Afbeeldingen van USB-DAC-stereoversterker voor hi-res audio
Afbeeldingen van USB-DAC-stereoversterker voor hi-res audio
Afbeeldingen van USB-DAC-stereoversterker voor hi-res audio
Afbeeldingen van USB-DAC-stereoversterker voor hi-res audio
Afbeeldingen van USB-DAC-stereoversterker voor hi-res audio

Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van de verfijnde nuances van geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het bijna voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Hoor de details in audio met hoge resolutie

U kunt de UDA-1 eenvoudig aansluiten op uw pc en luisteren naar uw muziekcollectie in hoge kwaliteit. De UDA-1 is een digitale/analoge converter (DAC) met ingebouwde versterker en meerdere aansluitingen voor hoofdtelefoons of speakers. Speel muziek rechtstreeks van uw pc af met geluid dat dichter bij de originele master staat.

Maak een hub voor uw digitale muziek

De UDA-1 is het ideale geluidssysteem bij uw pc. Door de compacte vormgeving past het discreet in kleine ruimten en dankzij de twee USB-poorten kunt u het eenvoudig aansluiten op uw pc, laptop of smartphone (Android of iPhone). U kunt zelfs uw audio-onderdelen aansluiten met optische digitale audio-ingangen (S/PDIF), coaxiale digitale ingangen en lijningangen.

Frequentiebereik van 10 - 100 Hz

Gedetailleerd geluid in het hele frequentiebereik

Hoor elk subtiel detail met een frequentiebereik van 10 - 100 Hz dat u dichter bij de nuances van een live optreden brengt.

Compatibel met meerdere bestandstypen

Speel al uw muziek af in hoge kwaliteit

Audio met hoge resolutie: FLAC, WAV, ALAC en DSD, met alle details van de oorspronkelijke opname. De UDA-1 ondersteunt gecomprimeerde indelingen zoals MP3, AAC, ATRAC en WMA, en laat het geluid klinken zoals de artiest het heeft bedoeld.

Geluid alsof u in een opnamestudio bent

Muziek met de hoogste geluidskwaliteit. Audio met hoge resolutie converteert analoog geluid met een hogere samplesnelheid naar digitaal geluid dan cd's en produceert geluid van 24 bits/96 kHz t.o.v. 16 bits/44,1 kHz. Meer details in elk nummer.

Audio met hoge resolutie
DSEE herstelt hoge tonen

Schaal gecomprimeerde muziek op met DSEE

Dankzij DSEE-opschaling benaderen uw digitale muziekbestanden (MP3, ACC, ATRAC en WMA) cd-kwaliteit. DSEE herstelt hoge tonen en geeft uw digitale muziekbestanden een vol, natuurlijk geluid, dicht bij de kwaliteit van de oorspronkelijke opname.

Sterk chassis, puur geluid

Met analoge versterkers van 2 x 23 W in een robuust chassis van 3 mm dik aluminium garandeert de UDA-1 dat het geluid van uw pc-muziekcollectie kristalhelder is.

Compatibel met muziekspelers op uw pc

Muziek afspelen zoals u het wilt

Sluit uw pc aan en laat de UDA-1 zijn werk doen. Download de Audio Player-app voor hoge resolutie van Sony op uw pc. Speel muziek af met hoge resolutie. Of speel muziek rechtstreeks af met spelers zoals iTunes, Media Go of Windows Media Player.

Specificaties en kenmerken
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • DSEE-upscaling herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden

  • Zuiver digitale USB-aansluiting voor pc-muziek

  • Afspelen en opladen van smartphone via USB

  • Stevige constructie met hoogwaardige audiocomponent

Uitgang (DIN)
23 W + 23 W
Aansluitingen in/uit
Analoge audio-ingang (1), Audio-uitgang (1), Coaxiale digitale ingang (1), Hoofdtelefoonuitgang (1), Optische digitale ingang (1), Speakeruitgang (1), USB (2)
Gewicht
4 kg
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers