AV-ONTVANGERS

7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DN1070

STR-DN1070
Afbeelding van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DN1070

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DN1070
Afbeeldingen van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DN1070
Afbeeldingen van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DN1070
Afbeeldingen van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DN1070
Uitzonderlijk hoge resolutie met oorspronkelijke DSD afspelen

7.2-kanaals Home Theatre-AV-Receiver

Geniet van realistisch, grandioos bioscoopgeluid met de STR-DN1070, met ondersteuning voor oorspronkelijke DSD afspelen zonder kwaliteitsverlies en HDR-technologie voor beelden met een groter dynamisch bereik. De 4K-resolutie zorgt voor ongelooflijke beeldhelderheid en dankzij HDCP 2.2 geniet u van hoogwaardige 4K-content via satelliet en UHD Blu-ray Discs™. En nog mooier: de versterker ondersteunt hi-res audio, waardoor u geniet van de beste audio en meer mogelijkheden hebt op het gebied van draadloos geluid in meerdere kamers.

Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geavanceerde digitale technologie met analoog geluid

Hi-res audiologo

Geniet met hi-res audio van verfijnd geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Afspelen van oorspronkelijke DSD

Ondersteuning voor maximaal 5.1-kanaals

Geniet van extreem hoogwaardige Surround Sound. De STR-DN1070 ondersteunt afspelen van oorspronkelijke DSD (Direct Stream Digital). Er is geen conversie, waardoor de DSD-content geen grammetje kwaliteit verliest. Ook voor 5.1-kanaals Surround Sound met DSD 5,6 MHz. 

Hi-res audiobestandsindelingen

De STR-DN1070 ondersteunt een breed scala aan hi-res audio-indelingen, zoals DSD en lineaire PCM. U kunt daarnaast ook nog afspelen via USB en DLNA. Met de meerkanaalsondersteuning kunt u hoogwaardig geluid integreren in uw grandioze Surround-systeem.

bestandsindelingen
DSEE HX-logo
Rijkere muziek

De DSEE HX™ zet uw bestaande muziek om naar geluidskwaliteit met een bijna hoge resolutie. Alsof u echt in de opnamestudio of concertzaal bent.

Surround Sound van bioscoopkwaliteit bij u thuis

Filmavonden worden nog memorabeler met echte Surround Sound

Elke noot klinkt perfect

Boots de akoestiek van wereldberoemde concertzalen bij u thuis na

Met de geluidsveldtechnologieën van Sony simuleert u de akoestiek van het Cary Grant Theatre, het beroemde masteringtheater van Sony, of van drie wereldberoemde concertzalen.

7.2-kanaals voor Surround Sound

De 7.2-kanaals AV-ontvanger zorgt voor dynamische Surround Sound. Dankzij de Digital Cinema Automatic Calibration (DCAC) van Sony is de optimalisatie voor maximale audioprestaties heel makkelijk: plaats de meegeleverde microfoon en druk op start.

Afbeelding van 7.2-kanaals
Haal alles uit Blu-ray Discs™ met HD-soundtracks

Een Blu-ray Disc™ heeft tot wel 10 keer zoveel capaciteit als een dvd en kan dus veel meer audiogegevens opslaan. De ingebouwde Dolby® True HD- en DTS-HD Master Audio™-decoders dompelen u onder in de HD Surround-soundtracks van de nieuwste Blu-ray Discs™.

Dolby® True HD-logo
Verbeterd bioscoopgeluid

Geniet van vol, meerkanaals geluid met Dolby® True HD, waarmee geluid in films en van muziek daadwerkelijk zonder kwaliteitsverlies wordt gereproduceerd

DTS-HD Master Audio™-logo
Hoor de actie overal om u heen

Voor een vol Surround Sound zoals in de bioscoop: DTS-HD Master Audio™ geeft audio van studiokwaliteit weer.

Geluid zoals u dat wilt met flexibele speakeroplossingen

Of u nu een eenvoudig 2-kanaals of juist een 7.2-kanaals systeem wilt opzetten, al dan niet draadloos, de STR-DN1070 kan het allemaal aan en dompelt u onder in het geluid.

De ultieme kijkervaring in 4K

Geniet van de mooiste 4K-content met ondersteuning voor nieuwe video's met een groot dynamisch bereik

4K HDR-logo
Hoogwaardige 4K-content met HDCP2.2

Geniet van hoogwaardige 4K-content met HDMI 2.0a (5-in/2-uit HDMI is HDMI 2.0a op volle snelheid) en 4K-video van maximaal 60p met echte 4:4:4-kleurensampling. Ook de nieuwste HDR-signalen worden ondersteund. Dankzij HDCP2.2-beschermingscompatibiliteit kunt u al de nieuwste afspeelapparaten gebruiken.

Groot dynamisch bereik (HDR)

Met ondersteuning voor HDR-doorvoer (groot dynamisch bereik) geniet u van een ongelofelijke verbetering in beeldcontrast en -helderheid. Gedetailleerdere donkere en lichte gebieden maken het beeld nog gedetailleerder en brengen kleuren tot leven.

Afbeelding van HDR
GROOT DYNAMISCH BEREIK
Afbeelding van normale opzet
STANDAARD
Vergelijking van 4:4:4 en 4:2:0
Ondersteunt volledige 4K-beelden

Ondersteuning voor hoogwaardige indelingen waaronder 4K/60p/4:4:4/24-bits, 4K/60p/4:2:0/30-bits en 4K/60p/4:2:2/36-bits voor een geweldige 4K-ervaring. Geniet van een kristalhelder resultaat dankzij vloeiende beelden met een weergave van 60 frames per seconde in combinatie met een soepele weergave van kleurgradaties. Sluit het apparaat simpelweg aan op een tv die compatibel is met 4K/60p-invoer en ontdek hoe mooi 4K kan zijn.

Meer details dankzij 4K-opschalen

2K-resolutie krijgt een hogere kwaliteit en meer zichtbare details dankzij video-opschalingstechnologie. 

Logo 4K-opschalen
Uw favoriete muziek, zonder kabels

Dankzij draadloze technologie geniet u in een handomdraai van geluid met een hoge resolutie

Afbeelding van LDAC
LDAC™: voor de overdracht van hi-res audiobestanden

Met LDAC worden er circa drie keer zoveel gegevens overgedragen (maximale overdrachtsnelheid: 990 kbps) als bij conventionele Bluetooth®-audio. Zo kunt u genieten van hi-res audiobestanden met uitzonderlijke geluidskwaliteit van bijna hi-res.

Tikken, aansluiten en afspelen

Luister draadloos en spiegel het scherm van uw smartphone: NFC One-Touch maakt het makkelijk. U tikt even met een compatibele smartphone tegen de ontvanger voor Bluetooth®-audio of Miracast.

NFC- en Bluetooth®-logo
AirPlay-logo
AirPlay-audio

Geniet van muziek via AirPlay-apparaten.

Wi-Fi®-logo
Wi-Fi®-verbinding

Speel muziek af vanaf uw pc of server thuis

Luister naar muziek in een andere kamer

Dankzij draadloos luisteren in meerdere ruimten zit u nooit zonder muziek

Luister overal in huis naar hetzelfde geweldige nummer dankzij de multi-room-functie van de SongPal-app. Gebruik SongPal Link om bepaalde Soundbars en speakers van Sony te groeperen en vervolgens muziek van uw smartphone, pc of DLNA-netwerk of van verschillende muziekdiensten naar meerdere ruimten te streamen.

Afbeelding van draadloze multi-room-functie
Eenvoudig toegang tot uw muziek

Geniet van eenvoudige toegang tot een grote verscheidenheid aan muziek en meer, dankzij Chromecast ingebouwd (voorheen Google Cast™) en Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Stream muziek, online radio en podcasts vanaf je smartphone, tablet of laptop naar je audio-apparaat. Tik gewoon op de Cast-knop.

Spotify
Spotify Connect

Speel Spotify af via uw audio-apparaat en gebruik de Spotify-app als afstandsbediening.

Stream met Chromecast ingebouwd

Stream muziek, podcasts en radio via meer dan 100 audio-apps, waaronder Youtube Music en meer.

Verbindingen maken het verschil

Met veelzijdige connectiviteit haalt u alles uit uw systeem

Sluit aan wat u maar wilt met de kwaliteit die u verwacht

Voor een echt dynamische home-entertainmentinstallatie zijn er 6 HDMI-ingangen en 2 HDMI-uitgangen, een USB-poort aan de voorzijde en optische digitale en analoge AV-aansluitingen. U kunt dus snel en gemakkelijk uw tv, Blu-ray Disc™-speler, smartphone en meer aansluiten.

HDMI-logo
6 HDMI-ingangen en 2 uitgangen

Met 6 HDMI-ingangen en 2 HDMI-uitgangen—waaronder 1 speciale HDMI-uitgang voor een tweede zone—is er ruimte voor uw huidige en toekomstige apparatuur.

USB-logo
Oorspronkelijke DSD afspelen via DLNA of USB

Speel DSD af via apparaten die op het DLNA-netwerk zijn aangesloten of via USB, met een bitsnelheid van 24 bit/192 kHz voor hi-res audio.

Genieten van three-zone listening 

Met zone-listening speelt de juiste muziek in de juiste ruimte

Met three-zone listening kunt u drie speakersets op de STR-DN1070 aansluiten en in drie ruimten naar dezelfde audio luisteren. De ontvanger kan ook twee afzonderlijke broningangen tegelijk verwerken, zodat u in uw woonkamer met 5.2-kanaals naar een dvd kunt kijken, terwijl anderen in de serre naar een cd luisteren met 2-kanaals. Of geniet van de volle kracht van 7.2-kanaals in uw woonkamer voor een overweldigende Surround Sound-ervaring.

Vanaf de eerste schroef ontworpen voor kwaliteit

Elk onderdeel draagt bij aan het geweldige geluid

Specificaties en kenmerken

Til je home-entertainment naar een hoger niveau met de STR-DN1070. 4K- en HDR-compatibele HDMI ondersteunt de nieuwste videostandaarden, met HDCP 2.2 contentbeveiliging voor 4K-content van uitzendingen, internet en UHD Blu-ray Discs. Hi-res audio levert meeslepend geluid en met de draadloze multi-room functie en Front Surround Sound kun je flexibel een audio-omgeving creëren.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Surround Sound zonder kwaliteitsverlies met DTS®-HD en Dolby® TrueHD-audio

  • 6-in/2-uit HDMI-connectiviteit met 4K/60p-doorvoer (4:4:4) en ondersteuning voor HDCP 2.2 en HDR

  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-Touch

  • Chromecast ingebouwd, Wi-Fi® en AirPlay voor het streamen van muziek

Aantal versterkings- kanalen
7
Aansluitingen in/uit
HDMI-video in/uit (6/2); HDCP 2.2 in/uit (6/2); composietmonitor-uitgang (1); HDMI-ingang voor audio (2); coaxiale audio-ingang (1); analoge audio-ingang (4); audio-ingang opt. (1); koptelefoonuitgang (1); subwoofer pre-out (2); USB (1 voorzijde); ethernet-poort (1)
Gewicht (kg)
10,5 kg
Chromecast ingebouwd
Ja
Spotify Connect
JA
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers