Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

649,99 €

Afbeeldingen van XLR-adapterset
Afbeeldingen van XLR-adapterset
Afbeeldingen van XLR-adapterset
Afbeeldingen van XLR-adapterset
Afbeeldingen van XLR-adapterset

Kenmerken

Geweldig geluid met weinig ruis

Wanneer de microfoon verbonden is met de Multi Interface Shoe van een compatibele camera met ingebouwde digitale audio-interface, wordt het audiosignaal rechtstreeks naar de camera verzonden in digitaal formaat, zodat de geluidskwaliteit niet verslechtert. Met een kleine aanpassing is de microfoon ook compatibel met verschillende camera's met een analoge interface.

Veelzijdige connectiviteit

Er zijn twee XLR/TRS-aansluitingen en een stereoministekker (3,5 mm) voor een microfoon. De XLR/TRS-aansluitingen kunnen worden gebruikt als lijninvoer, microfooningang, of microfooningang met 48V-fantoomvoeding.

Flexibele installatie

Uiterst flexibel voor gebruik met professionele uitrusting en camerakooien. Audioverlengkabels zijn meegeleverd, zodat de positie van de XLR-adapter naar wens op uw uitrusting kan worden ingesteld.

Draadloze verbinding

U klikt de XLR-adapter eenvoudig in de Multi Interface Shoe voor directe inschakeling en audioverbindingen, zonder dat u extra kabels of batterijen nodig heeft. De Multi Interface Shoe van Sony biedt intelligente connectiviteit en bedieningsfuncties voor tal van accessoires, wat maximale flexibiliteit en mobiliteit oplevert bij opnamen met het α-systeem.

Mechanische ruisonderdrukking

Het geavanceerde schok- en trillingsbestendige ontwerp beperkt laagfrequente ruis, die tot een lage geluidskwaliteit kan leiden, effectief tot een minimum. Door de optionele directe montage zonder extra aansluitkabels wordt het risico op ruis die de kwaliteit van uw audio-opname aantast nog verder beperkt.

Uitgebreide bediening

Uitgebreide beheermogelijkheden tijdens opnemen kan de workflow bij nabewerking aanzienlijk vereenvoudigen. Opnameniveau (AUTOMATISCH/HANDMATIG), koppeling opnameniveau (INGANG 1-INGANG 2), signaalverzwakker en bedieningselementen voor low-cut filter (100/300 Hz) zijn aanwezig.

Superdirectionele shotgunmicrofoon inbegrepen

Een superdirectionele monomicrofoon (ECM-XM1) en windscherm in bontmodel voor onderdrukking van windruis worden meegeleverd.

Info over compatibiliteit

 

Naar de ondersteuningspagina

Specificaties

  • Compact en licht ontwerp met een gewicht van slechts 187 g

  • 2 XLR/TRS-ingangen geschikt voor fantoomvoeding

  • Standaard microfooningang van 3,5 mm met externe stroomaansluiting

  • Digitale interface compatibel met Multi Interface Shoe voor een helder geluid

  • Uitgebreide handmatige bediening en flexibele uitrusting voor professioneel gebruik

Kom meer te weten over energiebesparende functies en onze toewijding aan het milieu en een duurzame toekomst Bezoek onze eco-website

Beoordelingen

Meningen van gebruikers