BLU-RAY DISC-SPELERS

Blu-ray Disc™-speler met opschalen naar 4K

BDP-S6700
Afbeelding van Blu-ray Disc™-speler met opschalen naar 4K

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

159,00 €

Afbeeldingen van Blu-ray Disc™-speler met opschalen naar 4K
Afbeeldingen van Blu-ray Disc™-speler met opschalen naar 4K
De BDP-S6700: bekroond met 5 sterren door What Hi-Fi?

"Met de BDP-D6700 heeft Sony weer bewezen dat ze de budgetmarkt tot in de puntjes aanvoelen, met uitstekende prestaties voor een voordelige prijs." (What Hi-Fi?, juli 2016)

BDP-S6700
Ultiem draadloos streamen

Ervaar geavanceerde beeldverbetering en draadloze streaming met de BDP-S6700 Blu-ray-speler. Geniet van uw favoriete films opgeschaald naar bijna-4K-kwaliteit en maak draadloos verbinding met hoofdtelefoons, Soundbars, speakers en meer van Sony. Beter nog, met de functie voor meerdere ruimten kunt u uw cd's draadloos afspelen door uw hele huis.

4K-opschalen
Aangepast 4K-opschalen

Onze chip voor 4K-opschalen is afgestemd om de fijnste details van Blu-ray Discs™ te laten stralen en sterk gecomprimeerde webinhoud te verbeteren voor de beste kijkervaring.

Audio zonder kwaliteitsverlies
Puur geluid van bioscoopkwaliteit

Geniet van alle details van de originele opname in helder, hifi Surround Sound met Dolby® TrueHD en DTS®-HD.

Uw apparaten delen via DLNA
Uw apparaten delen via DLNA

Met DLNA kunt u multimedia-inhoud delen tussen alle ondersteunde apparaten in uw huis.

Breng elk beeld dichter bij 4K-kwaliteit

Geniet van levensechte helderheid met 4K-opschalen

Betreed een nieuw Home Theatre-tijdperk. Onze chip voor 4K-opschalen is ontworpen om de beeldkwaliteit van zowel Blu-ray™ als online inhoud te verbeteren en elke scène dichter bij de rijke, natuurlijke details van 4K te brengen.

4K-opschalen
ORIGINELE VIDEO
4K-opschalen
4K-OPSCHALEN
Full HD 3D
Ga volledig op in het beeld

Ga op in Full HD 3D

Geniet van uw 3D-Blu-ray™-films in Full HD-kwaliteit op elke 3D-compatibele tv. Uw 3D-Blu-ray Discs™ worden niet alleen realistischer en helderder weergegeven, maar deze Blu-ray Disc™-speler schaalt ook 2D-video op naar gesimuleerde 3D voor meer diepte.

Kleuren die tot leven komen

Breng uw kijkervaring tot leven met het brede palet aan levendige Triluminos™-kleuren, exclusief van Sony. Moeilijk te reproduceren, levendige rode, oceaanblauwe en smaragdgroene tinten, geoptimaliseerd voor Triluminos™-tv's, worden prachtig weergegeven, waardoor landschappen en zeegezichten er levendiger uitzien.

Professionele IP-ruisonderdrukking
Puurder, helderder beeld

Geniet van verbeterde beeldkwaliteit tijdens het streamen van uw favoriete online inhoud. Onze combinatie van beeldtechnieken verbetert contrast, structuren en kleurdefinitie en zorgt voor een echt verfijnd beeld.

Meer muziek met meer details

De BDP-S6700 kan een grote hoeveelheid verschillende muziekbestanden afspelen en ze in hoge kwaliteit draadloos streamen.

Persoonlijke draadloze luisterervaring

Stream het geluid van muziek en films van uw Blu-ray-speler naar alle draadloze Bluetooth®-apparaten. Met LDAC-technologie kunt u streamen zonder dat de kwaliteit minder wordt, met maximaal drie keer de bandbreedte van gewone Bluetooth®.

Stream en speel alles

Speel muziek en films af vanaf veel verschillende bronnen, zoals USB en Wi-Fi®. Deze Blu-ray-speler ondersteunt alle onderstaande bestandstypen, zodat u altijd uw favoriete films kunt bekijken en naar uw favoriete nummers kunt luisteren.

Schijfindelingen afspelen
Het ultieme schijfstation

Wilt u dansen op uw Super Audio CD-collectie? Geen probleem. Als het een schijf is, kan de BDP-S6700 deze hoogstwaarschijnlijk afspelen.

Audio-indelingen afspelen
Bijna oneindig audioplezier

De BDP-S6700 ondersteunt een breed scala aan 24-bits audio-indelingen van hoge kwaliteit, van AAC tot WAV en nog veel meer.

Video-indelingen afspelen
Bekijk alles

Stream elk van de hierboven genoemde videobestandstypes, zodat u altijd wat te bekijken hebt.

Dual-band Wi-Fi®
Een sterker signaal met dual-band Wi-Fi®

Profiteer van maximale signaalsterkte dankzij het multi-antenneontwerp en de plaatsing aan de voorkant van de chipmodule. Vloeiende videostreaming en snel bladeren zijn het resultaat.

Screen Mirroring
Bekijk uw smartphone op het grote scherm

Met Miracast™ kunt u uw volledige smartphonescherm — inclusief uw favoriete apps, games, foto's, video's en muziek — delen op uw tv.

Minder wachten, meer kijken

Met onze TV SideView-app hebt u een duidelijk menuscherm met al uw apps en functies en bovendien volledige controle over uw smartphone.

Naadloze bediening

Met onze intuïtieve menu-indeling en interface zijn toepassingen en functies eenvoudig en op intelligente wijze georganiseerd, zodat u altijd kunt vinden wat u zoekt.

Dual core-processor
Dual core-processor

Sneller streamen, sneller laden en vloeiender afspelen dankzij een krachtige dual core-processor.

USB Plug and Play
USB Plug and Play

Sluit gewoon een USB-stick aan op de USB-poort aan de voorzijde om uw foto's, video's en muziek op uw televisie weer te geven.

Specificaties en kenmerken

Ervaar geavanceerde beeldverbetering en draadloos streamen met de BDP-S6700. Verbreed uw entertainmenthorizon en maak draadloos verbinding met Sony hoofdtelefoons, Soundbars, draadloze speakers en meer. Met de multi-room-functie kunt u draadloos verbinding maken in het hele huis.
  • Verbluffend beeld met 4K-opschalen (24p)

  • Geniet van snel, stabiel streamen met een groot aantal internetvideodiensten

  • Luister met draadloze speakers of een hoofdtelefoon via Bluetooth® met LDAC-kwaliteit

  • Stream thuis draadloos uw muziek met SongPal Link

  • Ingebouwde dual-band Wi-Fi® voor een sterk draadloos signaal

Afspelen
Afspelen / Stoppen / Pauzeren, Langzaam afspelen (FWD/REV), PREV / NEXT, REV / FWD, Shuffle, STEP afspelen (FWD/REV)
Aansluitingen in/uit
HDMI-uitgang 1 (achterzijde), coaxiale audio-uitgang 1 (achterzijde), USB-ingang 1 (voorzijde), ethernetaansluiting 1 (achterzijde)
Ingebouwde Wi-Fi®
Ja (2,4 GHz, 5 GHz) met MIMO

Inhoud van de verpakking

Ja (eenvoudige handleiding/online handleiding)

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers