350,00 €

(inclusief btw)
36

4.4 gebaseerd op 36 klantbeoordelingen

20
13
2
0
1
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Meest handig (positief)
0

goed apparaat, maar aftersales van sony slecht

UBP-X800M2 15/09/2019 door Snah1963

goede apparatuur, gemakkelijk te installeren , maar bijhet aanvragen van de 4K video voldoet de normal bon van de media markt niet als beijsmateriaal. Helaas dient de 4K video gezien worden als een lokkertje niet als een werkelijk cadeau na aanschaf van de blu-ray speler.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

Meest handig (kritisch)
0

Geen atmos op Netflix!!!

UBP-X800M2 10/11/2019 door Oban1968

Prachtig ding, maar geen Atmos ondersteuning op Netflix! Wanneer komt de firmwareupdate hiervoor?

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

65 klantbeoordelingen

0

werkt geweldig

UBP-X800M2 05/12/2019 door jwaak

ik heb hem net gekocht dus ik ga hem helemaal uitproberen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld en klank OK

UBP-X800M2 01/12/2019 door Mischka77

Heb het gisteren gekocht en vandaag gechecked. Omslachtige bediening met telkens dmv de remote. Jammer, geen display op het toestel.

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Uitstekende eigenschappen

UBP-X800M2 25/11/2019 door zwerver 2

Ik heb dit product in augustus en ik ben er heel blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Doen wat die moet doen steekt boven de anderen uit

UBP-X800M2 18/11/2019 door Dalmoetie

Heb het net gekocht en ziet er goed uit en werkt perfect

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Geweldig apparaat

UBP-X800M2 18/11/2019 door MvT27

Twee weken geleden aangeschaft en voldoet aan mijn verwachtingen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Werk naar behoren

UBP-X800M2 17/11/2019 door regenjas

Vorige maand aangeschaft en werk goed zeker met de bleu ray disk, eigenlijk gekocht voor oude CD,s en DVD,s te kunnen kijken en luisteren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hij doet het niet! De schuiflade vertoond kuren!

UBP-X800M2 17/11/2019 door eriqmr

Dit nieuwe apparaat ziet er prima uit maar hij doet het voor geen meter. Bij het aansluiten van de Blu-ray speler op het lichtnet gaat deze automatisch open. De schuiflade blijft wanneer die geopend is op en neer gaan of hij gaat voor je de tijd hebt een DVD- schijfje te plaatsen weer automatisch dicht. Ook de afstandbediening is wel een erg goedkoop exemplaar.

Beeldkwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldige UBP-X800M2 4K UHD Blu-ray-speler met HDR

UBP-X800M2 16/11/2019 door Marianh

Nu met ook een 4K TV van Sony is het beeld en geluid super.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super speler!!

UBP-X800M2 13/11/2019 door chrisje1975

Super speler! Haarscherp 4k beeld en hrd en dolby vision Adembenemend geluid ik hoor nu nog meer geluiden zo zuiver. Stil apperaat en zeer degelijk Weer een topper van sony!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geen atmos op Netflix!!!

UBP-X800M2 10/11/2019 door Oban1968

Prachtig ding, maar geen Atmos ondersteuning op Netflix! Wanneer komt de firmwareupdate hiervoor?

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

top

UBP-X800M2 10/11/2019 door Petertje1

Het apparaat is zeer gebruikersvriendelijk, je loopt snel door de installatie door. Kwaliteit van het geluid is onverwacht zeer goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ik heb nu een bioscoop thuis

UBP-X800M2 09/11/2019

Ik heb de speler samen met de TV KD-49XG9005 met de playbar HT-XF9000 gekocht. Het is dubbel genieten voor mij als filmliefhebber.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super toestel

UBP-X800M2 07/11/2019 door Joydm

Nog maar even in mijn bezit, maar wat een mooi beeld op mijn 4K tv van Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

mooi strak design en eenvoudige bediening.

UBP-X800M2 06/11/2019 door yffoog

Heb dit apparaat 2 weken geleden gekocht en bevalt zeer goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

tevreden met de aankoop

UBP-X800M2 06/11/2019 door Joris2019

Prima apparaat doet zeker wat we ervan verwachten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima apparaat

UBP-X800M2 04/11/2019

Heel makkelijk aan te sluiten, de instellingen leggen zichzelf uit en prima beeld en geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kwaliteit-prijsverhouding

UBP-X800M2 03/11/2019 door Roel47

De blu-ray-speler heb ik nu 3 weken in huis en ben zeer enthousiast over dit product met al haar mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Superieur toestel

UBP-X800M2 27/10/2019 door Icarix

De Sony Blu-Ray speler is echt een indrukwekkend toestel. De kwaliteit is superieur en zelfs oude films worden op een uitermate scherpe manier afgespeeld. In combinatie met onze OLED televisie is het een plezier om films te bekijken. Een aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed

UBP-X800M2 24/10/2019 door ron666

goed productgoed productgoed productgoed productgoed productgoed product

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klasse apparaat!

UBP-X800M2 20/10/2019 door Rob239

Speelt echt alles af en in fantastische beeld- en geluidkwaliteit. Fluisterstil en snelle menu’s. echte topper, zeker voor dat geld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Software/content mag beter

UBP-X800M2 20/10/2019 door Ped1

Mbt de Dolby atmos uitvoer mag beter over na gedacht worden. Netflix app geeft geen Dolby atmos door.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig Beeld Kwalieteit,

UBP-X800M2 19/10/2019

Beeld is Haarscherp, ook bij afspelen van Hi8 en DV en Bij Full HD, audio is Top, via een zeer goede AV Versterker en hoog waarde Luidspreker Boxen. (liefst zelf gebouwd met bas luidspiekers, vanaf 18 hertz, en vier spiekers per box, en zeer goede filters om het geluid tussen hoog, midden, midden lage en bas tonen te filteren. Met vriendelijke Groet, Rik Jansen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

4K UHD Blu-Ray Speler

UBP-X800M2 17/10/2019 door Luchieanne

Ik ben erg tevreden er mooi scherp beeld en makkelijk te bedienen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Twijfelachtig

UBP-X800M2 14/10/2019 door FL1969

Ben nog niet zo zeker van de aankoop. Wanneer het werkt is het allemaal prima, maar nu een aantal keren gehad dat de speler vast loopt, niet meer te bedienen is, geen beeld geeft of geen geluid geeft. De oorzaken hiervan zijn vooralsnog onduidelijk.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Knap beeld

UBP-X800M2 14/10/2019 door KristofC

Vorige maand gekocht en heel tevreden met dit toesteml

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld en geluid

UBP-X800M2 12/10/2019 door Luzente

Prachtig beeld en geluid Makkelijk te installeren Aanrader

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heeft alles wat je wenst.

UBP-X800M2 10/10/2019 door Labrat

Is stil, redelijk snel. Mooi beeld. Beeld is niet te vergroten, maar los ik op met de tv.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Indrukwekkend beeld en geluid

UBP-X800M2 07/10/2019 door Alhr

Door dit apparaat 4k uhd films aan het kopen geslagen. Hoop er nog vele jaren plezier van te hebben. Beeld scheropte en kleur zijn erg goed en geluid via wifi vanuit NAS heel erg gedetailleerd

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geen minpunt te vinden

UBP-X800M2 06/10/2019 door JC60

Om volledig te genieten van 4K beeld is een 4K speler ook noodzakelijk. Met deze speler haal je zo’n speler in huis. Bijkomende voordelen: mooi uiterlijk, zeer stevig, onhoorbaar, makkelijk aan te sluiten en eenvoudige maar duidelijke software. Het upscalen zorgt er voor dat het lijkt of een gewone blu-ray film zelfs in 3D afgespeeld wordt. Zeer zeker een aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

hebben nog een probleem van het overslaan bij het

UBP-X800M2 24/09/2019 door HansDev62

Het geluid en bedieningsgemak is prima, hebben echter nog steeds een technisch probleem in het loopwerk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

perfect scherp beeld

UBP-X800M2 17/09/2019 door Wilschut1970

enige weken geleden gekocht, aangesloten op de 4K TV icm soundbar. Kwaliteit is beter dan de voorgaande reguliere blu-ray speler. een goede prijs voor een prima player.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet aan de meeste verwachtingen.

UBP-X800M2 16/09/2019 door Kareltjes

Kan er meer mee doen dan mijn vorige bluray speler.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed apparaat, maar aftersales van sony slecht

UBP-X800M2 15/09/2019 door Snah1963

goede apparatuur, gemakkelijk te installeren , maar bijhet aanvragen van de 4K video voldoet de normal bon van de media markt niet als beijsmateriaal. Helaas dient de 4K video gezien worden als een lokkertje niet als een werkelijk cadeau na aanschaf van de blu-ray speler.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

Mooi beeld en geluid

UBP-X800M2 15/09/2019 door Arnootje

Heb deze ingeruild van een lg speler Sony is goed van beeld en geluid en alleen jammer dat er nog weinig apps opstaan bv. Disney

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Onaf product! Waardeloze software met vastlopers!

UBP-X800M2 14/09/2019 door Hoope Loos

Tot mijn grote ontsteltenis kan ik concluderen dat de 4K spelers van Sony niet functioneren. Heb twee UBP-X700 exemplaren gehad, de UBP-X800 en onlangs de M2 versie van het laatste genoemde model. Geen van allen werkte naar behoren met 4 K discs; veel vastlopers, haperingen, uitvallend geluid, niet te openen lade, midden in film stoppen en spontaan uit schakelen (!) Het heeft weinig zin hier een beoordeling te schrijven over een product dat totaal niet werkt, doordat de software vol met fouten zit. Alle 4 de apparaten zijn 'retour winkel' gegaan. Een ander merk speler staat nu in de kast en doet probleem loos zijn werk...

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

4

1

0

Doet aan verwachting

UBP-X800M2 11/09/2019 door H de wit

Twee weken in huis super toestel Werkt zeer goed boven verwachting

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1

0

Top bluray

UBP-X800M2 03/09/2019 door Ribbel

Perfect beeld en prachtiggeluid ook een mooi design

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1

0

Perfecte bediening, uitstekend beeld

UBP-X800M2 31/08/2019 door PattenFZ1

Uitstekend product, en meer dan zijn geld waard. Perfect

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1

0

Voorlopig zeer tevreden...

UBP-X800M2 31/08/2019 door ElloLex

Zeer tevreden van gebruiksgemak, audio, oude dvd’s afspelen, enz... Betreft 4k Ultra HD films kijken, daar kan ik nog geen oordeel over vellen, deze speler is gekocht met mijn toekomstige 4k Sony TV in gedachte...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1

0

Vrij volledig toestel

UBP-X800M2 31/08/2019 door R Mike

Sedert 1 maand in gebruik : eenvoudig te bedienen en snel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

1

0

Goed werkende 4K speler

UBP-X800M2 29/08/2019

Speler doet wat hij moet doen en heeft een straks uiterlijk. Wel goed de settings instellen, afgestemd op receiver/tv anders haal je niet het beste uit de speler naar boven. Enige ‘minpunt’ is dat de afstandsbediening zeer goedkoop aanvoelt en er ook zo uit ziet. Hij doet het echter prima, en als je aan universele AB gebruikt ligt deze toch uit het zicht. De prijs is wel wat hoog voor een dvd speler!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Degelijke UHD Blu-ray speler

UBP-X800M2 28/08/2019 door GertH1960

Voldoet aan verwachting, alleen jammer dat Dolby Vision handmatig via setup ingeschakeld moet worden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Uitstekende prestaties

UBP-X800M2 28/08/2019 door Claes2

Deze speler is u sinds een maand aangesloten als ‘all-rounder op een LG Oled tv en een Lyngdorf versterker. Zowel CD’s als DVD en Blu-ray hier worden perfect weergegeven. De stap naar de x1100es was mij uiteindelijk te fors, en het gemis van een display is in de praktijk geen echt bezwaar. Het toestel blijkt inderdaad degelijk en solide gebouwd, ook al lijken tegenwoordig alle laatjes vrij dun en fragiel te kunnen zijn. Het gebruik van een paar betere, HDMI kabels (Audio Quest) staan mede borg voor een goede connectie en kwaliteit. Kortom, wij zijn erg blij met deze Sony x800m2 speler en combinatie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch product

UBP-X800M2 27/08/2019 door RobH55

Mooie en snelle speler. Goed beeld. Erg rustig bij afspelen. Ik heb geen 5 sterren gegeven omdat er geen display op de speler zit. Dat is lastig omdat ik ook cd afspeel. Maar beeld en geluid zijn erg goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede speler

UBP-X800M2 25/08/2019 door Js5861

Sedert een maand in huis Geluid met sacd fantastisch Beeld kwaliteit zeer goed Upscaling is beter door de televisie

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld en zalig zuiver geluid.

UBP-X800M2 25/08/2019 door Cobra1980

Ik heb al veel bluray_spelers in huis gehad van andere merken. Toen kocht ik de ubp_x700 van Sony en was meteen verkocht. Toen ik een tweede 4k speler nodig had stapte ik naar de UBP_X800M2 en verschoot dat het nog beter kon. Zuiver en prachtig beeld met zelfs voor gewone bluray is er upscaling naar 4k. Het is duidelijk dat er bij dit model gewerkt is aan het geluid want soundbar moet zelfs minder van volume voor zelfde resultaat van vorige modellen. Kortweg een must have voor Filmfreaks zoals mezelf.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony blu ray dvd speler

UBP-X800M2 24/08/2019 door Youry

Mijn uitstekende ervaring met Sony producten wordt weer eens bevestigd! Prachtig product!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer uitgebreide speler

UBP-X800M2 01/08/2019 door Zztop

Pas gekocht en aansluiten was een makkie beeld kwaliteit is uitstekend en kan ook mijn sacd afspelen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gewoon super

UBP-X800M2 28/07/2019 door PSTGER1964

Hoewel nog niet zo lang in bezit al gelijk blij met de eenvoudige installatie beeld geluid op n gewoon led toestel glashelder.Afstand bediening eenvoudig met zelfs n navigatietoets voor rechtstreeks Netflix. Bovendien voelt t toestel zeer stevig aan an is fraai afgewerkt Voor mij n 10 voor dit toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Strak uiterlijk, navenant beeld en geluid.

UBP-X800M2 26/07/2019 door LodewijkB

Vorige maand aangeschaft. Ben zeer tevreden over het beeld en geluid. Uiterlijk ook zeer strak past goed bij mijn Sony STR-DN 1080 Reciever.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfecte blu ray en dvd speler

UBP-X800M2 25/07/2019 door hartu

Ook mijn oudere dvd’s komen goed tot zijn recht! Genieten van goed beeld en geluid, en handig in gebruik!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beoordeling Blue Ray speler

UBP-X800M2 25/07/2019 door Hoekie182

Ik heb dit deze maand gekocht en ben er zeer tevreden over.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel erg blij mee

UBP-X800M2 23/07/2019 door HermanC

Heb deze blu-ray speler nu een week in gebruik en ben er heel erg blij mee. Het beeld en geluid zijn super. Zelfs bij oude dvd's! Enig minpunt is het "smart" zijn, je hebt alleen de opties Netflix en YouTube. Maar misschien moet ik het nog iets verder uitpluizen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfecte player, uitstekend beeld en geluid

UBP-X800M2 12/07/2019 door BeeJays

Deze UBP-X800M2 maakt zijn belofte meer dan waar. Eenvoudig aan te sluiten en te installeren, binnen 10 minuten up and running nadat de software ge-update was. Het beeld is super scherp en het geluid is van een zeer hoogwaardige kwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische Speler

UBP-X800M2 12/07/2019 door Helf

Ik heb de Speler nu 2 weken in gebruik geef een fantastisch beeld op dvd/Bluray en 4K Een speler die aan alles voldoet en het geluid is ook Top.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Matige prestaties voor de hoge prijs

UBP-X800M2 10/07/2019 door vanderkwaak

Nu een aantal weken in gebruik en wat opvalt is dat de speler niet echt snel opstart. Even een DVD afspelen, de basis functionaliteit, kost wachttijd, de bevestiging van taal (standaard NL) moet bij elke dvd opnieuw gegeven worden en de speler onthoud afgespeelde Dvd's niet. Indien de speler in stand by staat kan je m niet selecteren om te casten en zelfs als hij gestart is duurt het een eeuwigheid voordat je YouTube of Netflix kan gebruiken. Dan wel om te casten of om gewoon Netflix starten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Helemaal tevreden

UBP-X800M2 08/07/2019 door nico2004

We hebben de speler nu 3 weken in huis en zijn erg tevreden. Hij werkt zeer stil en geeft alle formaten zeer naar tevredenheid weer. Hij staat bij ons in de kast en daarom is het niet vervelend dat er geen knoppen of scherm op het toestel aanwezig is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige kenmerken!!

UBP-X800M2 06/07/2019 door Chri67

Ik heb dit apparaat vorige maand gekocht en ben er zeer tevreden over. Aanrader!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig apparaat met uitzonderlijke mogelijkheden

UBP-X800M2 04/07/2019 door FVIIa

Vorige maand op 17 juni dit apparaat gekocht en ik ben zeer tevreden over de mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

topper!!

UBP-X800M2 02/07/2019 door Juik

prachtige beelden met uhd schijven en top geluid!! ik zeg doen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Superieure machine

UBP-X800M2 29/06/2019 door RudiOoms

Ik heb het product vorige week gekocht, en ben er zeer tevreden mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima b4k beeld en geluid

UBP-X800M2 29/06/2019 door CHYuu

Speelt heel veel formaten af ook vanaf mn netwerk. Kwaliteit is perfect zelfs mn dvd’s zien er beter uit op deze speler.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Perfecte all round speler

UBP-X800M2 27/06/2019 door ejnie

Speler net gekocht. Eerste indrukken : Perfect beeld en perfect geluid ! Speler voor audio schijfjes (cd,DSD) aangesloten op stereo DA Converter, zeer fraai geluudsbeeld met veel detail. Geluid tegelijk via HDMI 1 op TV als COAX digital out (sound) op losse DAC. Zowel 4k HDR als Dolby Vision, dus toekomstzeker (standaard). Hi res audio voor bijna alke formaten. Zoek je een bovengemiddelde (beeld en geluid) speler, die bovendien zo n beetje alle Discs afspeelt, niet verder zoeken. Bovendien heeft de speler genoeg uitgangen En internet via de kabel en wifi ! Netflix en youtube zijn standaard apps. Het menu kent veel instellingen voor zo n beetje alles wat nodig is en werkt overzichtelijk. De speler is qua design zeer fraai en heeft een behoorlijk gewicht, wat een goede indruk geeft qua degelijkheid. Ook belangrijk: het loopwerk is doodstil. Samengevat: een heleboel speler voor een mijns inziens zeer nette prijs.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi uiterlijk en gemakkelijk in gebruik

UBP-X800M2 22/06/2019 door Fam vlak

Heel leuk apparaat en erg leuk speelgoed ben er heel blij mee

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

hij doet alles goed,prima

UBP-X800M2 17/05/2019

alles doet hij prima ,ik wil nog uitzoeken hoe ik een analoge versterker kan aansluiten op mijn apparaat,en een nieuwe Apps kan plaatsen. maar dat zal de leeftijd zijn.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0