HOME THEATRE EN SOUNDBARS

7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DN1060

STR-DN1060

Afbeelding van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DN1060

700,00 €

(inclusief btw)
Afbeeldingen van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DN1060
Afbeeldingen van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DN1060
Afbeeldingen van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DN1060

Muziek zoals de artiest die bedoelde.

Geniet van de subtiele nuances in hi-res audio van studiokwaliteit via Wi-Fi®. De passie voor muziek komt in elk component terug, van signaal tot speaker. Geavanceerde technologieën als digitale opschaling dragen bij aan de ultieme luisterervaring.

Prikkel uw zintuigen met nieuw entertainment

7.2-kanaals Home Theatre-AV-ontvanger

Maak van uw home-entertainmentervaring een nog grotere belevenis met de STR-DN1060. Even verbinden en u geniet van een meeslepende kijkervaring dankzij de ondersteuning via HDCP 2.2 en MHL 3.0 waarmee u inhoud via 4K-uitzendingen of smartphoneverbindingen kunt bekijken. 4K-opschaling voor HD-bronnen is mogelijk en met hi-res audio haalt u de belevenis van live muziek naar uw woonkamer.

Audio-uitgang

Geniet met volle teugen van kamervullende audio met 7 Surround-kanalen en 2 subwoofers met een uitgangsvermogen van 165 W RMS per kanaal.

Verbeterde videoprestaties

Ondersteuning en opschaling van 4K-video voor een gedetailleerde beeldkwaliteit. Met 6 HDMI-ingangen en 2 HDMI-uitgangen voor video- en audioapparatuur.

Bekabelde en draadloze connectiviteit

Stream muziek en video's draadloos naar uw ontvanger via NFC One-Touch, Bluetooth® en Wi-Fi®, of sluit een USB-apparaat aan om muziek af te spelen.

Beleef een nieuwe realiteit met 4K

De STR-DN1060 is uitgerust met HDCP 2.2 voor 4K-streamingservices en MHL 3.0 waarmee u video-inhoud op uw smartphone via uw tv kunt bekijken. Zo upgrade u uw home-entertainment wel heel gemakkelijk naar 4K.

Verbazingwekkende, levensechte details met 4K Ultra HD

De STR-DN1060 ondersteunt 4K Ultra HD-video met vier keer zoveel details als Full HD. Wanneer u het op een 4K-tv aansluit, zorgt de geavanceerde videoverwerking ervoor dat zelfs video's met lage resolutie naar 4K Ultra HD-kwaliteit worden opgeschaald.

HDCP 2.2

Of het nou gaat om films of muziek, met de HDCP 2.2 bent u klaar voor de volgende generatie eersteklas 4K-inhoud met ondersteuning voor geavanceerde auteursrechtenbescherming.

MHL 3.0

Sluit een Xperia™ of een andere geavanceerde smartphone rechtstreeks aan op het voorpaneel en spiegel uw scherm op een aangesloten tv die 4K-resolutien voor foto's en video's ondersteunt. Uw telefoon wordt dan ook opgeladen.

7.2-kanaals voor meeslepend Surround Sound

De 7.2-kanaals AV-ontvanger zorgt voor echt dynamisch Surround Sound en DCAC (Digital Cinema Automatic Calibration) optimaliseert audio, zodat u een mooi uitgebalanceerd geluid hoort.

44,1 kHz/16-bits [cd]
96 kHz/24-bits [HI-RES]

Hoe audio met hoge resolutie werkt

Bij audio met hoge resolutie wordt analoog geluid met een hogere en nauwkeurigere snelheid omgezet naar digitaal geluid dan bij cd's. Met een bitsnelheid van 24 bits en samplesnelheid van 96 kHz klinkt de muziek zoals het is opgenomen.

Al uw gecomprimeerde bestanden herstellen

DSEE HX schaalt uw digitale muziekbestanden (mp3, ACC, ATRAC en WMA) op naar audio met hoge resolutie. DSEE HX herstelt hoge tonen en geeft uw muziekbestanden een vol, natuurlijk geluid dat de kwaliteit van de originele opname benadert.

Geniet van Blu-ray Discs™ met HD-soundtracks

Een Blu-ray Disc™ heeft tot wel 10 keer zoveel capaciteit als een dvd en kan dus veel meer audiogegevens opslaan. De ingebouwde Dolby® True HD- en DTS-HD Master Audio™-decoders dompelen u onder in de HD Surround-soundtracks van de nieuwste Blu-ray Discs™.

Verbeterd bioscoopgeluid

Geniet van vol, meerkanaals geluid met Dolby® True HD, dat het geluid in films en van muziek daadwerkelijk zonder kwaliteitsverlies kan reproduceren.

Hoor de actie overal om u heen

Voor een vol Surround Sound zoals in de bioscoop: DTS-HD Master Audio™ geeft audio van studiokwaliteit weer.

Alles met elkaar verbonden

Voor een echt dynamische home-entertainmentinstallatie zijn er 6 HDMI-ingangen en 2 HDMI-uitgangen, een USB-poort aan de voorzijde en optische digitale en analoge AV-aansluitingen. U kunt dus snel en gemakkelijk uw tv, Blu-ray Disc™-speler, smartphone en meer aansluiten.

6 HDMI-ingangen en 2 uitgangen

Met 6 HDMI-ingangen en 2 HDMI-uitgangen—waaronder 1 speciale HDMI-uitgang voor een tweede zone—is er ruimte voor uw huidige en toekomstige apparatuur.

DSD afspelen via USB

Een USB-poort aan de voorzijde ondersteunt DSD en audio met hoge bitsnelheid van 24 bits / 192 kHz. U kunt dus een USB-apparaat aansluiten en direct genieten van audio met hoge resolutie.

Luisteren verder in andere kamers

Met three-zone listening kunt u drie speakersets op de STR-DN1060 aansluiten en in drie kamers naar dezelfde audiobron luisteren. De ontvanger kan ook twee afzonderlijke broningangen tegelijk verwerken, zodat u in uw woonkamer naar een dvd kunt kijken terwijl anderen in de hobbykamer of op de veranda naar een cd luisteren.

Superieure constructie. Optimaal geluid.

De Home Theatre-ontvanger STR-DN1060 beschikt over hoogwaardige componenten en vormgeving, zoals kristallen precisie-oscillators en een extra stevige chassisconstructie, voor optimale audiovisuele prestaties.

Nieuw IC-voorversterkersvolume

De IC-voorversterker gaat verder dan anderen in deze klasse. De aparte aardverbinding voorkomt interferentie en geeft een zuiverder geluid met minder vervorming.

Krachtige versterker

Een printplaat van glas en kunsthars verbetert de structurele stabiliteit en het uitgangsvermogen van de krachtige versterker.

Kristallen precisie-oscillators

Vacuüm afgesloten oscillators verbeteren de audiosignalen uit HDMI-bronnen door externe trillingen tegen te gaan voor zuivere audio.

Jittervrij circuit

Een combinatie van zorgvuldig afgestelde analoge en digitale circuits vermindert signaalvervorming. Het resultaat: nauwkeurige geluidsreproductie in realtime.

Plaatselijke analoge voeding

Elk digitaal apparaat heeft zijn eigen analoge spanningsregelaar waarmee voorkomen wordt dat hoogfrequente ruis het analoge signaal vervormt.

Pure, exclusieve audio-onderdelen

De hoogwaardige condensatorblokken en weerstanden zijn minder vatbaar voor interferentie en zorgen voor een superieur geluidsveld.

Chassisvormgeving

De extra stevige chassisvormgeving vermindert de geluidsdruk van externe speakers voor een gerichter, krachtiger geluid.

Voedingstransformator met grote capaciteit

De vacuüm vernislaag, koperen ring en stalen zoemvrije riem voorkomen geluidslekkage en dragen bij aan een rijk, gedetailleerd basgeluid.

Vormgeving met koelplaat

Het nieuwe ontwerp van de vinnen zorgt voor optimale luchtinvoer, waardoor het versterkercircuit ongewenste geluidsdruk weerstaat en koel blijft.

Digitale printplaat

Een metalen frame beschermt de printplaat tegen geluidsdruk van de speaker en zorgt voor een helderder geluid doordat er geen digitale ruis in het analoge circuit kan komen.

Tweede generatie ES-soldeer

Een milieuvriendelijke soldeerlegering op basis van zuiver tin geeft een snel en vloeiend geluid.

Elke noot klinkt perfect

Boots de akoestiek van wereldberoemde concertzalen bij u thuis na

Met de geluidsveldtechnologieën van Sony simuleert u de akoestiek van het Cary Grant Theatre of van drie wereldberoemde concertzalen, zoals de Berliner Philharmoniker, het Concertgebouw Amsterdam en de Musikverein Wien.

Hoogwaardige draadloze audiostreaming

LDAC is een nieuwe audiotechnologie van Sony waarmee u via Bluetooth® draadloos kunt genieten van hoogwaardige audio. Omdat er drie keer zo veel gegevens worden verzonden, biedt LDAC een optimale draadloze luisterervaring voor al uw muziek.

Luister naar muziek in een andere kamer

Luister naar hetzelfde geweldige nummer, overal in huis dankzij de luistermogelijkheid voor meerdere kamers, via de SongPal-app (versie 3.0). Gebruik SongPal Link om bepaalde Soundbars en speakers van Sony te groeperen, en stream vervolgens muziek van verschillende muziekdiensten, smartphone, pc of uw DLNA-netwerk in meerdere kamers in huis .

Eenvoudig toegang tot uw muziek

Geniet van eenvoudige toegang tot een grote verscheidenheid aan muziek en meer, dankzij Chromecast ingebouwd (voorheen Google Cast™) en Spotify Connect.

Chromecast ingebouwd

Chromecast ingebouwd

Stream muziek, online radio en podcasts vanaf uw smartphone, tablet of laptop naar uw audio-apparaat. Tik gewoon op de Cast-knop.

Spotify

Spotify Connect

Speel Spotify af via uw audio-apparaat en gebruik de Spotify-app als afstandsbediening.

Stream met Chromecast ingebouwd

Stream muziek, podcasts en radio uit meer dan 100 audio-apps, waaronder Google Play™ Music en meer.

Media Object


Bekijk het in actie

  • Streamingdiensten
  • Geluidskwaliteit
  • De batterij van uw smartphone
  • Veelzijdig luisterplezier

Al uw muziek bij elkaar

Eenvoudig streamen met de nieuwe SongPal-app

Met de SongPal-app beheert u eenvoudig en intuïtief uw luisterervaring. Installeer de SongPal-app op geselecteerde smartphones voor volledige controle over uw muziek, apparaatinstellingen en nog veel meer: alles met één app.

Tikken, aansluiten en afspelen

Luister draadloos en spiegel het scherm van uw smartphone: NFC One-Touch maakt het makkelijk. U tikt even met een compatibele smartphone tegen de ontvanger voor Bluetooth®-audio of Miracast.

AirPlay-audio

AirPlay-audio

Geniet van muziek via AirPlay-apparaten.

NFC™ One-touch en Bluetooth®

NFC™ One-touch en Bluetooth®

Tik om uw compatibele apparaat te koppelen via NFC en maak verbinding via Bluetooth® voor draadloze streaming.

Wi-Fi®-verbinding

Wi-Fi®-verbinding

Speel muziek af vanaf uw pc of server thuis.

Specificaties en kenmerken
Til uw home-entertainmentervaring naar een nieuw niveau met de STR-DN1060. Een meeslepende kijkervaring is slechts een verbinding van u verwijderd, met ondersteuning voor zowel HDCP 2.2 en MHL 3.0 voor het weergeven van inhoud van 4K-uitzendingen en van smartphones. Er is ook de mogelijk tot 4K-opschaling voor HD-bronnen en hi-res audio voor ongeëvenaard geluid.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • DSEE HX schaalt muziek op naar hi-res kwaliteit

  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-Touch

  • Chromecast ingebouwd, Wi-Fi® en AirPlay voor het streamen van muziek

  • Direct streamen en bedienen vanaf uw smartphone met SongPal

Aantal versterkings- kanalen
7
Aansluitingen in/uit
HDMI-video in/uit (6/2); HDCP 2.2 achterzijde (1); componentvideo-ingang (1); composietvideo-ingang 2; composietmonitor-uitgang (1); audio-ingang (2); coaxiale audio-ingang (1); analoge audio-ingang (4); hoofdtelefoonuitgang; subwoofer pre-out (2); USB (1 voorzijde/1 achterzijde); ethernet-poort; MHL voorzijde/achterzijde (1/1)
Gewicht (kg)
10,3 kg
Chromecast ingebouwd
JA
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers