FE 28mm F2

Productbeoordelingen

396,00 €

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
12

4.5 gebaseerd op 12 klantbeoordelingen

7
4
1
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

12 klantbeoordelingen

3 Modellen

Modellen

0

Breedbeeld

Alleen lens 14/10/2021  (Nederland)

Ik heb dit objectief gekocht samen met de ultra groothoek (fisheye) VCL-ECF2. Ik ben uiterst tevreden over de basis lens waarmee ik zo en mét de fisheye erbij fraaie landschapfoto's maak

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

veelzijdig

Alleen lens 17/08/2021 door Ardjoen (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Een mooie veelzijdige lens voor landschappen en straatfotografie. Prima formaat en Uitstekende scherpe foto's!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooi lichtgevoelig

Alleen lens 15/03/2021 door Martinbeeren (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het is een mooie lichte lens, met een scherp beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

superfijne lens voor een zachte prijs

Alleen lens 09/03/2020 door TomVH (België)

2 maanden geleden deze lens aangekocht. Gewicht: top, scherpte: top! En ook de prijs is geweldig....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima lens

Alleen lens 09/01/2020 door amdekker2 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nu ca 1 maand in mijn. De scherpstelling gaat niet zo snel.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super lens en zeer compact & betaalbaar

Alleen lens 02/01/2019 door Boekhorst (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Omdat ik pas net ben overgestapt van Nikon naar Sony, wilde ik niet gelijk de 24mm GMaster kopen en eerst even kijken of Sony echt beviel. Deze lens (en de A7III) bevallen zeer goed en eigenlijk is zo'n klein licht lensje erg fijn. Ik sta vaak meer dan 12 uur achter elkaar te fotograferen met meerdere camera's op bruiloften. De "oude" dslr's met dikke primes begonnen dan aardig zwaar te worden. Ander voordeel is dat zo'n kleine lens een stuk minder opvalt in veel situaties. De beeldkwaliteit is gewoon perfect. Op dit moment overweeg ik om een 2e A7III met de 85mm aan te schaffen. Ook hier zal ik in eerste instantie kiezen voor de compacte 1.8.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Alleen lens 22/12/2018 door pegelli (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb de lens nu al een paar jaar en de resultaten op APS-C en FF zijn allebei prima, Scherp, niet al te druk bokeh, snalle AF. Verder weegt hij niet veel en is niet groot, dus er is altijd wel een plekje in de tas om hem mee te nemen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne multi inzetbare lens

Alleen lens 01/06/2018 door Splashy (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heerlijke scherpe lens, lekker licht focust zeer snel. Op een Sony A7RIII (42 MP) heb je in principe geen korte zoom nodig met deze lens, Indien nodig kan je flink uitsnijden en/of een andere compositie van de opname maken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

voor als je het breed wilt zien

Lens + ultrabreedbeeldconverter 23/01/2017 door bnw1 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

uitstekende kwaliteit, makkelijk wisselen tijdens actie en goed qua gewicht in combinatie met de body

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

4

0

Lichtsterk , licht, klein formaat

Alleen lens 28/03/2016 door dhemes (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Maakt hele mooie scherpe foto's. Ik gebruik deze lens voor streetphotography.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Prima objectief

Alleen lens 17/11/2015 door Hans Boom (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik werk er nu een klein half jaar mee en ben zeer tevreden. De prijs-prestatie-verhouding is ook heel goed. Zeker bijv, in vergelijking met 2.8/35, maar ja dat is Zeiss, de 2/28 mm doet er zichtbaar niet voor onder.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Basis groothoeklens met F2

Alleen lens 14/06/2015 door Bertus B (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb de lens aangeschaft om te gebruiken met de Fish-eye adapter

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1