FE 24-70 mm F2.8 GM

Productbeoordelingen

2.500,00 €

(inclusief btw)
18

4.8 gebaseerd op 18 klantbeoordelingen

14
4
0
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

19 klantbeoordelingen

0

Topi

SEL2470GM 02/10/2019 door Dirkje

Top lens !!!Zeker een aanrader zit nu vast op mijn camera

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie lens - zeer handig om mee te nemen

SEL2470GM 24/08/2019

Met mijn Sony A9 en deze lens heb ik zeer mooie foto’s het is een aanrader voor iedereen die deze lens aanschaft

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

0

0

0

aanrader

SEL2470GM 12/08/2019 door otzi1984

Altijd fan geweest van de 24 - 70mm, ik ben sinds een jaar overgeschakeld naar Sony en wou dat dees lens ook in mijn assortiment zat en ben super content ermee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een heerlijke all round lens

SEL2470GM 10/06/2019 door Pixel59

Normaal fotografeer ik met wat langere brandpuntsafstanden. Toch leek het me handig om een 24-70 mm in mijn tas te hebben. Deze 24-70 mm F2,8 GM is echt een aanrader. Stelt snel en gemakkelijk scherp en van vertekening in de 24 mm stand is geen sprake. Ik was dan ook blij verrast met de eerste resultaten en ben inmiddels vaak met dit objectief aan de slag. Vooral ook omdat het een lekkere compacte lens is en niet al te zwaar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekende lens met sublieme beeldkwaliteit

SEL2470GM 20/05/2019 door vercruyssejp

Ik ken die lens van op mijn vorig toestel en lens bezit een onovertroffen beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Snelheid en precies

SEL2470GM 11/02/2019 door Hosten

Deze lens nu een een goeie twee weken uitvoerig getest en zou niet meer zonder kunnen. Deze lens kan je overal gebruiken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Scherpe krachtpatser

SEL2470GM 05/12/2018 door Paula040

Wow wat een prachtige, heldere lens! Nooit meer een onscherpe foto!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony A7RIII met 24-70 2.8

SEL2470GM 04/12/2018 door Vyrin

Mooie set, scherpe lens met mooi bokeh. Lens wel wat zwaar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende prestaties

SEL2470GM 11/11/2018 door Jevo

De 24-70 heb ik, naast een aantal ander lenzen, nu enkele weken in mijn bezit. In combinatie met de A7R Mark III is hij uitvoerend getest. Er is geen ander conclusie dan dat deze lens uitstekend presteert. Niet alleen bij normale lichtomstandigheden, maar ook bij schaars licht geeft hij nog een uitstekende doortekening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super scherpe allrounder

SEL2470GM 11/06/2018

Positieve punten - Ongelofelijk scherp - Voelt zeer degelijk aan - Zeer soepele (en stille) focus - E-mount - Weinig vervorming Negatieve Punten - Beetje zwaar maar prima in balans met mijn A7iii - De prijs deze is echt aan de hoge kant! De 24-70 is een lens die iedere fotograaf zou moeten hebben. Je komt er in bijna alle situaties wel mee weg. Deze lens zit voor 80 procent van de tijd op mijn A7iii. Voor zowel foto's maar ook een echte aanrader voor videowerk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Subliem bokeh

SEL2470GM 17/02/2018 door Grabbels

Deze lens is echt het neusje van de zalm. Snelle scherpstelling en een prachtig bokeh. En een f 2.8 over de hele lengte! Aanrader voor portretten!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Lichtsterke - detail over 't hele zoombereik.

SEL2470GM 09/01/2018 door pmuilman

Twee weken geleden gekocht en naast m'n Batis 1885 komt deze op een hele goede 2e plaats. Wel veel handiger voor even snel een foto te schieten met de compositie die je voor ogen had. Heerlijk om Zoom en een beetje wide te hebben. Beetje zwaar, maar op de a7r niet als nadelig bevonden.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend objectief

SEL2470GM 05/01/2018 door picflic

Prachtig objectief met zeer mooie resultaten. De G-Master serie is zeker het overwegen waard als je het beste uit je Sony camera wilt halen. Buiten de prijs is er op het objectief niets aan te merken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Absolute must bij mijn Sony A9

SEL2470GM 01/01/2018

Geweldige Lens die in iedere uitrusting hoort te zitten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Een zware krachtpatser

SEL2470GM 29/12/2016 door BOvK

Deze lens heb ik toegevoegd aan mijn collectie omdat ik een all-round lens zocht met zeer hoge performance en scherpte.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Lang geaarzeld.

SEL2470GM 09/09/2016 door Geert56

Na lang aarzelen toch de knoop doorgehakt en de F2.8 versie aangeschaft. Tot dan met de F4 lens gewerkt, die ook best goed is. Vooral op detailscherpte is er duidelijk winst. Ook de betere uitlichting tot in de hoeken bevalt uitstekend. Ook de woorden "chromatische abberatie" kun je vrijwel vergeten. Al met al ben ik blij dat ik de stap toch heb gezet. Ook het feit dat je simpel met een schuifje kunt bepalen of je automatisch of handmatig scherpstelt is veel handiger dan via het menu. Dat miste ik van de F2.8 lens op mijn vorige A77II. Zo zal ieder zijn eigen redenen hebben om dit prachtig stukje techniek wel of niet aan te schaffen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Zeer toffe gebruiksvriendelijke lens

SEL2470GM 30/08/2016 door Jacre

Heb ze pas gekocht en vind het resultaat verbluffend.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

't Beste van 't Beste!

SEL2470GM 12/07/2016 door Tjardi

Heb gelet op de vele geweldige verhalen, omtrent deze lens, m 'n 24-70 f.4 ingeruild. Zit qua gewicht dus weer vrijwel identiek, als vroeger. Had voordien de Nikon 810 dslr + 24-70mm f.2.8 / eigenlijk volkomen vergelijkbaar. Maar met name de 24-70mm, is de lens die ik verreweg 't meeste gebruik. Vandaar ook, dat ik juist deze heb geüpdatet van f.4, naar f. 2.8. Hij zit denk ik 70% van de tijd, op m 'n camera. Dekt vrijwel alle normale zaken. Heb nog een 16-35. Voor nog meer groothoek. De standaard lens van m 'n A-6300. Een 70-200 + 70-400. Voor wat ..... en wat meer tele. En een prachtige 90 mm Macro. Ook subliem als portret lens. Maar al deze lenzen, hoe mooi die ook zijn, spelen qua gebruik een bijrol. Zijn voor specifieke momenten. Heb de 24-70 G Master intussen stevig aan de tand gevoeld. Wat is dat ding goed. In combinatie met m 'n 7R mk2, kun je doorgaan met uitvergroten, tot bijna in 't oneindige. Vind de kleuren nog net iets beter, dan in de Nikon tijd. 't Bokeh is geweldig. Komt door de vele vlinderbladen. * Maar aangezien ik ook veel film, was ik enorm gespitst op de lenskwaliteit bij 't filmen. Het lijkt wel of je naar bewegende "dia 's" kijkt, zo scherp. En dan ook nog eens automatisch. Dus met AF-C. Niks "focus pulling". * Fotografisch zit de 7R mk2 + 24-70 G Master niet echt ver verwijderd van de Nikon. Ook die lens is prima. Net als de zeer geroemde Canon 24-70 f.2.8. Alhoewel ik, zoals gezegd de foto 's op de Sony, nog net iets sprankelender vind. Maar weet niet, of dat aan de lens, of de camera ligt. Film technisch is er een wereld van verschil. Dat ligt overigens niet aan de lens, maar aan de camera. Wat een genot, dat je ook met flycam, of Ronin of Came TV, kunt filmen met automatische scherpstelling. Alleen werkend kwam ik altijd handen te kort. Daar zitten de grote verschillen met Nikon. AF-C van Nikon is brandhout. In live view en dus ook met filmen. Bij sommige camera 's van Canon, gaat dat iets beter door AF Dual pixel. Maar als je 't goed voor elkaar wil hebben, ga je voor Sony. Ik ben na 35 jr. Nikon overgeschakeld naar Sony. Ben er intussen volledig van overtuigd dat "mirrorless" de toekomst heeft. Zoeker 's zijn intussen vrijwel even goed als dslr 's. Maar 't grote voordeel is, dat je kunt zien wat er gebeurt met je foto, als je je diafragma aanpast, en allerhand andere zaken. Om nog maar niet te spreken over sublieme extra 's als Focus peaking etc. Heb handmatig nog nooit "duidelijker" kunnen scherpstellen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

7

0

0

prachtig beeldresultaat

SEL2470GM 06/06/2016 door ILMilco

Recent de Sony 24 70 GM aangeschaft, en bijzonder enthousiast over de resultaten. Prachtige scherpte, mooie onscherpte, je kunt goed zien dat dit een modern ontwerp is waar geen concessies zijn gedaan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0