FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS

Volledige specificaties en kenmerken

SEL2870

550,00 €

(inclusief btw)

Lensspecificaties

Bevestiging
E-bevestiging van Sony
Indeling
Full-frame van 35 mm
Brandpuntsafstand (mm)
28-70mm
35mm-equivalent brandpuntsafstand (APS-C)
42-105mm
Lensgroepen / -elementen
8/9
Beeldhoek (35 mm)
75°-34°
Beeldhoek (APS-C)
54°-23°
Maximaal diafragma (F)
3,5-5,6
Minimaal diafragma (f)
22-36
Diafragmaschijven
7
Rond diafragma
Ja
Minimale scherpstelafstand:
0,3-0,45 m
Maximale vergrotingsverhouding (x)
0,19x
Filterdiameter (mm)
55 mm
Beeldstabilisatie (SteadyShot)
Optical SteadyShot

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (D x L)
72,5 x 83 mm
Gewicht
295 g

Voetnoten

*
'35mm-equivalent brandpuntsafstand (APS-C)' en 'beeldhoek (APS-C)' bij digitale camera met verwisselbare lens en APS-C-beeldsensoren.

Inhoud van de verpakking

  • Zonnekap (ALC-SH132: bladvormig, met bajonetbevestiging)
  • Voorkap voor lens
  • Achterkap voor lens
Placeholder

Kenmerken

35 mm full-frame beeldverwerking

Deze full-frame zoomlens van 35 mm voor de middellange afstand is ontworpen om te werken met alle camera's met E-bevestiging van Sony en levert een uitstekend contrast en hoge resolutie tot in de randen van het beeld.

Geavanceerde asferische lens

De asferische lenstechnologie zorgt voor een optimaal draagcomfort, zonder dat de kwaliteit van de foto's achteruit gaat. In de bijzonder compacte lens (veel kleiner dan vergelijkbare spiegelreflexlenzen) zijn drie asferische elementen met een glazen ED-element (extra lage verstrooiing) gecombineerd, waardoor uitermate nauwkeurige, prachtige beelden ontstaan.

Glazen ED-element (extra lage verstrooiing)

Lenzen gemaakt van conventioneel optisch glas hebben moeite met chromatische aberratie als de brandpuntsafstand toeneemt. ED-glastechnologie (extra lage verstrooiing) is ontworpen om deze problemen weg te nemen, levert een superieur contrast en superieure kleurkwaliteit over de gehele brandpuntsafstand, zelfs bij grote diafragma's.

Optical SteadyShot-beeldstabilisatie

Optical SteadyShot zorgt voor stabiele beelden, ook al sta je zelf niet stabiel. Kleine trillingen in je hand waardoor wazige en vervormde beelden kunnen ontstaan worden door Optical SteadyShot gecompenseerd, waardoor je fantastische opnamen kunt maken, zelfs bij ver inzoomen.

7-bladig rond diafragma

Het 7-bladige ronde ontwerp houdt het diafragma bijna perfect rond gedurende de volledige reeks F-stops. Dit maakt het mogelijk soepelere, natuurlijkere onscherpte in je foto's (inclusief artistiek vervagen of 'bokeh') te bereiken en meer controle over de scherptediepte.