1.000,00 €

(inclusief btw)
10

3.6 gebaseerd op 10 klantbeoordelingen

1
7
0
1
1
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

10 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

Mooie set BDV-N9200W

Zwart 19/12/2019 door chout50

De set heeft een mooi en strak design. Het geluid is heerlijk, alle muzieksoorten komen helder en duidelijk door in alle toonsoorten. Ondanks dat de speakers van kunststof zijn heeft dit geen negatieve effecten op de muziek. Goede investering deze grootste set uit de BDV-Nxxxw serie.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

mooi met veel functie's Subwoofer veel te zwak

Zwart 22/01/2016 door dutti

mooi met veel functies , wel vind ik het heel spijtig dat de Subwoofer zo zwak is dat er geen bas te horen is ik vraag mij af of ik er een krachtigere Subwoofer zou kunnen op aansluiten weet enkel niet de welke

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voorlopig teleurstellend.....

Zwart 19/09/2015 door DutchRebel

Ik heb dit produkt ong. 2 weken geleden gekocht en heb er nog geen moment van kunnen genieten: Na het installeren bleken de surroundspeakers niet te werken, screen mirroring werkt (blijft hangen in verbinding maken) niet met mijn Galaxy S4 telefoon en internet via LAN werkt ook niet. (wifi wel) Na alles gecheckt te hebben en met een blu ray in de speler sprong het systeem op screen mirroring functie en is er niet meer van functie te veranderen. De schuifklep gaat niet meer open en mijn blu ray zit er dus nog in. Na overleg met de verkoper wordt het systeem a.s. maandag 21-09-2015 opgehaald om nagekeken te worden. Dit is mijn 5e Sony produkt sinds 2011 en het eerste waar ik problemen mee heb. Vooralsnog ga ik er dus van uit dat dit een incident betreft. Kan tenslotte gebeuren nietwaar? Ik kan dus tot nu toe slechts de volgende beoordeling geven: Voor de geluidskwaliteit kan ik nog maar 2 sterren geven omdat het geluid uit de wel werkende speakers goed was maar het surroundgeluid nog niet werkt. Design: Uitstekend. Maar ja, heb het produkt niet alleen om naar te kijken natuurlijk... Unieke functies: Voorlopig dus slecht. Want LAN verbinding en screen mirroring werkten niet. Prijs/kwaliteitsverhouding: Voorlopig slecht. Het is bepaald geen goedkope set en dan mag je toch wel verwachten dat alles goed werkt. Hopelijk kan ik binnekort mijn mening herzien en alsnog van dit prdukt genieten.....

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

11

0

Heel erg tevreden

Zwart 12/09/2015 door Sideshow

Heel erg mooi design Heel goed geluids kwaliteit Leuk met Android besturingssysteem

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

super geluid echt geweldig

Zwart 25/03/2015 door mellie

heb het vorige maand gekocht en vindt het een geweldig apperaat.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Goede geluidskwaliteit en vele mogelijkheden

Zwart 03/01/2015 door peterpi

Kocht dit product enkele weken geleden. Geluidskwaliteit is uitstekend. On-screen gebruiksinterface is overzichtelijk. Bijgeleverde gebruiksaanwijzing is helaas nutteloos. Men moet online een meer volledige versie downloaden. Negatieve puntjes: (i) geen directe knop op afstandsbesturing om radio aan te zetten; (ii) geen equalizer om lage-hoge tonen te regelen. Men kan enkel kiezen tussen een paar "sound fields" en "music eq" settings. Het Sony entertainment network is pover qua aanbod en geluidskwaliteit.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Perfecte installatie

Zwart 14/11/2014 door Petertje

Na 3 maanden het apparaat te hebben gebruikt ben ik over54tuigd van het bedieningsgemak en de geluidskwaliteit.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

2

0

geen zoom

Zwart 26/09/2014 door kees 12

het een mooi product maar geen zoom en dat erg jammer wand je heb half beeld dus een half product

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Goed

0

31

0

Zeer tevreden.

Zwart 07/08/2014 door dailytje14

Ik ben zeer tevreden over het product. Het heeft een goede geluidsweergave en vele gemakkelijke functies.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

3

14

0

Beste home cinema set

Zwart 04/08/2014 door Kishan

Geen woorden voor mooi ,beeld/geluid en veel mogelijkheden die handig zijn

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

16

18