TA-ZH1ES

Een nieuw podium van muzikale expressie 

Benut alle mogelijkheden van uw hoofdtelefoon en beleef de emoties van elk nummer zoals de artiest het heeft bedoeld. Deze hoofdtelefoon voor de serieuze muziekliefhebber combineert het beste van digitale en analoge geluidstechnologieën.

AUDIOCOMPONENTEN

Eersteklas hoofdtelefoonversterker met D.A. hybride versterkercircuit

TA-ZH1ES
Afbeelding van Eersteklas hoofdtelefoonversterker met D.A. hybride versterkercircuit

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Signature Series

One Signature Sound

Maak de stap van geluid met hoge resolutie dat u kunt horen, naar geluid dat u kunt voelen.

D.A. hybride versterkercircuit: een revolutie op het gebied van geluidsversterking

De non-feedback S-Master-technologie van Sony houdt het digitale geluid puur. Ons nieuwe D.A. hybride versterkercircuit gaat nog een stap verder door de precisie en de geluidskwaliteit te verbeteren met een versterker met analoge voorwaartskoppeling. De analoge versterker corrigeert de conversiefout die wordt veroorzaakt door het overschakelen naar een andere vorm van versterking.

Houd het gevoel vast

U hoort elke noot en nuance met DSEE HXTM

Beleef uw muziek zoals de artiest het heeft bedoeld, in kwaliteit die hi-res audio benadert. Onze nieuwe DSEE HX™-technologie heeft naast de standaard modus vier extra modi voor optimale geluidsweergave: zang vrouw, zang man, percussie en strijkers.

Zet iedere bron om naar DSD

Personaliseer geluid met de nieuwe DSD Remastering Engine

De nieuwe DSD Remastering Engine biedt twee keer zoveel nauwkeurigheid als voorgaande modellen en converteert alle PCM-muziekbestanden naar DSD 11.2 MHz. De technologie converteert elk signaal naar de geluidsindeling DSD met behulp van FPGA (Field Programmable Gate Array).

DSD Remaster
FPGA
Geavanceerde FPGA-verwerking

Perfecte muziekweergave

Om alles uit het D.A. hybride versterkercircuit te halen hebben onze ingenieurs de versterker uitgerust met een geavanceerde FPGA-processor. Hierdoor konden ze de technologie volledig aanpassen en iets unieks ontwikkelen.

DC-fase-gelijkrichter

Vertrouwd analoog klinkend geluid

Onze DC-fase-gelijkrichter reproduceert effectief het fasekenmerk van een typische analoge versterker. Het geluid komt overeen met de fasekenmerken van analoge versterkers, hetgeen voor een analoog klinkend geluid zorgt.

DC-fase-gelijkrichter
Structurele integriteit betekent nauwkeurige audio

De TA-ZH1ES is van de buiten en van binnen met precisie vervaardigd voor maximale audiokwaliteit.

Ontdek de TA-ZH1ES

Ontdek meer over de technologie en inspiratie achter onze meest hoogwaardige vaste hoofdtelefoonversterker. 

PCM 32-bits
Ondersteunde geluidsindelingen

Luister naar geluidsindelingen tot PCM 32-bits/768 kHz en DSD 22.4 MHz.

Gebalanceerde aansluiting van 4,4 mm dik
Gebalanceerde aansluiting van 4,4 mm dik

Gebalanceerde enkele aansluiting van 4,4 mm dikte is de nieuwe standaard voor gebalanceerde hoofdtelefoonaansluitingen. De duidelijke kanaalscheiding levert nauwkeurige weergave en een breed geluidsspectrum.

Ingangsaansluiting
Ingangsaansluitingen

De versterker heeft verschillende aansluitingen voor een groot aantal apparaten, waaronder Walkman®, tv's en PlayStation®-consoles. 

Uitgangsaansluiting
Uitgangsaansluitingen

De versterker heeft verschillende hoofdtelefoonaansluitingen, waaronder gebalanceerde (4,4 mm, 2 x 3‐polige ministekker en XLR4) en ongebalanceerde (standaardstekker, stereoministekker).

Vul uw wereld met subliem geluid

Ontdek de Signature Series

Ga voor niets minder dan overweldigende audio met het volledige assortiment Signature Series-producten, waarmee u kunt genieten van de ultieme geluidskwaliteit die elke voorstelling te boven gaat.

Specificaties en kenmerken

De TA-ZH1ES is het topmodel hoofdtelefoonversterker uit de Signature Series, ontworpen om een hoger niveau in geluidskwaliteit te bereiken wanneer u met uw hoofdtelefoon luistert.
  • D.A. hybride versterkercircuit

  • Nieuwe DSEE HX met 5 modi

  • Ondersteunt de geluidsindelingen PCM 32-bits/768 kHz en DSD 22,4 MHz

  • Nieuwe DSD-remastering-engine

  • Ondersteunt gebalanceerde (4,4 mm, 2 x 3‐polige ministekker, XLR4) en ongebalanceerde (standaardstekker, stereoministekker) aansluitingen

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers