AUDIOSYSTEMEN

Audio-cd-ontvanger met hoge resolutie en Bluetooth®

MAP-S1

Afbeelding van Audio-cd-ontvanger met hoge resolutie en Bluetooth®

800,00 €

(inclusief BTW)
Afbeeldingen van Audio-cd-ontvanger met hoge resolutie en Bluetooth®
Afbeeldingen van Audio-cd-ontvanger met hoge resolutie en Bluetooth®

Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van de verfijnde nuances van geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het bijna voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Optimaal geluid met audio met hoge resolutie

Ga nog een stap verder met uw hifi-installatie met de compacte MAP-S1-audiospeler – met geluid dat de oorspronkelijke opname dichter benadert dankzij audio met hoge resolutie. De DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine) herstelt de kwaliteit van uw gecomprimeerde muziekbestanden. Sluit al uw speakers en versterkers aan – er is ook een ingebouwde cd-speler.

Vermogen 100 W

Uitgangsvermogen

Ondanks het compacte formaat levert dit systeem 100 W vermogen.

NFC One-Touch

NFC- en Bluetooth®-connectiviteit

Tik om draadloos muziek te streamen uw NFC-smartphone tegen de MAP-S1 om een verbinding te maken.

USB-poorten

Maak uw installatie compleet

Er zijn twee uitgangen voor uw speakers, plus een analoge in- en uitgang. Sluit uw smartphone, tablet of pc aan op een USB-poort aan de voor- of achterzijde.

Uw muziek op zijn best

Of u nu naar audio met hoge resolutie, cd's of mp3's luistert, het geluid is altijd van de hoogste kwaliteit. De MAP-S1 ondersteunt indelingen met hoge resolutie als DSD, FLAC, WAV en ALAC, maar ook mp3, Apple AAC, ATRAC en Windows WMA, en brengt de kwaliteit van deze bestanden dichter bij het origineel.

Hoe audio met hoge resolutie werkt

Bij audio met hoge resolutie wordt analoog geluid met een hogere en nauwkeurigere snelheid omgezet naar digitaal geluid dan bij cd's. Met een bitsnelheid van 24 bits en samplesnelheid van 96 kHz klinkt de muziek zoals het is opgenomen.

Audio met hoge resolutie
DSEE HX

Al uw gecomprimeerde bestanden herstellen

DSEE HX schaalt uw digitale muziekbestanden (mp3, ACC, ATRAC en WMA) op naar audio met hoge resolutie. DSEE HX herstelt hoge tonen en geeft uw muziekbestanden een vol, natuurlijk geluid dat de kwaliteit van de originele opname benadert.

Geniet van elke noot

Traditionele versterkers met meer DA-conversies verliezen kwaliteit. S-Master van Sony is 100% digitaal: meer vermogen, geen vervorming, efficiënter, kleiner. S-Master HX voor audio met hoge resolutie: minder ruis, meer precisie boven 40 kHz.

S-Master HX digitale versterker

Het hart van uw geluidssysteem

Til uw hifi-prestaties tot ongekende hoogte met de MAP-S1. Sluit speakers aan via twee uitgangen (er zijn ook analoge ingangen en uitgangen). Via de LAN-poort kunt u verbinding maken met uw thuisnetwerk. De versterker is Plug and Play via twee USB-poorten.

Cd-speler

Cd-speler

Stof uw cd-verzameling af en geniet van uw oude favorieten in heldere, nauwkeurige geluidskwaliteit.

DAB-radio

DAB digitale radio

Kies uit een breed aanbod DAB-radiostations voor puur geluid met minder storing of stem af op FM- en AM-radio.

USB-poorten

USB-poorten

Sluit uw smartphone, tablet of USB-stick aan op de USB-poort aan de voorzijde om uw favoriete afspeellijsten te beluisteren. Er is een USB-poort aan de achterzijde voor uw pc, zodat u kunt genieten van audio met een hoge resolutie.

Verfijnd luistergenot

De MAP-S1 excelleert in stijl en inhoud. Zet hem op een plank of in de kast: de compacte aluminium vormgeving ziet er overal goed uit en gaat ook trilling en dus vervorming tegen.

Aluminium vormgeving

Gaat perfect samen met SS-HW1-speakers

De SS-HW1-speakers voor audio met hoge resolutie laten de MAP-S1 volledig tot zijn recht komen dankzij een woofer van 13 cm met een conus van MRC-vezel (Mica Reinforced Cellular) die ongewenste resonantie minimaliseert en een supertweeter met brede verspreiding die extra hoge frequenties met ongekende helderheid reproduceert.

Maak verbinding met uw muziek

Naadloos streamen via Wi-Fi®, DLNA of AirPlay

Geniet met één verbinding van al uw muziek: u kunt draadloos streamen vanaf uw smartphone, tablet of laptop via Wi-Fi®, DLNA of AirPlay. Geniet ook van onlinemuziekdiensten zoals Spotify® en Deezer. Via een ethernetpoort kunt u luisteren naar muziek op uw pc. Maak in een handomdraai verbinding via Bluetooth® dankzij NFC One-Touch en bedien alles met uw mobiele telefoon dankzij de SongPal-app.

Ontworpen voor de manier waarop u naar muziek luistert

Direct toegang tot de nieuwste nummers dankzij verschillende onlinemuziekdiensten, zoals Spotify® en Deezer.

Onlinemuziekdiensten
NFC- en Bluetooth®-verbinding

One-touch listening

Als u draadloos muziek wilt streamen, tikt u uw NFC-smartphone of -tablet tegen de MAP-S1 om een verbinding te maken. U kunt geluid ook streamen door handmatig een Bluetooth®-verbinding te maken.

Al uw muziek bij elkaar

Eenvoudig streamen met de nieuwe SongPal-app

Met de SongPal-app beheert u eenvoudig en intuïtief uw luisterervaring. Installeer de app op uw mobiele telefoon voor volledige controle over uw muziek, apparaatinstellingen en nog veel meer.

Specificaties en kenmerken
Ga nog een stap verder met uw hifi-installatie met de compacte MAP-S1-audiospeler – met geluid dat de oorspronkelijke opname dichter benadert dankzij audio met hoge resolutie. De DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine) herstelt de kwaliteit van uw gecomprimeerde muziekbestanden. Sluit al uw speakers en versterkers aan – er is ook een ingebouwde cd-speler.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Opschalen met DSEE HX herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden

  • Digitale S-Master HX-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-touch

  • Wi-Fi® met DLNA en AirPlay voor het streamen van muziek

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers