260,00 €

(inclusief btw)
22

4.0 gebaseerd op 22 klantbeoordelingen

8
7
7
0
0
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

draadloos streaming een verademing.

BDV-EF1100 24/06/2015 door kasper b

Een maand geleden dit apparaat gekocht. Zelfs voor het 2.1systeem een mooi geluid. Heb hiervoor altijd 5.1 gehad. Werkt makkelijk. Alles via WiFi.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

Meest handig (kritisch)
0

Veel functies voor een redelijke prijs

BDV-EF1100 24/01/2015 door TomSan

Ik heb onlangs de Sony bdv-ef1100 gekocht om het mindere geluid van onze Sony TV goed te maken. Mijn eerste ervaringen zijn niet zo goed... Sowieso vind ik het vervelend dat er geen kabels bij zitten, je moet dus ook nog even een HDMI en een optisch kabeltje aanschaffen. Het installeren en opstarten ging niet vanzelfsprekend maar ik kwam er uiteindelijk wel uit. Hij reageert soms gewoon erg langzaam. De internettoepassingen zijn eveneens erg langzaam. DVD getest, prima. CD getest, prima, je kunt via Gracenote de details ophalen, dat is mooi, het zou nog mooier zijn indien je ook de songteksten op zou kunnen halen (en mee kon laten scrollen). Geluid via Bluetooth is me nog niet gelukt, niet bepaald een intuitieve interface. Geluid van TV is 10 keer beter dan op de TV zelf en daar ging het om. Het had echter 20 keer beter kunnen zijn want ik vind het een wat donker geluid en had graag een soort equalizer gehad waarmee ik de hoge tonen wat zou kunnen boosten, nu moet je het doen met een paar presets. De bas is trouwens erg goed. Kortom: ik ben blij met het veel betere geluid dan dat uit de TV komt maar het kan nog beter.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

1

22 klantbeoordelingen

0

Uitstekend

BDV-EF1100 06/05/2016 door Pette

Fantastisch geluid en makkelijk in gebruik. Makkelijke apps op in het apparaat van Sony.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig systeem!

BDV-EF1100 21/03/2016 door CsharonM

Heel fijn systeem, alles werkt goed en voldoet aan de verwachtingen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede prijs/kwaliteit verhouding

BDV-EF1100 07/03/2016 door Sigma

Ik zocht naar een betaalbare installatie met cd speler. Ik beschouw mezelf niet als iemand die heel veel uit uit dergelijke apparatuur wil halen. Maar gaandeweg bleek dat het apparaat bijna dezelfde mogelijkheden heeft die de veel duurdere apparatuur van mijn zoon heeft. Installatie veel reuze mee. Prima geluidskwaliteit. Heldere gebruikershandleiding.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super installatie, gemakkelijk aan te sluiten.

BDV-EF1100 06/02/2016 door Ptf76

Prijs kwaliteit perfect in orde. De installatie is simpel zelfs het verbinden met de wifi is vlot te volgen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer tevreden

BDV-EF1100 09/01/2016 door Jos B

Heb dit gekocht om van mijn Panasonic TV (8 jaar oud),een smart TV te maken, en muziek,video en foto te streamen ,tevens internet op TV. Eenvoudig aan te sluiten. Dan een up date, en alles werkt perfect .Geluid voldoet voor mij prima. Ben zeer tevreden met deze aankoop, voor deze redelijke prijs.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Matig tot slecht geluid met antenne draad

BDV-EF1100 20/10/2015 door tienis

Geluid voor cd dvd en tv is goed. geen aansluiting coax kabel geluid met antennedraadje dat geeft een slecht ontvangst.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Leuk oer nog wel veel uitzoeken

BDV-EF1100 30/08/2015 door Henk6700

Heb hem nu bijna 2 weken Voldoet goed aan mijn verwachtingen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

draadloos streaming een verademing.

BDV-EF1100 24/06/2015 door kasper b

Een maand geleden dit apparaat gekocht. Zelfs voor het 2.1systeem een mooi geluid. Heb hiervoor altijd 5.1 gehad. Werkt makkelijk. Alles via WiFi.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

sony blu-ray-home theatre-systeem

BDV-EF1100 19/06/2015 door suspens

zeer goed product, ben er enorm tevreden mee, gemakkelijk in bediening

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed merk!!!

BDV-EF1100 10/06/2015 door Rena69

Ben er zeer tevreden over , is lekker compacte mooi geluid en een pluspunt is dat je de updats via Internet kan uitvoeren!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi product

BDV-EF1100 09/05/2015 door henkie72

Een systeem dat goed functioneert als theater systeem Niet te groot .Mooi geluid en zeer veel mogelijkheden

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geen externe fm aan sluiting

BDV-EF1100 17/04/2015 door jelle

ben niet hondert% tevreden mis externe fm aansluiting

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Veel mogelijkheden, uitstekend geluid

BDV-EF1100 14/04/2015 door Sjakie87

Dit 2.1 systeem van Sony nu een aantal weken in gebruik. Bevalt uitstekend. Gekozen vanwege het feit dat het apparaat wat mogelijkheden en geluidskwaliteit betreft verreweg het best heeft gescoord in zijn klasse tijdens mijn vergelijkend onderzoek. Echt prachtig geluid en boordevol mogelijkheden. Ik gebruik eigenlijk alle functies van het systeem, maar vooral de Bluetooth functie en CD speler. Ook de DVD/BRD, Wifi, radio en de audioIN mogelijkheden zijn erg functioneel. Enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de opstarttijd vanuit slaapstand misschien een beetje lang is (bijna een halve minuut)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede prijs kwaliteits verhouding

BDV-EF1100 15/03/2015 door Groeda

Leuk apparaat werkt betrouwbaar. SEN te beperkt, bijna geen nuttige apps

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Veel functies voor een redelijke prijs

BDV-EF1100 24/01/2015 door TomSan

Ik heb onlangs de Sony bdv-ef1100 gekocht om het mindere geluid van onze Sony TV goed te maken. Mijn eerste ervaringen zijn niet zo goed... Sowieso vind ik het vervelend dat er geen kabels bij zitten, je moet dus ook nog even een HDMI en een optisch kabeltje aanschaffen. Het installeren en opstarten ging niet vanzelfsprekend maar ik kwam er uiteindelijk wel uit. Hij reageert soms gewoon erg langzaam. De internettoepassingen zijn eveneens erg langzaam. DVD getest, prima. CD getest, prima, je kunt via Gracenote de details ophalen, dat is mooi, het zou nog mooier zijn indien je ook de songteksten op zou kunnen halen (en mee kon laten scrollen). Geluid via Bluetooth is me nog niet gelukt, niet bepaald een intuitieve interface. Geluid van TV is 10 keer beter dan op de TV zelf en daar ging het om. Het had echter 20 keer beter kunnen zijn want ik vind het een wat donker geluid en had graag een soort equalizer gehad waarmee ik de hoge tonen wat zou kunnen boosten, nu moet je het doen met een paar presets. De bas is trouwens erg goed. Kortom: ik ben blij met het veel betere geluid dan dat uit de TV komt maar het kan nog beter.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

1

0

sony 1100

BDV-EF1100 22/01/2015 door snoopy2013

tot nu toe is het goed, werkt via de afstand bediening alleen wat traag

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

0

0

0

Zeer tevreden

BDV-EF1100 21/01/2015 door Carla

Ik kocht dit ongeveer een maand gelden en ben er zeer tevreden van

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Value for money

BDV-EF1100 07/12/2014 door BennieB

De HCS nu 1 week in gebruik. Zeer tevreden. Nog niet alle mogelijkheden ontdekt.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

BDV-EF1100 04/10/2014 door wvdwe

Maand in huis en tevreden met sony geluid,dus kopen mensen.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Gemiddeld

BDV-EF1100 07/08/2014 door MirMar

Geluid voldoende bij normaal niveau, bij meer vermogen vervormen met name de lage tonen. De DVD speler heeft af en toe moeite om zelf gebrande schijfjes vlekkeloos af te spelen, USB sticks geven een vlekkeloos en scherp beeld. Prijs/kwaliteit verhouding is niets op aan te merken.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Basis product met basis opties

BDV-EF1100 02/06/2014 door OCH70

De speler nu een aantal maanden in huis. Aansluiten ging snel. Er valt niet veel aan te sluiten. Het afspelen van de discs is natuurlijk eenvoudig en het geluid in orde. De radio functie kan vergeten worden. Er is geen aansluiting voor kabel alleen een losse antenne(zo 1990). Prima apparaat voor een prima prijs.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Sony Blue ray

BDV-EF1100 02/06/2014 door Fons

Het apparaat voldoet niet geheel aan mijn wensen. Het gebruik van de fm is onder de maat. Ik kan slechts een paar zenders ontvangen. De overige geven veel ruis. De subwoofer geeft veel basgeluid.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

3

3