Productafbeelding
Productafbeelding
Productafbeelding
Productafbeelding
Productafbeelding
Illustratie
Meer informatie over de G Master
Een kleine, heldere 35 voor adembenemende beelden

Deze lens met E-bevestiging bevat de meest geavanceerde technologie van Sony, en levert verbazingwekkende G Master-resolutie en bokeh met snelle en nauwkeurige autofocus. Voor een lens van 35mm is hij uiterst compact, een geweldige keuze voor toepassingen waarbij een ideale balans tussen mobiliteit en prachtige beeldkwaliteit essentieel is.

Compacte 35mm F1.4 G Master prime-lens
Fotogalerij FE 35mm F1.4
Voorbeeldafbeelding
Altijd geweldige resolutie in een compacte prime van 35 mm

Twee XA-elementen (extreem asferisch) in een G Master-ontwerp profiteren van de korte flens-back-afstand zonder spiegel, voor contrast en resolutie in een compacte lens. De optische kwaliteit van de lens wordt verder versterkt door een ED-glaselement (extra lage verstrooiing) dat chromatische aberratie onderdrukt, en de Nano AR Coating II van Sony die sublieme beeldhelderheid behoudt bij alle lichtomstandigheden.

Afbeeldingsgebruik
Licht en compact, voor prima mobiliteit en gebruiksgemak

Ondanks de twee nauwkeurige XA-elementen (extreem asferisch) en de hoogwaardige G Master-kwaliteit, ligt deze compacte lens eenvoudig in de palm van uw hand en weegt hij slechts 524 g. De FE 35mm F1.4 GM biedt uitstekende mobiliteit en gebruiksgemak in de meest uiteenlopende omgevingen en opnameomstandigheden.

Voorbeeldafbeelding
Verfijnde G Master bokeh, uiterst veelzijdige mogelijkheden

XA-elementen onderdrukken uienringbokeh, het diafragmamechanisme met 11 lamellen levert een vrijwel rond diafragma, zelfs bij maximale opening. De controle over sferische aberratie tijdens het design- en productieproces levert prachtige bokeh bij F1.4. De verbeteringen tijdens het design- en productieproces resulteren in een minimale scherpstelafstand van 27 cm en een maximale vergroting van 0,23x.  

Voorbeeldafbeelding
Lineaire XD-motoren voor snelle, nauwkeurige AF en tracking

Twee XD (extreme dynamic) lineaire motoren van Sony leveren de hoge en efficiënte aandrijving die nodig is voor snelle, nauwkeurige, geruisloze AF en tracking, en optimaliseren de pluspunten van de E-bevestiging. Geavanceerde algoritmes beperken trillingen en ruis tot een minimum, en de Linear Response MF van Sony levert een directe en lineaire respons op handmatige scherpstelling.

Productafbeelding met de schakelaar voor de scherpstelmodus en een illustratie van een stof- en vochtbestendig ontwerp
Professionele bediening en betrouwbaarheid

Een scherpstelvergrendeling, scherpstelring en andere opties zorgen voor moeiteloos gebruik. Via een behuizingmenu kan de scherpstelvergrendeling aan andere functies worden toegewezen. Zo hebben gebruikers de voor hun workflow essentiële functies binnen handbereik. Fluorcoating op het voorste element en het stof-/vochtbestendige ontwerp bieden betrouwbaarheid in uitdagende omgevingen.

Illustratie van lensconfiguratie
Lensconfiguratie

Lenzen uit de G Master-serie tillen weergave en detail naar voorheen onbereikbare hoogten met een mix van zeer hoge resolutie en zacht overvloeiende achtergrond-bokeh

[1] Extreem asferische lens (XA-lens) [2] ED-glas (extra lage verstrooiing)

Modulation Transfer Function van SEL35F14GM
MTF-grafiek

MTF (Modulation Transfer Function) geeft aan hoe goed een lens fijne details reproduceert, gemeten als mate van contrast bij lijnen die dicht op elkaar zijn.

[1] Contrast (%) [2] Afstand vanaf optisch midden van de lens (mm)   [3] Max. diafragma  [4] F8-diafragma  [5] Ruimtelijke frequentie  [6] 10 lijnparen / mm [7] 30 lijnparen / mm  [8] Radiale waarden  [9] Tangentiële waarden

Close-up-foto van de FX6 die gebruikt wordt om te filmen
Voordelen van het schieten van video's met de lenzen van Sony

Ontdek de vier unieke voordelen die de lens met E-bevestiging van Sony biedt bij video-opnamen. Gebruik de camera's en lenzen van Sony om video's te maken en ga net dat stapje verder.

Lensbediening

1. Scherpstelring / 2. Scherpstelvergrendeling / 3. Diafragmaring / 4. Schakelaar scherpstelmodus / 5. Diafragmamarkering / 6. Klikschakelaar diafragma

Compatibiliteit met FE 35mm F1.4

Klik op de onderstaande koppeling voor compatibiliteitsgegevens voor lens en camera.

Sommige camera's vereisen mogelijk eerst een software-update voordat u alle functies kunt gebruiken.

Specificaties en kenmerken

  • Premium prime-groothoeklens uit de G Master-serie

  • XA-elementen en ED-glas zorgen voor hoge resolutie over het gehele beeld

  • De Nano AR-coating II van Sony vermindert schittering en spiegeling

  • De XD lineaire motoren bieden een uitstekende respons en geringe vibratie voor een snelle, nauwkeurige en stille autofocus

  • De scherpstelvergrendeling en andere functies voorzien in de behoeften van professionals

Minimale scherpstelafstand:
0,27 m (AF), 0,25 m (MF) (0,89 ft (AF), 0,82 ft (MF))
Maximale vergrotingsverhouding (x)
x 0,23 (AF) x 0,26 (MF)
Filterdiameter (mm)
67
Gewicht
524 g (18,5 oz.)
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers