FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS

Productbeoordelingen

550,00 €

(inclusief btw)
16

4.1 gebaseerd op 16 klantbeoordelingen

4
10
2
0
0
Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

16 klantbeoordelingen

0

Fijne lens in gebruik, nauwelijks afwijkingen

SEL2870 16/01/2020 door ruudvds56

Fijne lens in gebruik, nauwelijks afwijkingen, mooie prijs

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Het Oog van de Camera.

SEL2870 11/10/2019 door Rick1953

Het Oog van de Camera. Dit oog zit bij aanschaf op de camera dus met de foto oordeel zelf.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Leuke standaard kitlens

SEL2870 13/09/2019 door Reinier012345

De lens gekocht in combinatie met behuizing. Deze lens gekozen om te achterhalen wat mijn voorkeur heeft. Ideale lens voor het geld en maakt prachtige foto’s met onder ander optical steady shot!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima lens om mee te beginnen

SEL2870 11/09/2019 door JanBteE

Heb bewust een losse body (A7M2) gekocht om later zelf een kwaliteitslens aan te kunnen schaffen. Kreeg 2e hands deze kit lens voordelig te pakken en blijkt ideaal als oefenlens om de camera te leren kennen. doet precies zoals in de reviews omschreven: in het midden goed scherp, verder geen hoge eisen stellen.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Licht en scherp

SEL2870 20/01/2018 door hcsmit

Deze lens als kit aangeschaft met de Sony A7. De lens is zeer scherp, m.n. in het centrum. Randen zijn wat zachter maar zeker niet slecht. Lens is bij alle diafragma's heel goed bruikbaar (ook bij volle opening). Komend van een Canon slr met een standaard 18-55mm stm objectief ben ik positief verrast over kwaliteit van deze kitlens: echt beter dan de Canon lens. OSS werkt uitstekend i.c.m. mijn A7 (zonder IBIS). Zoombereik is niet spectaculair, had liever een 24-105mm gehad maar deze (inmiddels beschikbare) lens is voor mij als hobbyist echt te duur . Voor mij vooralsnog deze kitlens i.c.m. de 50mm 1.8.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

4

0

0

redelijke lens lichtgewicht redelijke prijs

SEL2870 17/01/2018 door Hans211

Voldoet als instap kit lens bij Sony A7 mark II , redelijke prijs

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Prachtige lens

SEL2870 26/01/2017 door Gledder

Wat ik er van verwachte volgens eerder geschreven reviews

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

All round

SEL2870 24/08/2016 door HoveCreations

Ik gebruik deze lens dagelijks en ik kan niet anders zeggen dan dat het een alles kunner is. Neem hem mee en je mag alles schieten.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

6

0

0

Prima Prime!

SEL2870 04/04/2016 door Sigiphoto

Ik heb na lang twijfelen besloten om de Sony Zeiss 55mm F1.8 aan te schaffen. De keus was tussen de Zeiss Loxia 50 F2 en de 55/1.8. De reden om te kiezen voor de 55 1.8 van Sony Zeiss was met name het gebruiksgemak. De Zeiss Loxia is een heel goed objectief met prachtige Bokeh en kleur rendering, maar het ontbreken van AutoFocus deed me kiezen voor de 55 1.8. Ik heb beide objectieven hands-on kunnen proberen via Pro Imaging 2016 en daar bleek dat voor mij de 55 1.8 de echte winnaar was. Vooral wanneer je aan street/snelle fotografie doet is AF een (handige) must. Ook het bokeh en verder effect verschil was in de praktijk te verwaarlozen. Ik heb beide objectieven kunnen testen om mijn eigen camera, de Sony A7ii. De 55/1.8 levert zeer mooie en vooral superscherp resultaten. Indien je op de A stand met 1.8 of 2/2.2 fotografeert krijg je bij de Sony Zeis ook een prachtig resultaat waarbij de voorgrond (het onderwerp) heel mooi "los" komt van de achtergrond.. Moet wel bekennen dat ik qua gevoel de Loxia nog altijd zeer interessant vindt! Misschien dat de Loxia serie nog eens op de camera komt in de vorm van groothoek, zijnde de 21mm F2.8, alhoewel Sony daar ook een perfect objectief in de vorm van 16-35 F4 een concurrerend product heeft met als extra de flexibiliteit van meerdere brandpuntsafstanden. (is zoom in plaats van prime). Ik ben in ieder geval zeer content met de 55 1.8 en derhalve met mijn keus!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

6

0

Real good Kit Lens

SEL2870 24/01/2016

Ik heb deze lens al 1 week en rond 300 photos gemaakt. Hij levert super mooi kwaliteit, OSS werkt perfect. Dit is mijn allereerste mirrorless cam, maar ik gebruikte hiervoor al 7 jaar DSLR. Ik ben zeer tevreden met deze lens en het is zeker een hele goed startende lens voor beginners. Ik zou heel heel graag samen op pad gaan met mensen die ook sony camera hebben om te kunnen leren en wisselen van ervaringen. Grts Nhu

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

6

0

0

Alledaags

SEL2870 04/01/2016 door Beggar

Sony - FE 28-70, een fijn lens voor dagelijks gebruik, vormt een goede eenheid met de Sony A7. Geeft foto's in een kwaliteit die in verhouding staat tot prijs.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goede zoom lens voor de prijs

SEL2870 18/12/2015 door sant0987

Geeft een scherp beeld vanaf f5,6 over het gehele zoombereik. Goede prijs-kwaliteit voor een kit lens. Jammer alleen dat de prijs van de andere Sony en Zeiss lenzen zo hoog zijn, maar dat krijg je als je een professionele camera koopt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Middle of the Road

SEL2870 23/09/2015

Typisch een kit-lens; niks mis mee, maar ook niets speciaals. Doet het prima op een A7-II, en als ik de recensies van de 24-70 f/4 Zeiss lees lijkt me dit een goede aankoop qua prijs/kwaliteit verhouding.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede kitlens bij de A7-II

SEL2870 30/06/2015 door MartinNL

In de recensies van de bij de A7-II gekochte kitlens werd al gezegd dat dit een "nette" lens is voor weinig geld. Ik was als vakfotograaf kritisch omdat de nieuwe bezitter vaak een roze bril opheeft, maar ik moet bekennen dat deze lens behoorlijk goed presteert. O.k, de scherpte in de hoeken is niet optimaal, maar bij portret en groepsfoto's is de overall scherpte prima.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prima snapshot objectief

SEL2870 30/07/2014 door ad1740

Ik heb dit objectief vlak voor mijn vakantie gekocht en in die vakantie heb ik eigenlijk alleen maar dit objectief op mijn A7 gehad omwille van de autofocus en zoom; de MF objectieven kwamen maar een enkele keer tot inzet. Autofocus werkt voldoende accuraat, de snelheid is redelijk maar niet geweldig. De optische kwaliteit is me meegevallen, maar het objectief is niet scherp tot in de hoeken bij 28mm en f/8, dus voor landschap minder geschikt. OSS werkt goed en heft het nadeel van de geringe lichtsterkte vaak op. Van tevoren wist ik eigenlijk al dat ik 70mm als langste brandpuntsafstand te kort vind en dat bleek ook; een 35-105mm zoom zou voor mij beter geschikt zijn. Al met al heeft het objectief voor de vakantieplaatjes prima voldaan.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Value for money

SEL2870 25/06/2014 door Boom

Deze FE-mount kitlens bij de A7 is best wel goed, zeker vanaf ƒ8, één maatje wijder 24 ipv 28 zou mooi geweest zijn en een stopje lichtsterker, bijv. ƒ 4 ook. Maar daarvoor moet je dieper in de buidel tasten met het Zeiss-broertje en die is twee-en-half keer de prijs. Voor deze geldt, je krijgt waar voor je geld

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0