Afbeeldingen van FE 24-240 mm F3.5-6.3 OSS
Afbeeldingen van FE 24-240 mm F3.5-6.3 OSS
Eén lens voor alle gelegenheden

Met een zoombereik van 24 tot 240 mm (10x) kunt u deze lens gebruiken voor talloze verschillende opnamesituaties terwijl u onderweg bent, zoals landschappen, architectuur, momentopnamen, portretten en nog veel meer. Schakel tussen groothoek en telefoto zonder van lens te hoeven wisselen, zodat u nog meer vergankelijke momenten kunt vastleggen. Met geavanceerde lenzen wordt aberratie doeltreffend beperkt, terwijl u hoge resolutie in het hele beeldgebied verkrijgt. Een lineaire motor voor uiterste precisie regelt scherpstelling voor een snelle en soepele reactie. Het handheld maken van telefoto's en fotografie bij weinig licht worden vergemakkelijkt door ingebouwde OSS-beeldstabilisatie (Optical SteadyShot). Het design is stof- en vochtbestendig voor een betrouwbare werking in moeilijke omstandigheden.

Compatibiliteit met FE 24-240mm F3.5-6.3 OSS
Full-frame camera's met E-bevestiging
Full-frame camera's met E-bevestiging
APS-C-camera's met E-bevestiging
APS-C-camera's met E-bevestiging
Voorbeeldfoto's
Lensconfiguratie

Indrukwekkende optische prestaties voor camera's met E-bevestiging van Sony, uiterst nauwkeurig ontworpen voor veelzijdig en betrouwbaar gebruik in diverse toepassingen.

MTF-grafiek

MTF (Modulation Transfer Function) geeft aan hoe goed een lens is in het reproduceren van fijne details, gemeten als de mate van contrast die bij dicht op elkaar staande lijnen wordt bereikt.

Specificaties en kenmerken

  • Groothoek van 24 mm voor meer dynamische perspectieven

  • 10x zoom

  • Rond 7-bladig diafragma voor prachtige vervagingseffecten

  • Ingebouwde OSS (Optical SteadyShot)-beeldstabilisatie

  • Stof- en vochtwerende vormgeving

Minimale scherpstelafstand:
0,5–0,8 m (1,64–2,63 ft)
Maximale vergrotingsverhouding (x)
0,27x
Filterdiameter (mm)
72 mm
Gewicht
780 g

Inhoud van de verpakking

Zonnekap (ALC-SH136: bladvormig, met bajonetbevestiging), Voorkap voor lens, Achterkap voor lens

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers