300,00 €

(inclusief btw)
9

4.8 gebaseerd op 9 klantbeoordelingen

7
2
0
0
0
Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

9 klantbeoordelingen

0

Prima

VG-C77AM 03/08/2020 door Eric1706

Ik heb dit product laatst gekost en bevalt me prima echt een aanrader voor als je veel Of lang onderweg bent en veel fotos maakt voor mensen met kleine handen is het iets minder

Prestaties

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Bedieningsgemak

VG-C77AM 12/09/2017 door FredA99II

Deze handgreep voor de A99II heeft een perfect bediensgemak, alle functies zijn met simpele handlingen te doen als je verticale fotos maakt...toppie gewoon

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handige grip voor de Alpha 77-II en 99-II

VG-C77AM 21/05/2017 door martinf

Ik heb deze grip vorige maand gekocht voor op m'n Alpha 77-II en 99-II om verschillende redenen. Er gaan 2 accu's in en je hebt een uitstekende grip op je camera. Ik ben zeer tevreden over dit produkt. Enige nadeel: het geheel wordt wel een bdeetje zwaar.

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

heerlijke handgrip

VG-C77AM 10/01/2017 door Henkenderest

Had de grip onder de a77 en prima, geeft de camera meer body en meer balans. net de a77ll gekocht en er gelijk onder gezet

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kan niet meer zonder

VG-C77AM 15/02/2015 door StijnM

Onmisbaar uitbreiding van de A77M2 body. Superhandig om rechtstaande beelden te maken en met 2 volledig opgeladen batterijen kom je een al een heel eind verder.

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Liever echt dan namaak

VG-C77AM 14/02/2015 door PimK

Ga hem morgen pas echt gebruiken, maar bij het uitproberen viel meteen de prima ergonomie op. Er zijn ook een aantal vergelijkbare handgrepen van andere merken te koop, maar ik neem daarmee liever geen risico.

Prestaties

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede uitbreiding op de A77

VG-C77AM 07/12/2014 door AvS Photo

Meer houdvast voor een fijne body, zeker bij het fotograferen in Portretstand is de camera goed te bedienen. Alle benodigde knoppen zitten er op en in handbereik. Ook hoef ik me ook niet meer druk te maken over accucapiciteit. Je moet je wel bedenken of je de camera nu niet te zwaar vindt worden.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Biedt wat ervan verwacht wordt

VG-C77AM 09/09/2014 door JapVD

Zeer handig voor wie veel fotografeert op weinig tijd (ik ben clubfotograaf). Wel rekening houden met bijkomend gewicht!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed product

VG-C77AM 04/06/2014 door ilov

Ben zelf zeer tevreden over dit product.Het is aan dure kant maar dan loop jij ook geen risico dat het iets niet werkt zoals bedoelt. Knop die zou goed bij kunnen komen is eentje van foto preview. Heb nog niet door de menu gegaan om aan de knoppen andere functie te geven,zou dat werken voor een handgreep is nog de vraag?

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0