Het beste cadeau van 2016 voor op reis

Een cadeau-idee voor mensen die met de feestdagen op reis gaan

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk cadeau te vinden voor vrienden en familieleden die vaak op reis gaan. Ze hebben waarschijnlijk al een aantal wereldwonderen gezien, zijn in de beste musea en restaurants geweest, hebben de zon al zien ondergaan in de meest verre uithoeken van de wereld en nog veel meer. Het lijkt misschien of uw avonturiers al alles hebben wat hun hartje begeert, maar er zijn nog een aantal cadeaus die u uw reizigers kunt geven om hun reis nog makkelijker en aangenamer te maken. Mensen die veel reizen, hebben vaak een hoofdtelefoon nodig om de tijd te doden tijdens een lange vliegreis naar de andere kant van de wereld, luisteren graag naar geluid dat ze doet denken aan thuis als ze heimwee hebben of gebruiken muziek als gezelschap als ze hun ogen uitkijken op een nieuwe bestemming. 

Steeds meer mensen maken verre reizen 

Visa voorspelt dat in 2025 280 miljoen huishoudens van over de hele wereld naar het buitenland reizen; dat is één op de acht gezinnen wereldwijd. 

Verre reizen maken is populairder dan ooit. Visa voorspelt zelfs dat in 2025 280 miljoen huishoudens van over de hele wereld naar het buitenland reizen, ongeveer één op de acht gezinnen wereldwijd. Die reizigers moeten goed zijn voorbereid en de juiste bagage, camera en hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling bij zich hebben om hun reis zo aangenaam mogelijk te maken.  

Lees verder waarom de MDR-1000X hoofdtelefoon met Bluetooth® en Wireless Noise Cancelling deze feestdagen het beste cadeau is om uw favoriete reiziger te geven voor elk gedeelte van zijn reis.  

Begin de reis met het perfecte cadeau

Elke grote, internationale reis begint meestal op een druk vliegveld. De MDR-1000X-hoofdtelefoon is het perfecte cadeau voor op reis, bijvoorbeeld als uw reiziger op zoek is naar de juiste gate of om de vlucht zelf een stuk aangenamer te maken. Deze hoofdtelefoon is voorzien van de Omgevingsgeluidsmodus waardoor de reiziger naar zijn of haar favoriete muziek kan luisteren en achtergrondgeluid wordt geblokkeerd. De reiziger kan deze functie activeren met één eenvoudige druk op de knop aan de linkerkant van de hoofdtelefoon en hoort zo de belangrijke mededelingen over de status van de vlucht. De MDR-1000X herkent namelijk menselijke stemmen en filtert ze met de Omgevingsgeluidsmodus in de hoofdtelefoon. 

Uw reiziger kan het aanraakpaneel aan de zijkant van de hoofdtelefoon gebruiken om een ander nummer op te zetten als hij of zij in de lange rij voor de beveiliging of het boarden staat. Uw reiziger hoeft niet in zijn of haar bagage te zoeken naar zijn of haar telefoon of draagbare muziekspeler. Hij of zij kan gewoon over het oorkussen vegen of erop tikken om nummers over te slaan, het volume aan te passen of de spraakondersteuningsfunctie van zijn smartphone te activeren. 

Klaar voor een lange vlucht met uw favoriete hoofdtelefoon voor op reis

Als uw reiziger in het vliegtuig zit en zijn of haar handbagage in het bagagevak heeft gestopt, wil hij of zij waarschijnlijk muziek luisteren om de tijd te doden op een lange vlucht. Deze hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling houdt hem of haar bezig tijdens een monotone, 18 uur lange vlucht naar de andere kant van de wereld. De MDR-1000X is de eerste hoofdtelefoon met ingebouwde DSEE HX™-technologie waar de gecomprimeerde digitale muziekbestanden van al uw reizigers mee worden geüpgraded naar een geluidskwaliteit die hi-res audio benadert. Het rijke en natuurlijke geluid zal een welkome afleiding zijn voor de vervelende kanten van reizen. De goed aansluitende oorkussens van urethaan omsluiten natuurlijk de oren zodat de reiziger niet wordt afgeleid en de kussens comfortabel zitten tijdens de lange reis die hij of zij voor de boeg heeft.

Bij dit cadeau voor op reis is ook toonaangevende Wireless Noise Cancelling-technologie gebruikt om het geluid van alle medereizigers van uw reiziger te blokkeren. Nieuwe, zeer gevoelige drivers filteren het gesnurk van andere reizigers effectief en met de dubbele-ruissensortechnologie wordt via interne en externe microfoons omgevingsgeluid gecompenseerd. Met de functie Snelle aandacht kan uw reiziger zelfs onmiddellijk de muziek zachter zetten voor een kort gesprek met de stewardess. Hiervoor moet uw reiziger gewoon een hand op het oorkussen leggen om het volume te verlagen en de stewardess laten weten wat hij of zij wil eten of drinken. 

En het avontuur begint met het beste cadeau voor op reis

Vergeet niet dat de reis niet stopt als het vliegtuig is geland. De MDR-1000X-hoofdtelefoon houdt uw dierbare niet alleen bezig tijdens een lange vlucht, maar helpt hem of haar ook te genieten van de bestemming. Deze hoofdtelefoon is ontwikkeld om uw reiziger bezig te houden als hij of zij over een boulevard in het buitenland slentert of gebruikmaakt van het lokaal openbaar vervoer. Met de Omgevingsgeluidsmodus (normale modus) wordt ervoor gezorgd dat de reiziger veilig blijft en belangrijke alledaagse geluiden zoals aankomend verkeer kan horen, maar ook kan luisteren naar zijn favoriete albums op de achtergrond. 

Met dit cadeau met Bluetooth®- en LDAC-technologie voor op reis kan uw reiziger de hele reis lang draadloos en in uitzonderlijke geluidskwaliteit naar zijn of haar favoriete reismuziek luisteren. Met LDAC kunnen er maar liefst drie keer zoveel gegevens worden verzonden dan met vergelijkbare Bluetooth®-compatibele coderingstechnologieën. De reiziger kan hierdoor draadloos en ongestoord naar het beste geluid luisteren. De MDR-1000X-hoofdtelefoon is gemakkelijk mee te nemen, waar uw reiziger ook heengaat. De oorkussens zijn zwenkbaar en opbouwbaar en de hoofdtelefoon is daardoor makkelijk in het koffer van uw reiziger te stoppen. 

De MDR-1000X-hoofdtelefoon is door de Wireless Noise Cancelling-functie en het kristalheldere geluid voor veel avonturiers het beste cadeau om mee op reis te nemen en hiermee wordt de reis van uw reiziger nog memorabeler. Waar uw favoriete reiziger ook naartoe gaat met de feestdagen, het is zeker dat hij of zij aan u denkt als hij of zij de nieuwe MDR-1000X-hoofdtelefoon opzet. 

Muziek en leven: trends en nieuws voor muziekliefhebbers.