E 55-210 MM F4.5-6.3 OSS

Productbeoordelingen

370,00 €

(inclusief btw)
65

4.4 gebaseerd op 65 klantbeoordelingen

30
30
5
0
0
Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

65 klantbeoordelingen

0

De prijs/prestatie verhouding is uitstekend.

SEL55210 20/02/2020 door Humbold

Ik werk er pas enkele maanden mee, maar de lens presteert boven verwachting!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Financieel aantrekkelijk

SEL55210 06/02/2020 door Ben U

Naast de standaard lens die bij mijn A6000 geleverd is, had ik na een jaar behoefte om meer te kunnen inzoomen. Deze lens is dan voor een hobbyfotograaf als mijzelf een prijs technisch hele leuke lens. Zeer tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer mooie lens

SEL55210 21/01/2020 door Herman 321

Ziet er zeer goed uit, en het product sony kennende denk ik dat ik er nog veel genoegen zal aan beleven

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig ding

SEL55210 15/01/2020 door Pim008

ik ben er zeer tevreden over makkelijk te gebruiken

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

mooie aanvulling

SEL55210 07/01/2020 door Kaskade

Lange tijd zonder telelens gedaan doch voor de volgende vakanties eindelijk gekocht

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige portretopnames

SEL55210 26/12/2019 door Nieuwenkamp

Een verademing bij het maken van portretten, geen vertekening en een mooie zachte achtergrond. Alles werkt op mijn A6000 gelijk aan de standaard lens, een uitstekende aanvulling die ik tot nu toe miste. Ik heb hem nu een maand en heb nog niet veel buitenfotos gemaakt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

SELP55210 - een mooie zoomlens

SEL55210 01/12/2019 door LikeThisReview

Als beginnend fotograaf / YouTube Creator ben ik erg tevreden over de lens.Maximaal inzoomen en uit de hand fotograferen kan zelfs! Handzaam formaat en verbazend licht! Voor het maken van YouTube video’s zet ik de lens op statief - jammer dat er geen knop op de lens zit waarmee de beeldstabilisatie (OSS) uit te zetten is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Doet precies wat hij moet doen.

SEL55210 28/11/2019 door AnnekeB

Vandaag gekocht en al het een en ander uitgeprobeerd. Mijn verwachtingen zijn uitgekomen. Ik ben erg tevreden met deze aankoop.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Onvoorstelbaar hoe goed

SEL55210 22/11/2019 door benmeg

Prachtlens. Fantastische beeldstabilisatie, zelfs in het donker vrijwel iedere keer een steady shot zelfs ver ingezoomd, perfect.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne middenbereik zoomlens

SEL55210 10/11/2019 door Janw42

Heb deze lens nu ruim een jaar gebruikt met mijn a6000 en ben heel tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne lens

SEL55210 04/10/2019 door klaaster

ontzettend fijne lens, reageert snel. ik ben blij met de aankoop

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer fijne gebruiksvriendelijke lens.

SEL55210 18/09/2019 door RobvU

Nu 2x mee op reis gehad. De lens heeft een erg goede zoom voor op een systeem camera. Gemakkelijk te wisselen met de "kleine" lens en geeft erg scherpe foto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooie tele, niet zwaar

SEL55210 17/09/2019 door marjo1961

inmiddels 6 weken ervaring, fijn dat de lens niet zwaar is, geeft mooi resultaat tot nu toe.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

0

0

0

lens

SEL55210 03/09/2019 door wilco1961

perfecte zoomlens voor het fotograferen van verre voorwerpen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Levert mooie foto's op

SEL55210 09/08/2019 door MarkC71

Samen met de camera A6000 en SEL1650 aangeschaft. De SEL1650 kan al erg veel, waardoor deze lens veel minder gebruikt is. De foto's die met deze lens zijn gemaakt zijn van uitstekende kwaliteit. Zolang niet maximaal is ingezoomd, is vervorming minimaal. Prima aanvulling op de standaard kitlens.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijn lens

SEL55210 29/07/2019 door BobPeter

Moet objectief nog in detail uitproberen, echter de eerste foto's zijn prima

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fraaie lens

SEL55210 24/07/2019 door LunaTon

Heb dit een paar weken geleden gekocht. Natuurlijk nog goed leren kennen, maar ben al tevreden met de resultaten

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed product

SEL55210 24/07/2019 door postkantoor

Net gekocht ik ben tevreden en ga snel meer ontdekken

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede lens, zeker voor die prijs.

SEL55210 23/07/2019 door Th82

Maat mooie foto's, met mooie scherpte diepte. Met voorzetlens 5 dioptrie zeer mooi. Je moet dan wel de diepte scherpte met de hand instellen, wil je alles er uithalen. Zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zijn geld waard

SEL55210 18/07/2019 door Studio CL

Dit objectief is in mijn ogen absoluut zijn geld waard. Heel betaalbaar en vooral ook licht van gewicht. In combinatie met de in mijn geval A6000 camerabody een mooi set voor de serieuzere fotograaf.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie resultaten

SEL55210 13/07/2019 door Margriet66

Vorige maand gekocht en ben er erg bij mee.Gebruikersvriendelijk en mooie resultaten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

compacte lens met groot bereik

SEL55210 10/07/2019 door Snijders

deze lens doet wat hij moet doen,eenvoudig in gebruik.Momenteel om te beginnen goed genoeg maar ben van plan te sparen voor een grotere lens

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Redelijke lens voor lage prijs

SEL55210 08/07/2019

Doet het goed bij voldoende licht, maar stelt slecht scherp bij donker, en vooral op langere brandpuntsafstand.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

mooie afstandsfotos'

SEL55210 04/07/2019 door Katelijn

het verschil tussen afstanden ver met grote lens en dichtbij met gewone lens

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Niks op aa nte merken

SEL55210 04/07/2019 door h3dr1k

Prima lens, niks op aan te merken. het zoombereik is mooi groot. Let wel op dat ik deze lens niet zou aanbevelen als enige lens omdat je dan wel een hele grote woonkamer moet hebben om alles op de foto te krijgen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs/kwaliteit

SEL55210 01/07/2019 door Aad1949

Een paar dagen in gebruik en de resultaten zijn zoals verwacht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kwalitatief mooi objectief

SEL55210 28/06/2019 door Pckohler

Goed zoom bereik en in combinatie met de meike mk-s-af3a 10 + 16 mm tussenringen een to product om ook macro opname's te maken van insecten. Door de tussenrinben kan je tot 30 cm afstand van het insect mooie scherpe opnames maken met veel detail. In deze combinatie gebruik je de afstandsring voor de scherpstelling

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

sony

SEL55210 28/06/2019

Bevalt Zeer goed maakt heel mooie foto's voor al met de lens.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Volgt mijn eerste lens mooi op.

SEL55210 25/06/2019 door Tieske88

Ruim een maand geleden gekocht, mooi aansluiting op mijn eerste lens

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Mooie zoomlens

SEL55210 22/06/2019 door Jeroen076

Mooie zoomlens voor een acceptabele prijs. Prima lens die ook niet te groot is :)

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voldoet aan mijn verwachting

SEL55210 29/05/2019

Proef foto's gemaakt en uitstekend resultaat, boven mijn verwachting

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi prima lens

SEL55210 23/04/2019 door Gerjan

Prima lens goede aanvulling voor de camera Ik ben er wel content mee

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie handzame lens met redelijk bereik.

SEL55210 26/03/2019 door Sjeufke

Inmiddels 3 maanden in gebruik. Een zeer handzame lens naast de standaard lens. Scherpstellen duurt soms heel even. Maar foto's zijn wel erg goed. Geode prijs kwaliteit verhouding.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gebruiksgemak

SEL55210 13/03/2019

Lens werkt goed ,beelden van goede kwaliteit. aanrader

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooie resultaten

SEL55210 13/03/2019 door Zeegb

Heeft lang geduurd dat ik er makkelijk mee werkte.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

NEX 55-210 zoomlens

SEL55210 04/02/2019 door PC2KP

Prima lens, Goede prijs prestatie verhouding. Goede kwaliteit

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische Lens voor een Amateur/Beginner

SEL55210 04/02/2019 door Wrentschur

Heb deze lens samen met een A6000 systeemcamera gekocht. Als beginnend/ amateur fotograaf biedt dit set precies da waar wij op zoek naar waren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed

SEL55210 09/01/2019 door Cat1958

Ga er deze maand enthousiast mee aan de slag tijdens mijn bezoek van NZ

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prima lens

SEL55210 06/01/2019 door Erik55

Ik heb dit vorige maand gekocht en de eerste resultaten zijn prima

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gemaak en Kwaliteit

SEL55210 04/01/2019 door mkoko79

Ik heb onlangs deze lens gekocht en ben zeer tevreden van!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed compromis!

SEL55210 15/12/2018 door Disc1

Ontwerpen van een zoomlens betekent altijd compromissen sluiten, zeker bij een lens voor een systeemcamera waarbij afmetingen en gewicht een belangrijke rol spelen. Sony is er met deze lens prima in geslaagd om over het hele zoombereik optisch goede foto's te maken. Helaas onder de voorwaarde dat je niet in het F4.5-6.3 bereik werkt maar op of rond F8. Dat maakt dat je minder met scherpte diepte kan spelen en veel licht nodig hebt om te fotograferen. Ik gebruik de lens op de A6300 die ook bij hoge ISO waarden goede resultaten geeft. Hiermee compenseer je de licht-ongevoeligheid voor een groot gedeelte. De bouwkwaliteit is dik in orde, autofocus is zeer stil, maar in het donker wel 'zoekend'. Rond mijn nek bungelend heeft de lens een beetje last van creep. Met de scherpe prijs meegewogen een prima lens om mee op pad te gaan.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede prijs kwaliteit

SEL55210 06/12/2018 door Yvonn

Ik ben erg tevreden over deze aankoop. Aangeschaft voor een systeem camera van Sony. Blijft lekker compact. Goede kwaliteit. Mooie vormgeving.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

beter dan verwacht - onvoldoende bereik

SEL55210 02/12/2018 door Fleris

deze langs gekocht bij gebrek aan lenzen meer dan 210mm met 55 vatting. Hij valt toch verrassend goed mee voor zijn prijs. Ideaal om te spelen met scherptediepte maar onvoldoende om een ver vogeltje in te zoomen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldige kenmerken

SEL55210 28/11/2018 door Chris05

zeer goede uitbreiding bij de standaard lens op mijn Sony a 5100 camera met 16-50 mm lens. werkt snel en prima opnames.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ziet er mooi stevig uit

SEL55210 25/11/2018 door jh55

nog maar net gekocht en nu al tevreden. maakt mooie foto's.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een fijne lens om mee te werken!

SEL55210 05/08/2018 door soete113

De E 55-210 is een mooie aanvulling voor mijn Sony a6300! Deze lens is snel (scherpstelling) en niet zwaar. Fijn om mee te werken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede aanvulling op de basis lens

SEL55210 23/05/2018 door mvdep

voor het betere zoomwerk perfect! zeker met de oss

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een beoordeling geven is voormij nog prematuur

SEL55210 19/01/2018 door ahhammer

Deze maand gekocht. Heb de lens nog niet uitgeprobeerd. Eerst mijn nieuwe Sony A6000 camera leren kennen.

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

0

0

0

Super fijne Sony camera!!

SEL55210 28/11/2017 door larrrrris

Geweldig fijne camera voor een beginnerling! De winkelverkoper heeft goed naar mijn verhaal geluisterd en mij hierdoor goed kunnen begeleiden naar de juiste camera.  Ik kwam namelijk met het idee om een spiegelreflex camera te kopen. Maar hij vertelde me dat de Sony een gebruiksvriendelijkere camera was om mee te beginnen voor mijn fotografeer doeleinden. Daarnaast had mijn vriend ook al een Sony waar hij vlogs mee maakt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Topproduct

SEL55210 14/06/2017 door Bekkie1

Is een mmoie aanvulling op wat ik reeds had aan lenzen.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima lens

SEL55210 14/06/2017 door Tjnsch

Handig in gebruik en precies wat ik nodig had. De kwaliteit is goed.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Erg mooie, handzame zoomlens

SEL55210 30/03/2017 door Epidemie

Een zoomlens die goed in de hand ligt, niet te zwaar is en scherpe foto's geeft.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

ziet er prachtig uit, de stelringen bij handgreep

SEL55210 10/02/2017 door Cees1955

Pas gekocht ben aan het testen, zal er eenpaar foto,s bij doen, maar dat luk me nu niet zo gemaklijk

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Leuke lens en niet te duur

SEL55210 13/08/2016 door janssen10

Valt niet tegen tot nu toe moet nog veel oefenen met deze lens

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beoordeling van een telelens van Sony

SEL55210 20/06/2016

Ik heb de camera en lens pas 2 weken geleden gekocht. Op een verjaardagfeest heb ik ruim 200 foto's genomen en allemaal even zuiver. Geweldig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Betrowbaar Lens

SEL55210 30/03/2016 door karper

Goede lens die eenvoudig te gebruiken is; snel zoomen met de grote draaischijf, makkelijk op te toestel te monteren, maakt scherpe foto's,vindt ik scherper dan concurenten lenzen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Een telelens met fantastische prestaties

SEL55210 17/09/2015 door Single

Een waardevolle toevoeging voor mijn fotocamera. Er is niets meer te ver weg en de foto's zijn fantastisch.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goed, maar geen top

SEL55210 06/06/2015 door CO58

Sinds een maand in bezit, en vele honderden foto's verder is duidelijk dat dit een goede lens is maar geen toplens. Ik gebruik de lens veel voor vogels in vlucht, in combinatie met een A6000 levert dit goede tot heel goede resultaten. De autofocus slaagt er zelfs in om vliegende zwaluwen te volgen en scherp af te beelden. Waar is de lens nog meer goed voor ? Portretten, de lens geeft een aangename onscherpte zo rond de 100-150mm, terwijl het onderwerp voldoende scherp wordt afgebeeld. Waar is de lens minder geschikt voor: close-ups van insecten en bloemen, hoewel voor bloemen de afbeeldingsgrootte voldoende is mist de lens scherpte, zeker op 200mm. Nog een nadeeltje: zoomcreep. Conclusie: goede lens, maar niet een die foutloos is. Vooral de goede focustracking bij bewegende onderwerpen (met een A6000) maakt de lens geschikt voor vliegende vogels en snel bewegende sporters.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

4

0

0

SUPER

SEL55210 29/04/2015 door Loumea

Na grondig test, geeft deze lens een goed resultaat.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

goede geweldige lens

SEL55210 27/04/2015

Heb deze lens sinds een maand, zeer goede lens zoals ik van Sony eigenlijk gewend ben. Kwaliteit tegen nette prijs.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Precies wat je ervan mag verwachten

SEL55210 16/03/2015 door Jantien11

snelle scherpe focus. Zonneklep vaker gebruikt dan vooraf verwacht. Panorama function nagenoeg onmogelijk. Camera slaat vast en geeft aan dat er teveel bewegingen zijn.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Goede compacte telelens

SEL55210 23/10/2014 door Avez

compacte en lichte lens. Handmatig scherpstellen mogelijk, steady shot . Bereik prima.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Top !

SEL55210 17/08/2014 door Eddy1

Uitstekende lens. Compact, haarscherp en groot zoombereik. Topkwaliteit !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Fijne lens

SEL55210 12/08/2014 door wdj47

Mede door de OSS geweldige scherpte in het tele bereik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Top lens ;-)

SEL55210 29/07/2014 door lilb

Helemaal happy met mijn aankoop, nu eindelijk ook van grotere afstand mooie actiefoto's kunnen maken...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0