140,00 €

(inclusief btw)
39

4.5 gebaseerd op 39 klantbeoordelingen

24
11
4
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Meest handig (positief)
0

Uitstekend.

BDP-S6700 23/05/2016 door Joop B

Ik ben zeer tevreden over mijn Blu-ray Disc van Sony omdat hij zeer gebruiks vriendelijk is. Niet te veel poespas, eenvoudig en mooi model. Geeft zeer mooi beeld en met de Sony receiver 7.2 ( 7X165 Watt ) prachtig geluid. ( Bioscoop )

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Goed apparaat maar mist een browser.

BDP-S6700 21/05/2019 door Cdiemers

Waarom zit er geen browser op die op andere Sony blu-ray spelers wel zitten? Gemiste kans.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

2

0

39 klantbeoordelingen

0

Matig

BDP-S6700 05/09/2019 door Joopbu

Te lange opstarttijden ,te goedkope uitvoering en daardoor uit de toon vallend

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

top blu-ray Player

BDP-S6700 31/08/2019 door The Ghost83

ik heb deze van mij vriendin gekreegen voor mijn verjaardag voorig jaar en ben er heel tevreden mee ik heb er geen min punten aan kunnen vinden en ik heb hem aan mij TV van Sony Gekopellt met de sync mogelijk hijd die is erg Handig en ik vind hem ook erg mooi uit zien

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel tevreden

BDP-S6700 24/07/2019

Eenvoudig in gebruik zeker in combinatie met sony tv, compact, degelijk en niet duur

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

meer dan verwacht

BDP-S6700 16/06/2019 door 19Dirk68

super tevreden mee en meer dan verwacht mooie uitsraling wat gezien mag worden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed apparaat maar mist een browser.

BDP-S6700 21/05/2019 door Cdiemers

Waarom zit er geen browser op die op andere Sony blu-ray spelers wel zitten? Gemiste kans.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Hij doet wat hij moet doen.

BDP-S6700 24/04/2019 door Ocin

Ik had nog geen Blu Ray speler, maar ben nu blij dat ik hem heb, compact en makkelijk bedienbaar.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima CD/DVD/BluRay speler

BDP-S6700 23/04/2019 door DirkW

Nu een paar weken in huis en al diverse schijfjes afgespeeld. Is een prima vervanger c.q. uitbreiding van een defect geraakte CD/DVD-recorder.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima apparaat met veel mogelijkheden

BDP-S6700 11/04/2019 door Luminare

Gekocht als vervanging van oude DVD-speler. Geeft DVD's (ook oude) uitstekend weer. En natuurlijk ook blueray, netflix en andere opties die nog niet zijn uitgeprobeerd. Aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima apparaat

BDP-S6700 28/03/2019 door Kabee

Makkelijk te installeren. Werkt prima. Beantwoord aan mijn verwachtingen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima Blu-Ray speler een alles kunner

BDP-S6700 27/02/2019 door bakkm07

ben er heel erg tevreden mee, alleen vind ik het jammer dat Videoland niet in de app's voorkomt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig

BDP-S6700 19/02/2019 door Allo allo

Klein , gebruiksvriendelijk, mooie blu ray speler.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima koop en handig in gebruik

BDP-S6700 08/01/2019 door Gebruiker76

Vorige maand gekocht en ben een tevreden klant tot nu goede ervaringen met Sony

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed beeld en geluid

BDP-S6700 20/12/2018 door Wersiaan

gisteren gekocht en er tot nu toe erg tevreden over enige kleine minpunt is het ontbreken van een display

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voldoet voor afspelen

BDP-S6700 16/12/2018 door HighTree

Met de speler op zich ben ik wel aardig tevreden, alleen kan ik geen beelden vanaf mijn iPhone of iPad op mijn TV bekijken en dat was wel beloofd door de verkoper van BCC in Deventer. Ook alle .avi bestanden worden niet afgespeeld. Om achter de specs van de avi te komen moest ik van BCC zelf maar Sony bellen. Het valt mij tegen van Sony dat ik nergens de specs vinden kan.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

0

Compact van formaat makkelijk te bedienen.

BDP-S6700 09/12/2018 door PH57

Zeer goed, uitstekende beeld kwaliteit en makkelijke bediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed apparaat

BDP-S6700 20/10/2018

onlangs deze mooie speler gekocht, en ben er zeer tevreden over.. Mooi beeld, goed geluid, degelijk product, maakt weinig geluid en werkt vlot. enige punt vind ik de upscaling naar 4K beelden.. hij zet full hd beelden om naar 4K resolutie, maar ik zie het verschil in beeldkwaliteit niet echt terug als ik eerlijk ben.. full hd geeft gewoon een perfecte beeldkwaliteit, dus snap niet zo goed wat die upscaling daar aan toe voegt..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Grandioos !

BDP-S6700 19/09/2018

Ik heb dit product begin deze maand gekocht en ben er super tevreden mee !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig toestel

BDP-S6700 10/07/2018 door guido1951

Vorige maand gekocht,en ben er zeer tevreden mee. Aanrader.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne geweldige player!

BDP-S6700 15/05/2018 door lodewijk48

Deze player heb ik nu een maand in mijn bezit.Mede omdat ik ook een Sony 4K tv heb gekocht van Sony is dit een uitstekende aanvulling. Ook de ingebouwde mediaplayer werkt perfect en het resultaat mag er zijn. Ook het geluid is van zeer hoog niveau. Ik ben heel erg tevreden over deze aankoop. De prijs/kwalitiet staat op een hoog niveau!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prima apparaat, compact, mooi beeld

BDP-S6700 30/03/2018 door René59

Prima apparaat, lekker compact, mooi beeld. Miniscuul controle-lampje voor de "aan"-stand. Bediening alleen met afstandbediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

tapkwaliteit en veelzijdig

BDP-S6700 14/03/2018 door marcjans

Veelzijdig : kan zowel DVD als Blueray als K4 aan. Ideaal voor de toekomst. Simpel en hadig in bediening. mooi uitzicht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldige Blu Ray Speler

BDP-S6700 16/01/2018 door FK11

Ik heb deze blu ray speler gekocht na .het lezen van de reviews. Hij is gemakkelijk te instaleren, en speelt de dvd en cd goed af.Ook kan ik hem bedienen met de afstand bediening van de TV.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goede blu-ray speler

BDP-S6700 04/01/2018 door AVWdb

werkt zoals je van een blu-ray speler mag verwachten. met veel apps,jammer dat er enkele nederlandse nu nog ontbreken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Top toestel!

BDP-S6700 24/12/2017 door Guy v H

Zeer tevreden zoals we van Sony gewoon zijnook in het verleden’

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Voldoet aan de verwachtingen

BDP-S6700 13/12/2017 door Jan512

Gekocht voor Sinterklaas aan gesloten met een HDMI kabel. Perfect beeld

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

compact en veel moelijkhede

BDP-S6700 10/12/2017

Als je niet over een smart TV beschikt is het aansluiten van deze speler de oplossing. Veel mogelijkheden en compacte formgeving

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mijn 'oude' TV is nu ook een smart-TV

BDP-S6700 01/08/2017 door peevandepee

Veel online-mogelijkheden (Netflix, Youtube), goeie DVD en BLuRay kwaliteit én de mogelijkheid om SuperAudio CD af te spelen. Draadloze streaming is ook een pluspunt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

handig klein kan overal kwijt

BDP-S6700 17/07/2017 door alkema19

wel tevreden over sony- blu- ry-disc klein maar fijn wel goed beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede product

BDP-S6700 18/05/2017 door Patje44

Zeer goede 4k speler Ik vind beeldkwaliteit uitstekend

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Perfect beelkwaliteit

BDP-S6700 15/01/2017 door Bgsound

Laat je Blu-ray disc snel op starten, de remote past goed in je hand en is gemakkelijk te bedienen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

perfect toestel !

BDP-S6700 28/12/2016

mooi en praktisch toestel , wi-fi en bluetooth werken perfect

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima toestel prijs/kwaliteit

BDP-S6700 19/12/2016 door JTMVG

Zeer tevreden ondanks het feit dat BT niet wordt herkend

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Bijna helemaal goed!

BDP-S6700 01/12/2016 door fwdd

Zowel als BlueRay/DVD/CD speler uitstekend. Ook voor Netflix en Youtube werkt het prima. Youtube vooral handig in samenwerking met mobieltje. Wat ik mis is een extra aansluiting naar mijn audio-installatie. Dat moet nu via de tv of met audio-coax en convertor. Wat ik hinderlijk vind, iedere keer als je het apparaat gebruikt, is een aantal voorgeprogrammeerde apps naar diensten waarop ik me niet wil abonneren maar die altijd nutteloos zichtbaar zijn en niet uit te schakelen of te verwijderen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Fantastisch TV-Toestel met zeer veel mogelijkheden

BDP-S6700 18/09/2016 door radioloo

Ik ben erg tevreden met dit toestel, het overtreft mijn verwachtingen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Leuk strak blu-ray spelertje

BDP-S6700 11/08/2016 door Joop1967

De blu-ray speler heeft een leuk strak design en het formaat is compact waardoor hij overal te plaatsen is, wel jammer dat er geen info schermpje in zit maar voorts gewoon een fijn apparaatje.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

prima aankoop

BDP-S6700 14/07/2016 door moosh

Ben erg tevreden met mijn product ik heb eerst uitgebreid onderzoek gedaan voor ik deze dvd speler aanschafte hij communiceert prima met mijn Sony tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend.

BDP-S6700 23/05/2016 door Joop B

Ik ben zeer tevreden over mijn Blu-ray Disc van Sony omdat hij zeer gebruiks vriendelijk is. Niet te veel poespas, eenvoudig en mooi model. Geeft zeer mooi beeld en met de Sony receiver 7.2 ( 7X165 Watt ) prachtig geluid. ( Bioscoop )

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Prima dvd speler

BDP-S6700 11/05/2016 door hans770

Makkelijk te bedienen en uitstekende dvd speler van hoge kwaliteit welke zelfs oude dvd-disk naar een hogere kwaliteit tilt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Zeer goed toestel

BDP-S6700 18/04/2016 door Dennis72

Deze gekozen omdat we ook een Sony Tv hebben. Makkelijk dat de 2 afstandsbedieningen werken op het toestel zowel deze van tv of de bijgeleverde afstandsbediening. Mooie upscaling naar 4K. Toestel werkt vlotjes samen met tv. Kortom een aanrader!!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0