AV-ONTVANGERS

7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DH750

STR-DH750
Afbeelding van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DH750

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DH750
Afbeeldingen van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DH750
Afbeeldingen van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DH750

Kenmerken

Draadloos streamen met Bluetooth

Stream draadloos audio van uw favoriete muziek en apps met Bluetooth®. U kunt verbinding maken met vrijwel elke smartphone of tablet om daarna rechtstreeks op uw apparaat van uw muziek te genieten en zelfs de afspeellijsten en het volume te bedienen.

NFC One-Touch voor directe connectiviteit

Met Near Field Communication-technologie (NFC) behoren ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen de N-markering op de behuizing van uw apparaat met NFC-functionaliteit aan te raken voor een snelle, probleemloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw inhoud via Bluetooth®. Geen NFC? Geen probleem. U kunt nog altijd handmatig verbinding maken met Bluetooth® via het menu met instellingen van uw apparaat.

7.2-kanaals ontvanger voor overweldigende Surround Sound

Verlies uzelf in uw entertainment dankzij 7.2-kanaals kamervullende Surround Sound. Via een speciaal kanaal kunt u twee actieve subwoofers aansluiten, zodat de bas gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld. Dus of u nu films kijkt, games speelt of luistert naar uw favoriete muziek, u geniet van een betere entertainmentervaring.

Al uw muziek bij elkaar met SongPal

Download SongPal voor uw smartphone of tablet en neem de controle over uw muziekcollectie. Maak verbinding via Bluetooth® of Wi-Fi® en u hebt direct naadloze toegang tot al uw favoriete nummers, ongeacht of deze op uw pc, server of favoriete online muziekdienst staan. De app kan ook worden gebruikt om geluidsinstellingen aan te passen, zodat u gegarandeerd kunt genieten van geweldige, gebalanceerde audio.

DTS®-HD™ voor de precisie van een studiomaster

Geniet thuis van zuivere, gedetailleerde audio. Met DTS®-HD Master Audio geniet u van de originele, ongecomprimeerde soundtracks bij uw favoriete Blu-ray Discs en gestreamde films, precies zoals de regisseur het in gedachten had. DTS®-HD-audio met hoge resolutie biedt ook een intens gedetailleerde weergave van muziekuitvoeringen, waarbij elke noot schittert in haast studio-achtige kwaliteit.

Dolby® TrueHD voor geluid zoals de regisseur het bedoeld heeft

Geniet van ongeëvenaarde geluidskwaliteit met Dolby® TrueHD, met geluid zonder kwaliteitsverlies voor films en muziek. Een geluid identiek aan de originele studiomastertapes biedt een ongeëvenaarde geluidskwaliteit voor Blu-ray Discs™, dvd's en gedownloade inhoud.

Bekabelde screen mirroring met MHL

Vergroot de inhoud van uw smartphone met bekabelde MHL-mirroring. Het is zo gemakkelijk: sluit uw smartphone aan op de tv via de MHL HDMI-poort en bekijk uw smartphonescherm op uw tv. Gebruik uw telefoon om inhoud te zoeken, vergroten, verplaatsen en selecteren, zodat iedereen ervan kan genieten op het grote scherm. Via de aansluiting kunt u tevens uw smartphone opladen, zodat u nooit met een lege batterij zit.

4K-doorvoer voor 4K-inhoud

Behoud van de 4K-kwaliteit van bron tot scherm. Door de 4K-doorvoerfunctie worden 4K-gegevens 'doorgegeven' en weergegeven op een 4K-tv of -projector, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Deze AV-Receiver is dus de perfecte partner voor 4K-tv's en -spelers, met vier keer meer details dan Full HD, nu en in de toekomst.

Digital Cinema Auto Calibration optimaliseert geluid

Haal het beste uit uw Home Theatre-systeem met Digital Cinema Auto Calibration (DCAC), die geluid automatisch optimaliseert op basis van waar u zit ten opzichte van de speakers. Gebruik de meegeleverde microfoon om akoestische metingen te verrichten naar uw speakeropstelling. Vervolgens zal het systeem het geluid aanpassen en afstemmen.

HD Digital Cinema Sound® voor bioscoopgeluid

Haal de akoestiek van een iconische bioscoop in huis. HD Digital Cinema Sound®, ontwikkeld in samenwerking met Sony Pictures Entertainment, is gebaseerd op psychoakoestische metingen in het beroemde Cary Grant Theatre, dat wordt gebruikt voor het dubben van geluid in grote bioscoopfilms. Door de speakerposities en de akoestiek van een bioscoop te simuleren, krijgt elke film die u kijkt een Hollywood-kwaliteit.

Uitgebreide connectiviteit met een scala aan poorten

Deze ontvanger is de perfecte audio-videohub, met 4 HDMI-ingangen met 3D- en 4K-doorvoer, 1 HDMI-uitgang en USB-, optische en coaxiale SPDIF digitale en normale analoge AV-aansluitingen. Aansluitingen genoeg dus voor uw Blu-ray Disc™- en dvd-speler, tv, gameconsole, cd-speler en andere apparaten.

Specificaties

  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-touch

  • Direct streamen en bedienen vanaf uw smartphone met SongPal

  • Rijke Surround Sound van DTS®-HD en Dolby® TrueHD-audio

  • Uw smartphone met een MHL bekijken en opladen

  • USB-aansluiting voor het afspelen van muziek

Aantal versterkings- kanalen
7
Aansluitingen in/uit
HDMI®-video in/uit (4/1); Composietvideo-ingang (2); Composietmonitoruitgang (1); Opt. audio-ingang (2); Coax. audio-ingang (1); Analoge audio-ingang (4); Hoofdtelefoonuitgang; USB (1 voorzijde: iPhone/WM); MHL (1 achter)
Gewicht (kg)
8,1 kg
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers