XS-160ES

Til uw geluid naar een hoger niveau

Helderheid en kracht komen samen in de XS-160ES 2-weg speakers. Ga voor een premium Mobile ES-luisterervaring en eenvoudige installatie met het compacte coaxiale ontwerp.

SPEAKERS EN SUBWOOFERS

XS-160ES | Mobile ES™ 2-weg coaxiale speakers van 16 cm (6 ½")

XS-160ES
XS-160ES

230,00 €

(inclusief btw)
Mobile ES-logo
Ontdek onze passie en onze ongeëvenaarde technologie.
Woofer met een MRC-matrix van aramidevezel

Het diafragma van de hoofdspeaker op de XS-160ES is vervaardigd van ons unieke Mica Reinforced Cellular-materiaal (MRC). Deze robuuste maar lichte driver biedt een veel preciezere reactie dan conventionele drivermaterialen, waardoor het geluid vloeiender en natuurlijker klinkt.

MRC verpakt in een unieke matrix van aramidevezel
Optimale formule

De MRC is in een unieke matrix met aramidevezel geplaatst, waardoor de diafragmaresonantie wordt onderdrukt en de vervorming geminimaliseerd: niet alleen bij lage frequenties, maar ook bij middenfrequenties en hoge frequenties. Het resultaat is geluid dat bij alle frequenties krachtig en ongewoon helder is, zelfs bij een hoog volume.

Surround met gescheiden uitsparingen op de rand

De Surround Sound van de woofer beschikt over nog een bedrijfseigen technologie van Sony: de kenmerkende gebogen uitsparingen verbeteren de verticale symmetrie van de amplitude voor aanzienlijk verminderde vervorming en verbeterde helderheid.

Framestructuur in vijf richtingen en Dynamic Air Diffuser

De resonantie valt uiteen door het framedesign in vijf richtingen en dankzij de ingebouwde Dynamic Air Diffuser is de luchtcirculatie efficiënt, zodat de spraakspoel soepel beweegt en afkoelt.

Spoel met progressief hoogteniveau

De voor akoestiek geoptimaliseerde spoel zorgt voor een hogere stroomcapaciteit en een betere luchtstroom. Het profiel is ontworpen voor een snellere en preciezere demping van de speakerconus.

Tweeter die de hoge noten haalt

Het diafragma van de soft dome-tweeter is rechtstreeks op de spraakspoel bevestigd, waardoor ook de ultrahoge tonen van uw muziek binnen het frequentiebereik tot 40 kHz vallen. De speaker is bovendien compatibel met hi-res audio.

Technische detailtekening van de structuur

Ontdek de techniek achter de Mobile ES-speaker, met nieuw toegepaste mechanische banderingen, zoals Surround met afzonderlijke uitsparingen op de rand, een framedesign in vijf richtingen en Dynamic Air Diffuser. 

Technische detailtekening van de structuur van de Mobile ES speaker

Mobiele ES-serie

Geniet van geweldige in-car entertainment

De producten uit de mobiele ES-serie zijn ontworpen voor een optimale luisterervaring en combineren het beste van muziek en connectiviteit, voor een ongekende ervaring onderweg.

Specificaties en kenmerken

Upgrade uw systeem voor heldere en meeslepende hi-res audio met de XS-160ES 2-weg speakers. Het compacte coaxiale ontwerp biedt een MRC-woofer van de derde generatie voor een heldere en gevoelige bas met glasheldere zang en middentonen. De hoge frequenties komen tot leven dankzij de aangepaste soft dome-tweeter voor een uitzonderlijk overweldigende luisterervaring.
  • Woofer met MRC-matrix van aramidevezel voor een strakke en gevoelige bas

  • Soft dome-tweeter met een bereik van ultrahoge tonen tot 40 kHz

  • Surround met afzonderlijke uitsparingen op de rand voor minder vervorming en voor helder geluid

  • Framedesign in vijf richtingen, vermindert de resonantie

  • Dankzij Dynamic Air Diffuser is de luchtcirculatie efficiënt, zodat de conus soepel beweegt en afkoelt.

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu