Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

74,99 €

Afbeeldingen van Afstandsbediening
Afbeeldingen van Afstandsbediening
Afbeeldingen van Afstandsbediening
Afbeeldingen van Afstandsbediening

Kenmerken

Draadloze BLUETOOTH-technologie

Bluetooth-communicatie zorgt voor een betrouwbare afstandsbediening, zelfs in fel zonlicht of als er obstakels zijn tussen de afstandsbediening en de camera. Bidirectionele communicatie biedt extra functionaliteit, bijvoorbeeld statusindicatie op de afstandsbediening. Dit is niet mogelijk met een apparaat dat alleen kan zenden.

Professionele betrouwbaarheid

De RMT-P1BT levert het soort betrouwbare werking die essentieel is in professionele werkomgevingen, met uitstekende Bluetooth connectiviteit en positief reagerende knoppen. Omdat de communicatie draadloos is in plaats van optisch, blijven de betrouwbaarheid en respons ook behouden in situaties met obstakels in de directe zichtlijn.

Duidelijke visuele feedback

Een duidelijk zichtbare indicator-LED knippert of brandt continu om de status van de sluiter, filmopname en autofocus weer te geven. Dit is een sterk voordeel in situaties waar de bestuurder geen directe toegang heeft tot de camera die wordt bediend.

Ideaal voor veeleisende omgevingen

De RMT-P1BT werkt met de ingebouwde Bluetooth-ontvanger van de camera, dus er is geen bekabelde verbinding of extra ontvanger nodig. De klepjes op de connectors van de camera kunnen gesloten blijven voor maximale bescherming tegen stof en vocht, wat bijdraagt aan een hoge betrouwbaarheid van het systeem.

Nauwkeurige bediening voor efficiënte opnamen

De nauwkeurig werking van de knop met duidelijk voelbare feedback gaat gepaard met een ergonomische vormgeving voor een betrouwbare bediening. De afstandsbediening zelf is ontworpen voor optimale grip en gebruiksgemak, wat bijdraagt aan een soepel en foutloze bediening.

Uitgebreide bediening

Essentiële bedieningselementen voor de camera: scherpstelknoppen voor nauwkeurig en subtiel scherpstellen, een vergrendelknop tegen onbedoeld afgaan tijdens vervoer, filmopname starten/stoppen, en power-/digitale zoom. Er zijn ook twee aangepaste knoppen die de functies van de knoppen C1 en AF-ON op de camerabehuizing weerspiegelen. 

Info over compatibiliteit

 

Naar de ondersteuningspagina

Specificaties

  • Afmetingen (b x h x d): Ca. 33 x 116,5 x 15,1 mm (1 5/16 x 4 5/8 x 5/8 inches)

  • Gewicht: Ca. 35 g (1,3 oz) zonder de batterij

  • Communicatie: Bluetooth Standard ver. 4.2 (2,4GHz-band)

  • Dekking: 360°, bereik: 5 m (16,4 ft)

  • Stof- en vochtbestendig

Kom meer te weten over energiebesparende functies en onze toewijding aan het milieu en een duurzame toekomst Bezoek onze eco-website

Beoordelingen

Meningen van gebruikers