Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

449,00 €

Afbeeldingen van verticale handgreep
Afbeeldingen van verticale handgreep
Afbeeldingen van verticale handgreep
Afbeeldingen van verticale handgreep
Afbeeldingen van verticale handgreep
Afbeeldingen van verticale handgreep
Afbeeldingen van verticale handgreep

Kenmerken

Dezelfde grip en controle als bij de α9 III

De VG-C5 verticale handgreep biedt dezelfde robuuste grip en toegang tot bedieningselementen als de horizontale handgreep van de camera. Daarnaast biedt hij uitmuntend comfort en bedieningsgemak voor lange fotografiesessies. De handgreep en sluiterknop hebben dezelfde ergonomische vormgeving als de camerabehuizing. Toegang tot de bedieningselementen is ook hetzelfde, met een onafhankelijke aangepaste knop (C5) en draaiknop aan de voorkant en L- en R-draaiknoppen achter met een vergrendelingsfunctie op de R-draaiknop. De bediening is hetzelfde bij opname in horizontale en verticale positie.

Efficiënte benutting van twee batterijen voor langer fotograferen

De VG-C5 verticale handgreep biedt plaats aan twee NP-FZ100-batterijen en de verbeterde circuits ondersteunen parallelle voeding voor een langere gebruiksduur dan bij de VG-C4EM verticale handgreep. De resterende tijd voor beide batterijen wordt gelijktijdig weergegeven op het camerascherm, zodat de gebruiker vol vertrouwen kan blijven fotograferen.

Onderdeel van een duurzaam, betrouwbaar systeem

De VG-C5 verticale handgreep heeft hetzelfde stof- en vochtbestendige ontwerp als de camerabehuizing en functioneert als een betrouwbaar systeem dat zelfs onder uitdagende omstandigheden blijft doen wat het moet doen. Het is bovendien gebouwd op een frame van magnesium legering voor uitstekende duurzaamheid.

Overige functies

De VG-C5 verticale handgreep heeft een eenvoudig toegankelijk, uitschuifbaar batterijcompartiment, een statiefaansluiting, bevestigingspunten voor een camerariem, AF ON / AEL / C1 / C2 / C5 knoppen, Multi Selector en vergrendeling van de R-draaiknop. Ook ondersteunt hij stroomvoorziening en opladen via de USB Type-C®-poort van de camera.

Recyclebare, kunststofvrije materialen

Sony stapt over naar meer kunststofvrij verpakkingsmateriaal dat genoeg bescherming biedt tegen schokken en stoten. We gebruiken niet-geweven, plantaardige stoffen voor producttassen. Dit is minder belastend voor het milieu.

Info over compatibiliteit

 

Naar de ondersteuningspagina

Specificaties

  • Afmetingen (b x h x d): Circa 136,1 x 108,9 x 68,3 mm (5 3/8 x 4 3/8 x 2 3/4 inch)

  • Gewicht: Ca. 236 g (8,3 oz)

  • Type batterij: NP-FZ100

Kom meer te weten over energiebesparende functies en onze toewijding aan het milieu en een duurzame toekomst Bezoek onze eco-website