HOME THEATRE EN SOUNDBARS

7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DN1080

STR-DN1080
Afbeelding van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DN1080

800,00 €

(inclusief btw)
Afbeeldingen van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DN1080
Afbeeldingen van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DN1080
Afbeeldingen van 7.2-kanaals AV-ontvanger voor Home Theatre-systeem | STR-DN1080
STR-DN1080, What Hi-Fi? Product of the Year
Beste Home Theatre-versterker

What Hi-Fi?, opgericht in 1976, is een van 's werelds meest toonaangevende onafhankelijke gidsen als het gaat om het kopen en gebruiken van hifi- en home-entertainmentproducten.

Pictogram: 5 sterren van What Hi-Fi?
Belangrijkste kenmerken in een oogopslag
Audio met hoge resolutie
Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van verfijnd geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Veelzijdig. Geavanceerd. Krachtig.

Dankzij flexibele speakeroplossingen, DTS®:X en ondersteuning voor Dolby Atmos® levert de STR-DN1080 indrukwekkende Surround Sound van bioscoopkwaliteit die zich perfect aanpast aan u en uw omgeving.

De ideale audio-opstelling in uw huis

De STR-DN1080 is ontworpen met flexibele speakeroplossingen die zich aanpassen aan uw omgeving, zodat u altijd de beste audio-ervaring krijgt, ongeacht de opstelling.  

Ervaar volledige bioscoopkwaliteit

Baanbrekende geluidsveldtechnologie combineert geavanceerde automatische kalibratie met naadloze Speaker Relocation, met als resultaat adembenemend bioscoopgeluid dat u niet eerder thuis hebt ervaren.

Zoek Inferno op 4K Ultra HD

Naadloze automatische kalibratie

Dankzij een combinatie van automatische kalibratietechnologie en virtuele Speaker Relocation optimaliseert D.C.A.C EX automatisch de frequenties, fasen en vertragingen van de speakers. Zo wordt het geluidsveld perfect aan uw kamer aangepast.  

Zie alles helder met groot dynamisch bereik

Dankzij HDR-doorvoer (groot dynamisch bereik) geniet u van een ongelofelijke verbetering in beeldcontrast en -helderheid. Gedetailleerdere donkere en lichte gebieden maken het beeld nog rijker en brengen kleuren tot leven. De nieuwste HDR-standaarden zoals HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) en Dolby® Vision™ worden ondersteund.

HDR-schuifregelaar
STANDAARD
HDR
HDR
Optimale geluidsweergave
Ondersteunde indelingen
Hi-res audiobestandsindelingen

De STR-DN1080 ondersteunt een breed scala aan hi-res audio-indelingen, zoals DSD en lineaire PCM. U kunt daarnaast ook nog afspelen via USB, HDMI en DLNA. Met de meerkanaalsondersteuning kunt u hoogwaardig geluid integreren in uw grandioze Surround-systeem.

Eenvoudig toegang tot uw muziek

Geniet van eenvoudige toegang tot een grote verscheidenheid aan muziek en meer, dankzij Chromecast ingebouwd (voorheen Google Cast™) en Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Stream muziek, online radio en podcasts vanaf uw smartphone, tablet of laptop naar uw audio-apparaat. Tik gewoon op de Cast-knop.

Spotify
Spotify Connect

Speel Spotify af via uw audio-apparaat en gebruik de Spotify-app als afstandsbediening.

Stream met Chromecast ingebouwd

Stream muziek, podcasts en radio uit meer dan 100 audio-apps, waaronder Google Play™ Music en meer.

Media Object


Bekijk het in actie

Maak verbinding

Voor een echt dynamische home-entertainmentinstallatie zijn er zes HDMI-ingangen en twee HDMI-uitgangen, een USB-poort aan de voorzijde en optische digitale en analoge AV-aansluitingen. U kunt dus snel en gemakkelijk uw tv, Blu-ray Disc™-speler, smartphone en meer aansluiten.

HDMI
Zes HDMI-ingangen en twee uitgangen

Met zes HDMI-ingangen en twee HDMI-uitgangen—waaronder één HDMI-uitgang voor een tweede zone—is er ruimte voor uw huidige en toekomstige apparatuur.

USB
Oorspronkelijke DSD afspelen via DLNA, HDMI of USB

Speel DSD af via apparaten die op het DLNA-netwerk zijn aangesloten of maak verbinding via USB, met ondersteuning tot 24 bit/192 kHz voor hi-res audio.

LDAC
LDAC™: voor de overdracht van hi-res audiobestanden

Met LDAC worden er circa drie keer zoveel gegevens overgedragen (maximale overdrachtsnelheid van 990 kbps) als bij conventionele Bluetooth®-audio. Zo kunt u genieten van hi-res audiobestanden met uitzonderlijke geluidskwaliteit van bijna hi-res.1

Tikken, aansluiten en afspelen

Luister draadloos met One-touch NFC door met een compatibele smartphone tegen de ontvanger te tikken voor Bluetooth®-audio.

NFC BT
AirPlay
AirPlay-audio

Geniet van muziek via AirPlay-apparaten.

Wi-Fi®
Wi-Fi®-verbinding

Speel muziek vanaf internetdiensten of uw thuisnetwerk. 

Geluid dat u bijblijft

Stream muziek in het hele huis met Sony | Music Center

Luister overal in huis naar dezelfde muziek dankzij de multi-room-functie van de Sony | Music Center-app (voorheen SongPal). Gebruik Sony | Music Center Link om compatibele geluidssystemen van Sony te groeperen en muziek in meerdere kamers te streamen.

Hoogwaardige onderdelen voor superieur geluid

Elke component van de STR-DN1080 is ontworpen voor optimale geluidskwaliteit.

Specificaties en kenmerken

Upgrade uw home-entertainmentsysteem met de STR-DN1080, inclusief Dolby ATMOS en DTS: X-ondersteuning. Met eARC kunt u via maar één HDMI-aansluiting met een compatibele tv van de nieuwste audio-indelingen genieten. Met flexibele speakeroplossingen, bijvoorbeeld met Phantom, stelt u uw audio precies naar wens in. 4K- en HDR-compatibele HDMI ondersteunt de nieuwste videostandaarden, met HDCP 2.2 contentbeveiliging voor 4K-content.
  • Geschikt voor hi-res audio

  • Hoogwaardige Surround Sound met Dolby Atmos® en DTS®:X-ondersteuning

  • 6-in/2-uit HDMI-connectiviteit met 4K/60p-doorvoer (4:4:4) en ondersteuning voor HDCP 2.2 en HDR

  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-Touch

  • Wi-Fi®, AirPlay en Chromecast ingebouwd voor het streamen van muziek

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers