VERTICALE HANDGREEP

Productbeoordelingen

300,00 €

(inclusief btw)
11

4.4 gebaseerd op 11 klantbeoordelingen

7
3
0
0
1
Prestaties

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

11 klantbeoordelingen

0

Foutmelding

VG-C1EM 30/08/2020 door Mathias85 (België)

Heb deze battery grip nu een dikke maand, heb 2 originele sony batterijen erin zitten en begint nu de foutmelding te geven dat de batterij niet compatibel is

Prestaties

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Support
03/09/2020

Goedendag,

Vervelend om te horen dat uw VG-C1EM niet meer naar behoren lijkt te functioneren.

Graag willen wij u verzoeken om de volgende stappen uit te voeren.

Verwijder de accu's uit de acculade en plaats ze terug.
Stel de POWER-schakelaar van de camera in op OFF, verwijder de accu's en bevestig het apparaat opnieuw op de camera.

Indien beide opties niet helpen, zal de grip nagekeken moeten worden door de reparatiedienst. U kunt dit doen door de grip terug te brengen naar de winkel van aankoop, of via: https://bit.ly/31UvcI7

Indien u nog verdere vragen heeft willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.
Klantenservice: https://bit.ly/2RfJaxN.
Met vriendelijke groet,

Rob

0

2 batterijen ontladen één voor één.

VG-C1EM 30/05/2019 door Silemnav (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ben zeer tevreden over het gebruik. Het was letterlijk uitpakken en beginnen.

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi high-tech product!

VG-C1EM 02/08/2018 door JurB (Nederland)

Ruim 4 jaar gebruik is de bij mijn Sony camera horende battery-grip, onmisbaar bij de Sony a7 serie camera's. Het verbetert de grip op de camera enorm en - dankzij het fantastische battery-management doe je 2,5 keer langer met je batterijen.

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Makkelijk in gebruik.

VG-C1EM 15/03/2016 door Foto Bergmann (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb de VG-C1EM nu een paar weken in bezit. Hij is makkelijk op mijn camera te momteren. Door dat er twee accu's in zitten kan ke langer/meer foto's maken.

Prestaties

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

VG-C1EM

VG-C1EM 26/10/2015 door ENieuw (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De grip is een aanvulling op de A7, qua ergonomie een echte aanrader.

Prestaties

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Vlotte portretfotografie met verticale grip

VG-C1EM 13/09/2015 door MPGJ (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik werk met een A7R. En heb enkele maanden terug VG-C1EM aangeschaft. Het geheel ziet er niet alleen stoer uit ... Dankzij de grip krijg je niet alleen een dubbele batterijduur (wat luxe is in vergelijking zonder), het geheel voelt in de hand in portretmode ook stabieler aan. In deze verticale positie zit alles op zijn "natuurlijke" plaats (shutter, net erachter de persoonlijke instelknop, het voorste resp. achterste instelwiel voor de wijsvinger resp. duim en deze laatste vindt ook makkelijk de AM/MF-modeknop achteraan). Een aanrader. Het wegsteken van het afdekplaatje van de batterijhouder van het toestel in de grip vraagt wel wat gepruts. Maar je verliest het op die manier niet! Een aanrader voor iedereen die mensen belangrijker vindt dan landschappen. Give it a try. Marc

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Dubbel voordeel

VG-C1EM 11/09/2015 door Mister ed (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Aangschaft voor gebruik op een a7s. Voordeel 1) dubbelle accutijd omdat in de grip 2 accu's zitten die de camera voeden. Voordeel 2) body is beter hanteerbaar bij portretfotos en ontspanknop zit dan weer bovenop de camera (beter voor je handen (ergonomie))

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig upgrade voor lange foto shoots

VG-C1EM 06/05/2015 door Bertus B (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze camerahandgreep bied de camera nog meer gebruikersgemak

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Extra power

VG-C1EM 12/04/2015 door Gerard H (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik bezit Sony A7R camera . Accu heeft onvoldoende power om een reportage te maken (camera continu aan).Hierdoor aanschaf van powerpack om te kunnen werken met 2 batterijen. Alles werkt prima en ligt goed in de hand. Is overall een waardevolle toevoeging.

Prestaties

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Aangenaam verrast

VG-C1EM 27/08/2014 door somar (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zeer praktische en handzame aanvulling voor de a7. Maakt het fotograferen nog vlotter en aangenamer. Toestel ligt veel beter en veiliger in de hand, vooral tijdens portretfotografie. Door het knap ontwerp krijgt de camera tevens een nog knappere look.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Alles zo eenvoudig en compact mogelijk ...

VG-C1EM 06/08/2014 door No Secret (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Als je in de field zit met bijvoorbeeld een A7R kan je jezelf altijd behelpen met een eenvoudige batterijwissel. Maar voor de gevallen waar je schrik hebt van net die ene foto te missen tijdens een mogelijke wissel is er deze verticale handgreep. Je krijgt dan in totaal 2 batterijen ter beschikking die je toestel kunnen voorzien van de nodige power. Batterijen zitten niet de levering. Je moet dus nog eentje (de andere heb je al bij je camera meegekregen) bijbestellen. De overschakeling van de lege batterij naar de volle gaat automatisch. Dus geen vervelende switch omgooien zoals bij sommige primitieve, after-market grepen. Gebruik je je toestel veel voor portretfotografie dan komt deze greep zeker van pas. Voor nog 3 andere types van Alpha camera’s gebruik ik een verticale handgreep. Als ik ze allemaal met elkaar vergelijk komt de VG-C1EM uit de bus als diegene die de minste functies herbergt. Geen extra toeters en bellen. Alles zo eenvoudig en compact mogelijk, een shutter release en 2 draaiknoppen die identiek reageren aan hun broertjes die op het fototoestel zitten. Men heeft de lijn van de A7 reeks doorgetrokken tot in de greep en sluit dus perfect aan aan het design van de beestjes.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0