Blu-ray Disc™-speler met opschalen naar 4K

Volledige specificaties en kenmerken

BDP-S6700

140,00 €

(inclusief btw)

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (B x H x D)
255 x 39 x 192 mm
Gewicht
0,9 kg

Afspeelmogelijkheid

Afspelen
Afspelen / Stoppen / Pauzeren, Langzaam afspelen (FWD/REV), PREV / NEXT, REV / FWD, Shuffle, STEP afspelen (FWD/REV)

Beeld- en geluidsfuncties

Conversie 2D→3D
ja
Super Scaler (Precision Cinema HD-opsch.)
ja
Deep Color
Ja (16-bits)
24p True Cinema
ja
Dvd 24p-uitgang
ja
HDMI®
ja
Coaxiaal, optisch
Ja, Nee

Netwerk

Ingebouwde Wi-Fi®
Ja (2,4 GHz, 5 GHz) met MIMO

Functies

Screensaver/eenv. install./PhotoTV HD
Nee/Ja/Nee
Kinderslot
ja
Kinderbeveiliging
ja
USB-t.bord (enkel 101)/Autom. stand-by
Ja (alleen 101) / Ja
Diavoorstelling foto's met muziek
Ja (cd, USB)
Live streaming/ondertiteling/aanbeveling
Ja/Ja/Ja
BRAVIA Sync
ja
Firmware-update
Ja (netwerk, USB)

Interface

Aansluitingen in/uit
HDMI-uitgang 1 (achterzijde), coaxiale audio-uitgang 1 (achterzijde), USB-ingang 1 (voorzijde), ethernetaansluiting 1 (achterzijde)

Details

Stroomverbruik
12 W

Milieuvriendelijk en energiezuinig

Stroomverbruik (uit-modus)
Niet beschikbaar
Stroomverbruik (stand-bymodus)
0,5 W
Energieverbruik (stand-by op netwerk) - aansluitingen
2,2 W (Ethernet, HDMI CEC) / 2,1 W (WiFi) / 3,0 W (alle aansluitingen en netwerken verbonden)
Stand-bymodus geactiveerd
Na 20 minuten
Stand-bymodus op netwerk geactiveerd - aansluitingen
Na 20 minuten (Ethernet / HDMI-CEC / WiFi)
Aan/uit-schakelaar draadloze netwerk(en)
Om in of uit te schakelen: ga naar 'Network Settings' (Netwerkinstellingen) en stel 'Internet Settings' (Internetinstellingen) in op 'Wireless Setup (built-in)/Wired Setup' (Draadloze installatie (ingebouwd) / Bekabelde installatie)

Inhoud van de verpakking

  • Ja (eenvoudige handleiding/online handleiding)
Placeholder

Kenmerken

Afbeelding van Blu-ray Disc™-speler met opschalen naar 4K

4K-opschaling voor levensechte helderheid

Ervaar uw favoriete films met tot maar liefst vier keer zoveel details als bij Full HD met 4K-opschalen. Bij aansluiting op een compatibele tv converteert een geavanceerde videoprocessor standaardvideo naar een signaal dat dichter in de buurt komt van 4K-resolutie (3840 x 2160). Met acht miljoen pixels in één foto krijgt u scherpere en gedetailleerdere beelden, en dankzij de betere beeldkwaliteit kunt u dichter bij het scherm zitten voor een echte bioscoop-ervaring. 

Afbeelding van Blu-ray Disc™-speler met opschalen naar 4K

Dolby® TrueHD voor geluid zoals de regisseur het bedoeld heeft

Geniet van ongeëvenaarde geluidskwaliteit met Dolby® TrueHD, met geluid zonder kwaliteitsverlies voor films en muziek. Een geluid identiek aan de originele studiomastertapes biedt een ongeëvenaarde geluidskwaliteit voor Blu-ray Discs™, dvd's en gedownloade inhoud.

Afbeelding van Blu-ray Disc™-speler met opschalen naar 4K

DTS®-HD™ voor de precisie van een studiomaster

Geniet thuis van zuivere, gedetailleerde audio. Met DTS®-HD Master Audio geniet u van de originele, ongecomprimeerde soundtracks bij uw favoriete Blu-ray Discs en gestreamde films, precies zoals de regisseur het in gedachten had. DTS®-HD-audio met hoge resolutie biedt ook een intens gedetailleerde weergave van muziekuitvoeringen, waarbij elke noot schittert in haast studio-achtige kwaliteit.

Afbeelding van Blu-ray Disc™-speler met opschalen naar 4K

TRILUMINOS™ brengt kleuren tot leven

Ontdek levensechte kleuren en tinten. Triluminos-kleuren omvatten een breder zichtbaar kleurenspectrum voor meer levensechte tinten en structuur. Moeilijk te reproduceren, levendige rode, oceaanblauwe en smaragdgroene tinten worden prachtig weergegeven, waardoor landschappen en zeegezichten er levendiger uitzien. Gezichten zien er ook beter uit dankzij de meer natuurgetrouwe huidtinten.

Afbeelding van Blu-ray Disc™-speler met opschalen naar 4K

Ervaar de beleving van Full HD 3D 

Bekijk 3D Blu-ray Disc™-films in Full HD-kwaliteit door de speler via HDMI aan te sluiten op een hd-tv die 3D ondersteunt. Al uw 3D-Blu-ray Discs™ worden niet alleen realistischer en met meer helderheid weergegeven, maar deze Blu-ray Disc™-speler zet ook 2D-video om naar gesimuleerde 3D-video voor meer diepte.

Afbeelding van Blu-ray Disc™-speler met opschalen naar 4K

Maak verbinding met uw thuisnetwerk via DLNA  

DLNA (Digital Living Network Alliance) is een industriestandaard voor het delen van gegevens via een thuisnetwerk. Dit maakt het eenvoudiger om uw favoriete muziek, films en afbeeldingen te streamen en over te brengen tussen uw apparaten met DLNA-ondersteuning, zoals tv's, pc's, draagbare servers en gameconsoles.

Afbeelding van Blu-ray Disc™-speler met opschalen naar 4K

Screen mirroring voor het delen van de inhoud op uw smartphone

Vergroot de inhoud van uw smartphone en tablet met Miracast™. Koppel uw toestel om het scherm weer te geven op het scherm van uw tv en bekijk online films en tv-programma's, opgeslagen foto's en video's en uw favoriete apps. De verbinding wordt tot stand gebracht via Wi-Fi Direct™, zodat u geen toegang nodig hebt tot een Wi-Fi®-netwerk om uw favoriete content te delen.

Afbeelding van Blu-ray Disc™-speler met opschalen naar 4K

Vloeiend video's streamen met dual-band Wi-Fi®

Blader snel en probleemloos dankzij dual-band Wi-Fi®. Deze Blu-ray Disc™-speler beschikt over een unieke Wi-Fi®-module die optimaal is gepositioneerd voor maximale signaalsterkte. Een slimme multi-antenne zorgt voor een sterker signaal dan conventionele Wi-Fi®, zodat u op meer plaatsen in huis gemakkelijker video's kunt streamen en sneller kunt browsen.

Afbeelding van Blu-ray Disc™-speler met opschalen naar 4K

IP Content Noise Reduction PRO verscherpt en verfijnt

Alles wordt duidelijk met IP Content Noise Reduction PRO, een combinatie van beeldtechnieken. Ruisonderdrukking verbetert webcontent met een lage resolutie, terwijl HD Reality Enhancer beelden pixel voor pixel analyseert voor betere structuur en kleurdefinitie. Geniet van levensechtere beelden met verbeterd contrast dankzij Pure Picture Control en vloeiende kleurgradatie van Super Bit Mapping. 

Afbeelding van Blu-ray Disc™-speler met opschalen naar 4K

De grafische gebruikersinterface is snel en intuïtief 

Apps en functies zijn snel en eenvoudig te vinden dankzij de grafische gebruikersinterface. Blader op uw tv met eenvoudig te navigeren schermen: inhoud is verdeeld in uitgelichte apps aan de ene kant en uw favoriete apps aan de andere kant. Alles is netjes geordend en snel te openen. 

Afbeelding van Blu-ray Disc™-speler met opschalen naar 4K

Krachtige prestaties met een dual core-processor

Een krachtige dual-core-processor zorgt voor snelle prestaties zonder vertraging. Het laden van webpagina's en het streamen van films en media zoals YouTube™-video's gaan sneller, en het afspelen verloopt merkbaar vloeiender. Zelfs navigatie is sneller en responsiever, zodat u zonder frustraties kunt genieten van uw entertainmentervaring.

Afbeelding van Blu-ray Disc™-speler met opschalen naar 4K

USB Plug and Play

Breng uw foto's en films tot leven. Stop gewoon een USB-stick in de USB-poort aan de voorzijde om uw foto's en video's op uw televisie weer te geven.

Digital Music Enhancer voor helderder, rijker geluid

Blaas uw digitale muziek nieuw leven in met Digital Music Enhancer: een combinatie van drie audiotechnologieën van Sony die samenwerken om details te herstellen en volumewisselingen te voorkomen. Het resultaat is overweldigend geluid en maximaal effect voor dialogen, films en muziek.

Afbeelding van Blu-ray Disc™-speler met opschalen naar 4K

Luister draadloos met Bluetooth®

Geniet draadloos van al uw favoriete muziek en films. Deze Blu-ray-speler zendt audio via Bluetooth® naar draadloze speakers of hoofdtelefoons, zodat u zich dieper in elk nummer en elke filmsoundtrack kunt onderdompelen.