Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

1.149,00 €

Afbeeldingen van FE 24–105 mm F4 G OSS-lens
Afbeeldingen van FE 24–105 mm F4 G OSS-lens
Afbeeldingen van FE 24–105 mm F4 G OSS-lens
Afbeeldingen van FE 24–105 mm F4 G OSS-lens
Compacte, lichte, uitgebreide zoom

Met het diafragma van 24–105 mm en F4 in het zoombereik biedt de hoogwaardige G Lens consistent beelden van hoge kwaliteit. Het compacte, lichte ontwerp biedt uitstekende optische prestaties, is draagbaar en mobiel, en is geschikt voor systemen met E-bevestiging. Snelle, precieze AF en hoge betrouwbaarheid maken deze fijne zoomlens nog veelzijdiger.

FE 24-105mm F4 G OSS
Fotogalerij
Uitstekende beelden van hoek tot hoek in het hele zoombereik
Uitstekende beelden van hoek tot hoek in het hele zoombereik

Geavanceerde optica leveren een consistent hoge resolutie van hoek tot hoek in het zoombereik. Vier asferische elementen beperken effectief de aberratie, terwijl ED-glaselementen (extra lage verstrooiing) de chromatische aberratie minimaliseren. Een rond diafragma en zorgvuldig gecontroleerde sferische aberratievorm voegen expressieve mogelijkheden toe met prachtige achtergrond-bokeh en natuurlijke highlights voor extra scherpte en helderheid.

Oplossing met één lens voor mobiel, veelzijdig fotograferen
Oplossing met één lens voor mobiel, veelzijdig fotograferen

Uitstekende optische prestaties en een hoge zoomfactor — in een compact, licht ontwerp van maar 663 gram (23,4 oz), geschikt voor behuizingen met E-bevestiging. Het systeem is dus zeer mobiel en met gemak te gebruiken. Met deze ene hoogwaardige lens kunt u uiteenlopende onderwerpen en situaties fotograferen. De minimale scherpstelafstand van 0,38 meter (1,25 voet) en ingebouwde optische beeldstabilisatie bieden nog meer veelzijdigheid.

Constant F4 en snelle, precieze, stille AF voor foto en film
Constant F4 en snelle, precieze, stille AF voor foto en film

Het heldere, constante max. diafragma van F4 in het zoombereik behoudt de helderheid ook bij andere brandpuntsafstanden. Ons Direct Drive SSM (DDSSM) AF-aandrijfsysteem biedt snelle, precieze, stille scherpstelling. Het optisch precisie-ontwerp minimaliseert verandering van beeldhoek. De FE 24-105mm F4 G OSS is een uitstekende keuze voor foto en film.

Professionele bediening en betrouwbaarheid
Professionele betrouwbaarheid en bediening

Een fluorcoating op het voorste element voorkomt vuil zoals vet, vingerafdrukken en water op de voorkant van de lens. Vuil is ook makkelijker van de lens te verwijderen. Een stof- en vochtbestendig ontwerp en instelbare scherpstelvergrendeling dragen verder bij aan de professionele bediening en betrouwbaarheid.

Illustratie van lensconfiguratie
Lensconfiguratie

Het design van de G Lens van Sony benadrukt de balans tussen hoge resolutie en onweerstaanbare achtergrond-bokeh die de visie van de artiest vergroot.

[1] Geavanceerde asferische lens (AA-lens)  [2] Asferische lens  [3] ED-glas (extra lage verstrooiing)

Modulation Transfer Function van SEL24105G
MTF-grafiek

MTF (Modulation Transfer Function) geeft aan hoe goed een lens fijne details reproduceert, gemeten als mate van contrast bij lijnen die dicht op elkaar zijn.

[1] Contrast (%) [2] Afstand vanaf optisch midden van de lens (mm) [3] Bij 24 mm [4] Bij 105 mm [5] Ruimtelijke frequentie [6] 10 lijnparen/mm [7] 30 lijnparen/mm [8] Max. diafragma [9] F8-diafragma [10] Radiale waarden [11] Tangentiële waarden

Close-up-foto van de FX6 die gebruikt wordt om te filmen
Voordelen van het schieten van video's met de lenzen van Sony

Ontdek de vier unieke voordelen die Sony’s E-mount lens biedt bij video-opnamen. Gebruik Sony’s camera's en lenzen om video's te maken en ga net dat stapje verder.

Lensbediening

1. Zoomring / 2. Schakelaar scherpstelmodus / 3. Scherpstelring / 4. Scherpstelvergrendeling / 5. Schakelaar bewegingscompensatie

Compatibiliteit van de FE 24-105mm F4 G OSS

Klik op de onderstaande koppeling voor compatibiliteitsgegevens voor lens en camera.

Specificaties en kenmerken

  • G Lens-standaardzoomlens

  • Twee AA-elementen (geavanceerd asferisch) voor uitstekende resolutie

  • De nano AR-coating van Sony vermindert schittering en spiegeling

  • Direct Drive SSM voor stille, zeer nauwkeurige controle over scherpstelling

  • Stof- en vochtbestendig ontwerp

Minimale scherpstelafstand:
0,38 m (1,25 ft)
Maximale vergrotingsverhouding (x)
0,31
Filterdiameter (mm)
77
Gewicht
663 g (23,4 oz)

Inhoud van de verpakking

Kap (model): ALC-SH152, Lensdop voor voorop: ALC-F77S, Lensdop voor achterop: ALC-R1EM, Draagtas

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers