E 50 MM F1.8 OSS

Productbeoordelingen

350,00 €

(inclusief btw)
15

4.3 gebaseerd op 15 klantbeoordelingen

6
8
1
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

15 klantbeoordelingen

0

prachtige resultaten

SEL50F18 08/12/2019 door BoRay

Uitermate blij met deze "lichtgewicht" lens en de haarscherpe foto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig

SEL50F18 01/12/2019 door emajonie

Een prachtige Lens die zelfs bij verschillende kleuren kunstlicht goede foto,s maakt,moet eigenlijk iedereen die fotografeert, in het bezit hebben.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een mooie snelle lens

SEL50F18 26/06/2019 door wouter1956

Een lens die mooi scherp beeld geeft en door zijn lichtgevoeligheid ook binnen (zonder flits!!) te gebruiken.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Lekker licht van gewicht en prima scherpte

SEL50F18 07/02/2019 door Begro

Eergisteren gekocht , proefopnamen gemaakt en ik moet zeggen dat ik verwonderd was over de detailscherpte van 'n lens voor deze prijs. Heb ook nog 'n Sony 24/240 mm zoom voor mijn Alpa7m2 dus ik kan alle kanten op en ben zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prachtige portretfotografie

SEL50F18 24/01/2019 door Jhpotze

De eerste foto's zijn zeer veelbelovend. Onze puppy werkt ook erg goed mee!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super scherp beeldkwaliteit

SEL50F18 03/01/2019 door mkoko79

Ik heb deze lens vorige week gekocht en ik ben zeer tervreden van

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Verrassend mooie lens

SEL50F18 29/12/2018 door Filip2

Ik had redelijk hoge verwachtingen van deze 50mm lens en die zijn allemaal waargemaakt. Hoewel de lens bij uitstek een portret lens is (mooi bouquet), is hij voor meerdere doelen in te zetten. Door zijn stabilisator uitstekend te gebruiken bij video en tot mijn verrassing ook goed aan te wenden voor digiscoping. Zo functioneert hij prachtig op de a6300 die gekoppeld is met een Zeiss scope. Wel bijzonder voor een "niet zoomlens". Conclusie: Mooie aanvulling van mijn lenzen arsenaal.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Leuke lens maar trage autofocus

SEL50F18 05/12/2018

Leuke lens om met diafragma 1.8 maar de autofocus is traaf

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Scherp maar niet perfect

SEL50F18 28/10/2018 door Fanvanfans

Ik heb de lens besteld voor mijn a6300 perfecte combinatie.. echter kan ik niet goed met de focus ring omgaan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Zoomen met de voeten

SEL50F18 31/12/2017 door ammering

De 50 mm 1.8 lens heb ik gekocht om te gebruiken met mijn a6000 APSC camera, omdat hij klein en lichtsterk is. Daarbij heeft hij een beeldhoek die vergelijkbaar is met die van onze ogen. Leek me ideaal als compacte vakantielens.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima

SEL50F18 07/06/2017 door Nivand

Geweldige lens ik gebruik hem met mijn sony A7r ii en Sony nex fs 700 hij doet prima

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne lens

SEL50F18 05/01/2017 door Sympa

Deze lens heeft prima beeldkwaliteit, ook vol open. De autofocus zou wel sneller mogen, hij moet af en toe een beetje zoeken met flexible spot. Met zone of wide AF gaat het meestal wel snel. De lens is verrassend zwaar. De lensdop die erbij zit is een ramp, hij vliegt snel uit je handen doordat de greepjes naar binnen lopen.Bij de dop van mijn 55-210 hebben die greepjes een randje waardoor je hem goed vast kan houden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

schitterende beelden.

SEL50F18 21/12/2015

Ik heb de lens nu enkele maanden en vind het een heel toffe lens. Het zijn voor mij de eerste stappen in de wereld van de toestellen met verwisselbare lenzen. De combinatie met mijn sony a6000 geeft mooie foto's. Als het mis zou gaan is dit vooral door mijn "onkunde" dan door de lens. Vrienden die al veel verder zitten in de fotografie komen allemaal tot dezelfde conclusie. Het is een kwalitatieve lens.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

prima lens

SEL50F18 02/06/2015 door Gloombug

Uitstekende prijs/prestatie. De lens is scherp, prima bokeh en degelijk. Ik heb nu meer dan een jaar. Wel is onduidelijk waarom ze gekozen om als portret lens een 50mm te maken dan een 55m of 58mm voor een crop sensor. Dit zou een meer klassiekere focal zijn.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goede resultaten bij weinig licht

SEL50F18 24/02/2015 door jeanne

Het scherpstellen is even wennen, maar oefening baart kunst.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0