DISTAGON® T* FE 35 mm F1.4 ZA

Productbeoordelingen

1.099,00 €

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
8

4.4 gebaseerd op 8 klantbeoordelingen

5
2
0
1
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

8 klantbeoordelingen

0

Gewoon top

SEL35F14Z 05/05/2022 door wivanbe23 (Nederland)

Nu een maand of wat in huis en zeer onder de indruk van de scherpte en de kleurweergave.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige lichtgevoelige lens

SEL35F14Z 21/01/2022 door veldje2 (België)

Geweldige lichtgevoelige lens, stelt snel en accuraat scherp. Ook bij het filmen voldoet hij aan de verwachtingen. Af werk geruisloos en click schuiver op lens is zeer handig bij filmen. Gebruik de lens met wijn A7R4A.

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Tevreden klant!

SEL35F14Z 21/09/2020 door Djiedie (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige week Sony alpha 7 VI gekocht en zeer tevreden. Zoals een camera moet zijn

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Autofocus werkt niet zoals verwacht

SEL35F14Z 03/11/2019  (België)

Ik kocht deze lens voor evenementen en huwelijken. Ik wou deze lens heel graag, omdat ik las over zijn fantastische capaciteiten. Maar ik ben vrij teleurgesteld: in donkere omgevingen slaagt de lens er niet in om een onderwerp te vinden en blijft hij dus steeds zoeken. Daarom stap ik altijd over naar mijn manuele lenzen. Ik ben erg ontgoocheld.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

1

1

Reactie van Customer Support
06/11/2019

Goedemiddag,

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de SEL-35F14Z lens.

Graag willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice om u verder te kunnen helpen.

Klantenservice: https://bit.ly/2PSgufi.

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Super

SEL35F14Z 15/10/2018 door 61bijlf (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Lang getwijfeld maar blij met deze geweldige keuze

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prima lichtkanon, maar teveel exemplaarspreiding

SEL35F14Z 08/12/2016 door ad1740 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb dit objectief tweedehands gekocht, het is het vierde exemplaar dat ik op mijn camera heb gehad, de vorige drie waren onscherp aan de linker- of rechterkant. Dit exemplaar kan een scherp beeld geven op elk gedeelte van het beeldvlak, maar er is wel beeldveldwelving en het vlak van optimale scherpte ligt ook scheef: bij scherpstelling in het centrum ligt de optimale scherpte rechts veel dichterbij en links maar een beetje dichterbij. De scherpte bij volle opening is goed, maar niet zo bijtend als bij kleinere openingen (vanaf f/2) en ook het contrast wordt hoger bij diafragmeren. In mijn praktijk (straatfotografie en familie snapshots) voldoet de lens prima, zonder meer bruikbaar bij f/1,4. Heel weinig last van overstraling en reflecties, prima. Vignettering valt mij niet op omdat Lightroom dat automatisch corrigeert; van extra ruis in de hoeken daardoor heb ik niets gemerkt. Zoals velen al gezegd hebben: de weergave van onscherpe beelddelen is in het algemeen fraai en rustig, ideaal om het onderwerp los te maken van de achtergrond, al moet je daarvoor wel redelijk dicht op het onderwerp komen, het is tenslotte een groothoekige standaardlens. Het objectief is groot en zwaar, maar het werken ermee op de A7R2 is geen enkel probleem. Scherpstellen gaat behoorlijk snel, maar voor mijn gevoel een tikje trager dan met de FE 2,8/35. Je valt echt wel op met zo'n camera en lens, ongemerkt fotograferen is er niet bij. De diafragmaring is voor mij nutteloos omdat het mijn enige lens is die er een heeft, ik gebruik dus altijd het instelwieltje op de camera. Ik neem de lens alleen mee als ik situaties met weinig licht denk tegen te komen, anders zet ik de FE 2,8/35 op de camera. Handmatige scherpstelling vind ik slecht werken met de twee-snelheden benadering, zoals bij alle Sony E/FE objectieven, hopeloos onbruikbaar wat mij betreft. Samengevat: aanbevolen, maar test voordat je koopt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

4

3

0

amazing sharpness

SEL35F14Z 18/01/2016 door cleemski (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Superlens, superscherp, prachtige kleuren, geweldige snelheid. Enige minpuntje is de prijs

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mag niet ontbreken in de uitrusting

SEL35F14Z 30/12/2015 door wtibos (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Een maand geleden aangeschaft. Geweldige lens. Lichtsterk, uiterst scherp, makkelijk te bedienen. Een kunstwerkje van Sony/Zeiss. Er hangt wel een stevig prijskaartje aan vast.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0