Afbeeldingen van verticale handgreep
Afbeeldingen van verticale handgreep
Afbeeldingen van verticale handgreep
Afbeeldingen van verticale handgreep
Afbeeldingen van verticale handgreep
Afbeeldingen van verticale handgreep
Afbeeldingen van verticale handgreep

Kenmerken

Eenvoudige bediening in verticale positie

De VG-C4EM biedt vrijwel dezelfde bediening als de camerabehuizing. De locatie, grootte en vorm van de knoppen is geoptimaliseerd en er is gebruik gemaakt van hetzelfde materiaal als voor de behuizing van de α9 II en α7R IV. Hierdoor voelt de bediening net als die van de camerabehuizing als de camera verticaal wordt gehouden.

Goede, stevige grip

Dankzij het ingenieuze ontwerp van de handgreep kunt u de camera stevig vasthouden. Met de verticale handgreep kunt u eenvoudig en prettig foto's maken, ongeacht of u de camera horizontaal of verticaal houdt. Hierdoor is het makkelijker om u op het onderwerp en de compositie te concentreren.

Verdubbelde effectieve gebruiksduur

De VG-C4EM werkt met één of twee NP-FZ100-batteriijen. Als u twee batterijen gebruikt, kunt u de camera bijna twee keer zo lang gebruiken als met één batterij. Het batterijniveau wordt aangegeven op het lcd-scherm, in stappen van 1%. Als de eerste batterij leeg is, schakelt de camera automatisch over naar de andere, waardoor u de camera zonder onderbreking kunt blijven gebruiken.

Laad de batterijen op of sluit aan op USB

De batterijen in de verticale handgreep kunnen via de USB-poort van de camera worden opgeladen zonder de handgreep van de camera te verwijderen. Voor langere fotosessies kan de batterij van de camera van stroom worden voorzien via de USB-poort van de camera in combinatie met een externe batterij of een netadapter.

Lichte, maar duurzame behuizing van magnesium legering

De buitenkant van de VG-C4EM is gemaakt van dezelfde magnesium legering die in de behuizing van de α9 II en α7R IV wordt gebruikt. Op deze manier is hij even stevig als de camera zelf, terwijl het totale gewicht tot een minimum wordt beperkt en hij niet te log wordt.

Betrouwbare bescherming tegen stof/vocht

De handgreepbevestiging van de camera is gemaakt met hetzelfde afdichtingsmateriaal dat op de camerabehuizing wordt gebruikt om stof en vocht buiten te houden. Hierdoor is het camerasysteem nóg betrouwbaarder.

Opmerking

Deze unit kan niet tegelijk met de LA-EA2 / EA4-bevestigingsadapter zijn geïnstalleerd. Als beiden zijn geïnstalleerd, is er te weinig ruimte tussen de unit en de lensbevestigingsadapter, waardoor de handgreep moeilijk vast te houden is. 

Info over compatibiliteit

 

Naar de ondersteuningspagina

Specificaties

  • Afmetingen (b x h x d): Circa 128,8 x 108,9 x 67 mm (5 1/8 x 4 3/8 x 2 3/4 inch)

  • Gewicht: Ca. 290 g

  • Type batterij: NP-FZ100

Kom meer te weten over energiebesparende functies en onze toewijding aan het milieu en een duurzame toekomst Bezoek onze eco-website

Beoordelingen

Meningen van gebruikers