The Power of Imaging

Waar u ook bent en wat er ook gebeurt, met een Sony α of Cyber-shot™-camera hebt u de beschikking over precisie, stijl en gebruiksgemak bij het vastleggen van het moment op uw eigen unieke wijze.

Maak kennis met de Sony-familie

Of u nu vrienden of een mooie zonsondergang fotografeert, er is altijd een camera van Sony die het makkelijk maakt. Maar welke? Ontdek de Cyber-shot™-camera's, α-camera's met E-bevestiging en α-camera's met A-bevestiging in onze handleiding.

Cyber-shot™-camera van Sony

Cyber-shot™-camera's

Cyber-shot™-camera's, die de eenvoud en het gemak van een vaste lens bieden, variëren van eenvoudige compactcamera's tot high-end modellen die professionele kwaliteit leveren.

Camera met E-bevestiging van Sony

Camera's met α E-bevestiging

Geniet van de kwaliteit en prestaties van een DSLR, maar dan de helft kleiner en lichter. α-camera's met E-bevestiging bevatten verwisselbare lenzen en grote, gevoelige Exmor R®-sensoren.

Camera met A-bevestiging van Sony

Camera's met α A-bevestiging

Camera's van normaal formaat die talloze functies en lenzen met A-bevestiging bieden waarmee het maken van professionele foto's interessant en leuk wordt.

De lenzen van de toekomst, van Sony

Hoge resolutie en spectaculaire bokeh komen samen in lenzen die nog lange tijd ultieme prestaties zullen blijven bieden met de meest geavanceerde camerabehuizingen.

Alle lenzen van Sony

Toplens voor een eersteklas camera

Nieuwe lenzen, nieuwe mogelijkheden

Met de vele lenzen van Sony, van zoom tot macro, legt u verschillende werelden vast. Van architectonische details op vier hoog tot een trillende druppel, met onze lenzen maakt u uw visie werkelijkheid.

Creativiteit plus accessoires

Til uw fotografie naar een hoger niveau met de vele accessoires – schuif een zoeker, externe flitser, microfoon of ander onderdeel in de ingebouwde hot shoe en laat uw creativiteit de vrije loop.

Lens van Sony

Smart Lens-camera's

Betrouwbare bevestigingen voor smartphones en zachte draagtassen om uw uitrusting te beschermen.

Cyber-shot™-camera van Sony

Cyber-shot™-camera's

Geheugenkaarten, batterijen, tassen en meer om uw foto's te maken, op te slaan en te delen.

α-camera's met verwisselbare lens

α-camera's met verwisselbare lens

Met flitsers, microfoons, verticale handgrepen en meer tilt u uw creativiteit naar een hoger niveau.

VOOR EIGENAREN