenkant van de audio kabel van je provider.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prijs/Kwaliteit is Prima

BDV-E2100 05/11/2017  (Nederland)

Vorige maand gekocht om eindelijk audio problemen op te lossen. Gelukt !

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Compacte 5.1 Home Video installatie

BDV-E2100 28/10/2017  (België)

Omwille van plaatsgebrek was ik op zoek naar een compact home video systeem, om het vorige te vervangen. De huidige tendens blijkt ofwel grote luidsprekers te bevatten, of om te schakelen naar een soundbar. Geen optie voor mij. Andere noodzakelijke eigenschappen: FM-tuner, 5.1 surround. Die heb ik uiteindelijk gevonden bij een minder recent toestel van Sony. Tot nu toe: tevreden over de hele lijn. Op één eigenschap na: er is geen 75 ohm FM aansluiting voorzien, maar enkel een draadantenne. Vermits ik FM-signaal langs de kabel in huis krijg, kan ik die niet aansluiten om zo meer en betere radiosignalen te gebruiken. Op forums lees ik dat het nu gebruikelijk is om geen coax-aansluiting te voorzien. En ook dat er geen conversiestekker beschikbaar is - blijkbaar een frustratie van meerdere gebruikers. Als Sony dat zou oplossen, zouden heel veel mensen nog meer tevreden worden, en zou ik het product als perfect kunnen aanduiden.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

prachtig voor zijn prijs

BDV-E2100 01/02/2017 door billyboyke (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

een maand geleden aangekocht en ,ja , mijn oordeel is voor de prijs is deze prachtig

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Super geluid

BDV-E2100 13/01/2017 door Golden Hands (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

We hebben nu 2 weken onze home theatre systeem staan we genieten elke dag weer van het geluid tijdens films etc. genieten als je een dvd afspeelt als of je zelf in de zaal zit als je een concert op hebt staan

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

prachtig home cinema

BDV-E2100 12/10/2016  (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

begin deze maand gekocht,gemakkelijk te installerenen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Niet heel enthousiast

BDV-E2100 16/09/2016 door JornAmsterdam (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Product ziet er mooi uit. Hij heeft veel overbodige functies, maar er ontbreken ook veel nuttige functies. Het geluid is voor films en tv wel ok. Muziek klinkt niet mooi via het apparaat. Ik heb hem slecht beoordeeld, omdat mijn apparaat na drie jaar kapot ging.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

0

tip top

BDV-E2100 11/08/2016 door eric5be (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

moest ik al veel vroeger gedaan hebben uitstekend toppie dikke duim

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed apparaat

BDV-E2100 08/08/2016 door woutenreina (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Goed apparaat maar vrij korte snoeren voor de luidsprekers en de display had wel wat groter gemogen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Blu-ray-home-systeem

BDV-E2100 02/08/2016 door dinleo (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mooi ogend toestel met vele mogelijkheden , allen een klein probleem met de nederlandse handleiding waar ik blijkbaar wat problemen met ondervindt

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

mooi geluid, veel mogelijkheden tegen mooie prijs

BDV-E2100 11/04/2016 door hvanto (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb dit toestel vorige maand gekocht en ben er heel tevreden mee.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

0

Mooie vormgeving

BDV-E2100 27/01/2016 door Flip130 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prima apparaat, goed geluid. Je moet even geduld hebben voordat de functies van het apparaat in beeld zijn.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed

BDV-E2100 06/01/2016 door Johan1958 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige maand aangeschaft omdat onze Samsung set na 3 jaar ermee stopte. Tot nu toe werkt het goed alhoewel het instellen en het aansluiten via een glasvezel decoder niet zo eenvoudig was als het in de te downloaden handleiding liet aanzien. Uiteindelijk is het wel gelukt maar vind ik het Surround geluid nog tegenvallen.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Gewoon

BDV-E2100 28/12/2015 door Ikkeeeeee (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Er is maar één minpunt de klank is na het aan zetten van het apparaat pas na één minuut te horen?????

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

0

0

Perfect voor die prijs

BDV-E2100 15/09/2015 door WimEke (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Meer optische ingangen was welkom geweest nu opgelost me switch

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi vormgeving

BDV-E2100 11/09/2015 door Tiktak (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mooi geluid, zuiver geluid, mooie vormgeving van de speakers

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Stijlvol

BDV-E2100 19/04/2015 door Roberto191 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De set is heel gemakkelijk te installeren. Alleen de kabels van de backspeakers zijn wat aan de korte kant, waardoor ik een iets andere opstelling moest maken dan gedacht. Verder werkt de set perfect, beeld en geluid zijn fantastisch.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Fantastisch apparaat

BDV-E2100 17/04/2015 door TBU55 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het apparaat werkt goed. De gebruiksaanwijzing kan wat completer. Je moet meer vrije keuzes hebben met de audio. Als je het een instelt werkt iets anders weer niet.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

prima prijs kwailiteitverhouding

BDV-E2100 27/02/2015  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

prima set, echter jammer dat de snoeren zo kort zijn.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goede kenmerken

BDV-E2100 12/02/2015 door dagger (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb deze home cinema ongeveer een veertiental dagen. Speelt heel goed mooie klank , mooie afwerking. Voor mij persoonlijk vind ik een nadeel , kabels van de achterste speakers zijn heel wat te kort.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige geluidsweergave voor een goede prijs

BDV-E2100 10/12/2014 door Wawabolleke (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zeer goed toestel voor zijn toch wel lage prijs. Enige tekortkoming is een degelijke FM aansluiting voor de Tuner.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Te korte kabels en geen coax-antenne aansluiting

BDV-E2100 07/12/2014 door Wingsoft (Nederland)

Te korte kabels en geen coax-antenne aansluiting Goed uitziend product met goede geluidskwaliteit. Nadelen: veel te korte kabels aan de luidsprekers (achter), geen fatsoenlijke antenne-aansluiting (pielerig stekkertje i.p.v. coax) en geen rds-info op het apparaat af te lezen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

maakt veel lawaai door ventilator

BDV-E2100 27/08/2014 door aloeforever (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

het is verder een goede set met goed geluid. Ik gebruik ze met de boxenset van Philips HTC. Maar je hoort continu de ventilator draaien en dat stoort behoorlijk.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Design, functionaliteit en geluid

BDV-E2100 09/06/2014 door BeDeVe (België)

Eenvoud zelve om te installeren, duidelijke kleurcodes voor de boxen en dit staat in contrast met het gebruik en kwaliteit van het geluid. De combinatie met de Sony TV en de overschakeling tussen geluid/tv is niet eenvoudig. De geluidskwaliteit valt zwaar tegen en vind ik het meest jammer.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi apparaat, jammer firmware is niet up-to-date

BDV-E2100 02/06/2014 door Debockh (Nederland)

Ik heb het apparaat 3 maanden geleden aangeschaft. Ik ben er heel tevreden over, er is alleen één belangrijk nadeel en dat is de sterk verouderde en niet up-to-date versie van Vtuner die als internet radio aanwezig is op het systeem. Verschillende keren contact gehad met Sony en met Vtuner. Vtuner zegt dat Sony niet de juiste versie heeft en moet updaten, maar dat niet wil doen. Het is dus een centenkwestie. Ondertussen ben je als koper dus mooi de dupe en kun je maar een kleine 100 radiostations beluisteren, waarvan het merendeel niet Nederland zit.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Kan beter

BDV-E2100 02/06/2014 door Jann (Nederland)

Geluidsregeling laat te wensen over, had graag een equalizer gezien.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Redelijk makkelijk

BDV-E2100 02/06/2014 door Jacob94 (Nederland)

Makkelijk te bedienen apparaat, allen jammer dat er voor radio geen aparte kabelaansluiting aan zit.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

een goed werkend apparaat met een fijn geluid

BDV-E2100 02/06/2014 door Wijksehans (Nederland)

Goed geluid, makkelijk in de bediening, en ziet er ook nog eens mooi uit

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0