Verkrijgbaar vanaf

1.300,00 €

(inclusief btw)
184

4.6 gebaseerd op 184 klantbeoordelingen

125
54
3
2
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

187 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

Ik blijf de baas

Alleen behuizing 10/11/2019 door jeeps

Ondanks oneindig aantal instellingen in het menu doet-ie wat ik wil

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

top camera

Alleen behuizing 23/10/2019 door bwa1402

Pas gekocht nadat mijn vorige camera waterschade had

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een verademing

Alleen behuizing 08/10/2019 door Leo4105

Na mijn Alpha 700 is deze camera een verademing. Mogelijkheden, snelheid en scherpte bieden mij wart ik zocht. Natuurlijk met de juiste lenzen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prestatie

Alleen behuizing 31/08/2019 door ruud10

blij met de prestatie mis alleen de gps van het vorige model de A77

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Veel, heel veel mogelijkheden

Alleen behuizing 28/08/2019 door Josfoto

Fijne camera. Duidelijke functies en legio mogelijkheden voor alle soorten fotografie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beste APS-C camera!

Alleen behuizing 25/08/2019 door Pewil

Ik bezit reeds geruime tijd een Sony Alpha 77II en heb er goede ervaringen mee. Ik wissel niet graag het objectief en besloot daarom een tweede Alpha 77II te kopen. Gemakkelijker werken met 2 identieke body's. Het nieuwe toestel vervangt mijn Alpha 580.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed

Alleen behuizing 06/08/2019 door joppy55

ik heb dit vanmorgen gehaald ben er zeer tevreden mee

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Snel genoeg voor vogelen

Alleen behuizing 10/07/2019 door aadaad

Dit is mijn 2e ILCA A77 M2. De eerste is na 5 jaar toch wel achteruitgegaan qua focus kwaliteit. Na reparatie helaas niet beter geworden. Dus wederom een nieuwe gekocht. Dit soort producten gaan niet langer mee blijkbaar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Meer mogelijkheden

Alleen behuizing 22/06/2019 door Geba39

Was even wennen maar resultaten geweldig,was al erg tervreden over de alpha 350 , die heb ingeruild.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne camera

Alleen behuizing 22/06/2019

IK heb dit vorige maand gekocht ,hij supersnel en handig tegenover de a58

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel fijn fototoestel

Behuizing + 16-50mm-zoomlens 14/06/2019 door RobbieT59

Heel mooie vakantiefoto's kunnen maken. Zowel macro als landschap

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geen volledige handleiding!

Alleen behuizing 28/05/2019 door Intermezzzzo

De camera voelt prettig aan. Vind weer dingen terug die ik op mijn Minolta 7D ooit had en die ik heb gemist op de tussen Alpha's. Wel jammer dat flitser moest vervangen - de aansluiting is veranderd tov de vorige Alpha spiegels. Kassa. De handleiding is slechts een 40 talen samenvatting. De volledige handleiding van de vorige versie van deze camera kun je downloaden. Maar er zijn veel dingen veranderd waardoor veel info niet relevant is. Dit vind ik zeer slecht en beïnvloed mijn score.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heerlijke camera

Alleen behuizing 01/05/2019 door OttoGouda

Ik had via marktplaats een A350 gekocht en was daar zo tevreden over dat ik hem 2 maanden later op marktplaats gezet heb om over te stappen op de A77m2. geweldige camera, ik heb ooit met de Canon D5 mark 2 gewerkt en deze doet er nauwelijks voor onder (afgezien van full frame) ben er heel blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

de beleving !

Alleen behuizing 23/03/2019

een fijn in de hand zittend en niet te zwaar toestel ,met erg veel duidelijke mogelijkheden !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige mogelijkheden

Alleen behuizing 28/02/2019 door Hean

Ik ben er zeer tevreden mee! Werkt uitstekend en voldoet aan mij eisen als hobbyist.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Overstap van A58 naar A77ii gaat niet vanzelf

Alleen behuizing 23/02/2019 door TerryA77

Vorige maand de overstap gemaakt naar de A77II na jaren de A58 gebruikt te hebben. Ik moet zeggen dat hij echt heel erg goed bevalt maar dat de overstap niet vanzelf ging. Alle nieuwe en uitgebreidere functies heeft zijn tijd wel even nodig.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

super camera

Alleen behuizing 03/02/2019 door bjorn164

super fijne camera,helaas weinig aanbod in goedkope goede lenzen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige camera

Alleen behuizing 26/01/2019 door Matjas

Ik heb een A58 en was toe aan een andere camera. Tegenover de A58 is dit een wereld van verschil en ben zeer tevreden over de ILCA-77 II

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gebruiksgemak

Alleen behuizing 25/01/2019 door Marinus 1

Ik had een aplha 700 en de 77II is een fijne opvolger, ligt goed in de hand, even wennen aan de bediening, maakt geweldige foto`s, en zelfs filmpjes ben er heel blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

semi pro

Alleen behuizing 18/01/2019

heb deze camera sinds enkele jaren in mijn bezit. Prima uprade camera voor de beginner die wil vorderen in de fotografie. Ideaal voor sport natuur maar heb er ook heel mooie portret foto's mee gemaakt .

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

veelzijdig toestel

Alleen behuizing 27/12/2018 door Svglys10

Het toestel handig in gebruik Geeft de mogelijkheid om in korte tijd een automatische opname te maken Maar eveneens een manuele en op eigen instellingen een doordachte configuratie te maken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony a77 m3

Behuizing + 16-50mm-zoomlens 09/12/2018 door TTT t

Vorige week gekocht. Fijne camera ligt lekker in de hand. Mooi snel Geen negatieve zaken gevonden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goede camera

Alleen behuizing 03/12/2018 door Salus

Mijn vorig toestel (Sony Alpha 57 was stuk en ik heb nu de Sony ILCA 77M2 aangekocht. Van werking vrijwel hetzelfde maar meer moelijkheden en beter beeldkwaliteit.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Makkelijk in de hand

Behuizing + 16-50mm-zoomlens 02/11/2018

Makkelijk om de camera in de handje houden En de lenzen van Sony zijn uitstekend.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera

Alleen behuizing 22/10/2018 door gerkoops

Heb deze camera gebruikt gekocht en specificaties zijn boven verwachting

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige fotocamera

Alleen behuizing 04/09/2018 door Jan 50

Nooit gedacht dat je met een ander fotocamera zoveel betere foto´s kon maken. De camera voldoet helemaal aan mijn wensen. Is een flinke verbetering t.o.v. de sony alpha 300.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super snelle camera. Intuïtieve bediening

Alleen behuizing 28/08/2018 door mholkamp

Deze camere heb ik twee weken geleden gekocht en mee genomen naar Polen op vakantie. Eigenlijk geen problemen gehad met de bediening en de handleiding sporadisch nodig gehad,

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel blij met mijn nieuwe camera!

Behuizing + 16-50mm-zoomlens 07/06/2018 door HannekeFW

Na eerst een tijd met een 'oude' camera van een vriendin te hebben gekeken of ik fotografie echt zo leuk vind heb ik nu de nieuwe versie van mijn oude camera gekocht. Ben er zo blij mee! Prachtige kleuren, handig in gebruik, fijn dat je er ook mee kan filmen! Kortom, een super goede aankoop!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige aankoop

Alleen behuizing 02/04/2018 door PassiePhotography

Afgelopen maand als upgrade van mijn sony a58 de a77II aangeschaft. Een enorme stap voorwaarts en geen moment spijt. Een heerlijke camera om mee te weken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony's beste APS-C camera met A-mount lenzen.

Alleen behuizing 22/03/2018 door Paul II

De A77II is een zeer geavanceerd fototoestel maar daardoor vergt het ook wel wat studie en gewenning om alle mogelijkheden en instellingen te leren kennen. Het is onaanvaardbaar dat Sony er slechts zo'n summiere handleiding bij levert. Zonder de aankoop van een gespecialiseerd boek (niet door Sony zelf geschreven !) is het eigenlijk ondoenbaar alles te doorgronden. Bij de veel eenvoudigere A55 zat een instructieboekje dat 5 keer dikker was. Mijn beoordeling van de a77II ? Vraag het nog eens binnen een paar maanden als ik alles heb uitgeprobeerd. Maar ik ben er nogal gerust in. De eerste kennismaking en foto's gaven me alvast een erg positief gevoel.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

waardige opvolger van de A77

Alleen behuizing 05/03/2018 door manou001

Ben tevreden over dit product maar had graag een beter scherpstelpunt gehad bij automatisch fotograferen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Bevindingen Sony A77II

Alleen behuizing 21/01/2018 door hefeenstra

Net een paar weken in huis de Sony A77II en de Camera bevalt me tot nu toe prima. Lekker snel en maakt leuke plaatjes.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Indrukwekkend.

Alleen behuizing 16/01/2018 door enthousiasteling

Prachtige camera met zeer veel (professionele) mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig toestel

Alleen behuizing 13/12/2017 door Evert94

Erg tevreden over Zou de camera zo weer kopen en aan al mijn vrienden aan bevelen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig body Sony a77ii

Behuizing + 16-50mm-zoomlens 21/11/2017 door Karel 1949

Heb deze Sony body vorige maand gekocht bij Siemeins in Tiel . Schitterend deze body ligt lekker in de hand en je kan makkelijk bij de knopjes komen terwijl je fotografeert ! Dus voor iedereen wil ik deze body aanraden . Ikzelf werkt er met plezier mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ongekende mogelijkheden

Alleen behuizing 02/11/2017 door WilVro

Heb de camera nu een jaar in bezit. Wat een mogelijkheden. Gaat veel tijd overheen voor je ze wat doorhebt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Fijne camera die een fantastisch resultaat geeft

Alleen behuizing 01/11/2017 door Stiefbeen

Fijne en degelijke camera met mooie resultaten en makkelijk in te stellen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

In een woord GEWELDIG!

Alleen behuizing 24/10/2017 door Freddy1972

Zeer tevreden mee en nu mijn foto's naar een hogere level krijgen wat zekers gaat lukken met een camera als deze.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super

Alleen behuizing 21/10/2017 door Custie

Sinds deze zomer een trotse bezitter van een SONY A77-II, als opvolger van de Sony A390. Ik fotografeer veel bewegende objecten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig toestel

Alleen behuizing 02/08/2017 door Jan1966

Na jaren een a58 te hebben gehad was het tijd voor een volgende stap Tot nu toe een gouden keus geweest

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goede camera

Alleen behuizing 29/07/2017 door Hans 79

Ik heb deze camera enkele weken in bezit ter vervanging van mijn alpha 300, dus heb ik wat meer kunnen uittesten ben zeer tevreden over deze a77ii camera en kan ik hem zeer aanbevelen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een super camera!

Alleen behuizing 20/07/2017 door syndromeda

Na jaren gewerkt te hebben met 3 A580 body's (ik wissel niet graag van lens in barre omstandigheden), heb ik nu één camera al vervangen door door een A77 II....de A580 was erg goed, maar de A77 is zoveel beter!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera

Alleen behuizing 25/04/2017 door jenne51

Ik zocht een opvolger voor mijn KonicaMinolta Dynax 7D en ben bij de Sony-Ilca-77II uitgekomen. Mijn wens was dat ik op de nieuwe camera mijn Minolta lenzen kon gebruiken. Deze Sony voldoet aan al mijn wensen,snel, handzaam en al mijn lenzen werken perfect.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Tevreden over de extra mogelijkheden van de ILCA 7

Alleen behuizing 14/03/2017 door ENE1

Tijdje geleden gekocht ter vervanging van mijn a350. In het begin nog wat zoeken naar de instellingen, maar heel tevreden over de resultaten.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer tevreden

Alleen behuizing 25/02/2017 door rolator

Ik heb er helaas nog weinig meegedaan vanwege ziekte

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een camera!

Alleen behuizing 21/02/2017 door Eduard DD

Ben nog aan het uit testen, maar alles gaat uitstekend. Heel tevreden over mijn aankoop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

snelheid,,scherpe foto,s mooie kleuren,,uistekend

Alleen behuizing 08/02/2017 door jo 1945

Ik heb de a77II 1week in bezit,,in een woord geweldig,,kan hem iedereen aan bevelen,,

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Verbluffende resultaten.

Alleen behuizing 25/01/2017

Overgestapt van een Sonya350 naar deze bijzondere camera is alsof je van een goede wagen overstap naar een super de luxe wagen. Een zeer veelzijdige camera met talloze instelmogelijkheden die aangeleerd moeten worden. Uitermate tevreden over deze aankoop. Eerst nog alle mogelijheden verder bekijken en veel oefenen. Vooraf heb ik het boek van Garry Friedman aangeschaft en dit bleek een schot in de roos. Deze camera is erg stil en voor iedereen die een camera wil kopen is dit een aanrader! Wel nog een kanttekening: geen Touch screen LCD scherm maar dit is verder geen probleem.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wat een mogelijkheden en techniek

Alleen behuizing 24/01/2017 door Japio30

Ik ben nu 2 weken in het bezit van de Sony A77 MII en de eerste bevindingen zijn verbluffend. Bij aanvang duizelt het even van de vele mogelijkheden die de camera biedt met de vele scherpstelpunten en focus mogelijkheden. Eenmaal aan de slag ervaar je de snelheid van de camera bij actie's. Met de juiste keuze instelling maak je haarscherpe foto's. Ook de elektronische zoeker is top. Zeer tevreden over mijn nieuwe Sony A77 MII.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Snel, veel focuspunten, intuïtieve bediening.

Alleen behuizing 19/11/2016 door Paul1970

Goede camera! Zeer goede AF, fijne grip, mooie foto's.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Scherpstellen in een oogwenk.

Alleen behuizing 08/11/2016 door wiebe66

Ik heb de camera nu 1,5 maand en heb hem ook onder best lastige omstandigheden (theater, sporthal) gebruikt. Scherpstellen gaat veel beter en sneller dan met de vorige sony, de a58, ging. Ook zijn de ruisprestatie's bij hoge iso beter dan van de a58. Maar vooral het scherpstellen is een hele verbetering.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer tevreden

Alleen behuizing 29/10/2016

Ik heb de camera gekocht ter vervanging van de alpha 700 en het is een wereld van verschil vooral bij low light opnames is er duidelijk minder ruis, ook de autofocus is veel veel sneller en de elektronische zoeker is veel eenvoudiger voor te beoordelen hoe de foto eruit gaat zien bediening is super door de vele nieuwe functie 's bv bediening en verzenden direct naar smartphone of computer. Ik ben zeer tevreden met de camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie spiegelreflex

Alleen behuizing 20/10/2016 door Cfrederiks

Deze camera is erg fijn in gebruik. Er zijn veel mogelijkheden en de camera is erg goed geschikt voor van alles en nog wat. Wel is het een goed idee om de handleiding te lezen om meer te begrijpen van de camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mijn Fototoestel Sony,

Alleen behuizing 10/10/2016 door Nopsie

Hij maakt geweldige foto`s, prachtige kleuren, en heel snel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

1

0

eerste indruk

Alleen behuizing 13/09/2016 door Danny 2

jaartje geleden A58 gekocht na jaartjes weinig net fotografie bezig geweest te zijn. Dus eerste maal digitaal ! Fijn toestel A58 maar wou toch iets meer v.b. stofdicht, spatwaterdicht,2 draaikoppen om instellingen te veranderen ,display draaibaar in zo wat alle richtingen enz.om het kort te houden eerste indruk heel goed !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Veelbelovend!!

Alleen behuizing 11/09/2016 door harrydeparrie

Pas een maand in bezit en voelt zoveel beter aan dan mijn A550. Bedieningsknoppen veel intuïtiever en scherpstellingsmogelijkheden zijn ook een wereld van verschil. Ik heb het boek van David Busch's erbij gekocht dat speciaal voor deze camera is geschreven

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige camera

Alleen behuizing 08/08/2016 door wardje

Ik ben zeer tevreden over de prestaties van deze camera. werkt perfect Bediening zeer vriendelijk en gemakkelijk. Instelling via her zeer duidelijke menu in div talen (ook Nederlands ) Wel even wennen vanaf een Minolta 7D naar Sony A700 naar een Sony A ILCA 77 mk2 Focus is echt super snel (79 punten) en met de Sigma 50-500 geen enkel probleem om uit de hand te fotograferen. ingebouwde converter en wifi is erg handig. Een grip is wel aan te raden voor de extra accu en het hanteren van de camera Echt een super camera voor de Prof en semi prof.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een enorme verbetering ten opzichte van de A77

Alleen behuizing 20/07/2016 door Nick45

Snellere autofocus betere ruis onderdrukking ,universele flitsschoen .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Fijne kamera

Alleen behuizing 24/06/2016

Na de 77 de 77m2 aangeschaft. Deze heeft een upgrade gekregen die ik de moeite vond. Had in de 77 een eyefi kaart die direct de foto's naar mijn smartfone stuurde. Ik dacht dat de 77m2 met de wifi mogelijkheid dit ook automatisch zou kunnen maar liet in deze mij in de steek. Heb de eyefi kaart nu in de 77m2. Ik vind het een fijne camera en geniet er volop van. Allen veel fotofun toegewenst, Groet, Rini

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig toestel

Alleen behuizing 06/06/2016

vorige maand aangeschaft en zeer tevreden al moet ik nog wennen aan de diverse mogelijkheden onder andere het verstellen van de focus knop aan de voorkant.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Superfijne digitale SLR

Alleen behuizing 06/06/2016 door Ch55

Ik heb in maart de nieuwe ILCA-77 II gehad, ter vervanging van de 77a. Ik had niet verwacht dat mijn nieuwe body zo veel beter zou zijn. Scherpteinstelling is aanzienlijk beter. Minder bewegingsonscherpte terwijl ik mijn oude lenzen gebruik. Panaramafunctie is ook veel beter. Ligt prima in de hand.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Dit is de absolute topcamera

Alleen behuizing 04/06/2016

Mijn vrouw is een fanatieke fotografe, zij had deze camera al een jaar lang. Geeft zeer mooie resultaten. Vooral foto's kijken op je breedbeeld tv over het gehele scherm en scherp. Dat 16: 9 format van Sony is geweldig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super camera 2016

Alleen behuizing 29/05/2016 door johan61

afgelopen maand deze gekocht een hele aanwinst echt een super geweldige camera echt een aanrader ligt ook heerlijk in je hand.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Altijd scherpe foto's

Alleen behuizing 18/05/2016

Ik ken nog lang niet alle mogelijkheden van dit toestel, maar wat mij in vergelijking met mijn vorige toestel het meest opvalt is: Hij fotografeert heel snel, waardoor onscherp door trillen niet meer voorkomt. Je kan makkelijk met een hand werken. Dat komt ook doordat het lijkt of hij meer licht in de lens opvangt dan je zelf waarneemt. Zelfs in een grot registreert hij meer licht dan je zelf ziet. Ik kan helaas geen foto toevoegen want ze zijn allemaal groter dan 5 Mb.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sterke vooruitgang ten opzichte van de Alpha 55

Behuizing + 16-50mm-zoomlens 15/05/2016 door santana99

Excellente camera op het gebied van Autofocus en doordat deze geschikt is voor sportfotografie ook zeer snel. Ideaal als je voor landschapsfotografie in combinatie met HDR.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Degelijke opvolger van de Sony a77

Alleen behuizing 11/05/2016 door Theodorus2

Heb dit toestel nu ongeveer een maand in mijn bezit en ben zeer tevreden. Het is een waardige opvolger van de a77. De mk2 is sneller geworden en geeft een beter beeld. Mede natuurlijk door de betere/nieuwere processor en de 79 scherpstelpunten. Vooral erg makkelijk bij sportopnames. De zoeker is erg plezierig en duidelijk. Klein minpunt is eigenlijk het knopje voor de scherpstelmodus, S,A,C en MF (voorzijde toestel) dit wil nog wel eens verdraaien.... Een verbetering is verder dat de programmakeuzeknop op de bovenzijde, een vergrendelknop heeft gekregen. Al met al een waardige aanvulling op mijn a77

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony A77ii ideale camera voor sport fotografie

Alleen behuizing 07/05/2016 door JohnvG

Ik had al een sony A77 en een sony A77ii en het verschil was aanzienlijk. De oudste sony a77 is nu ook ingeruild voor een A77ii

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Supersnelle camera

Alleen behuizing 24/04/2016 door Alfo1

Ik kocht deze omdat ik natuurliefhebber ben en mijn vorige Sony a330 was aan vervanging toe. Na lang wikken en wegen voor de a 77 ii gegaan en geen moment spijt, wat een fijne camera is dat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super goede product

Alleen behuizing 02/03/2016 door Badut

Ik heb in Januari gekocht en heb sindsdien een paar foto's gemaakt. Het is gewoon perfect.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

neef

Alleen behuizing 13/02/2016

Ik ben zeer tevreden met mijn camera, bediening is zeer vertrouwd. Ik heb jaren met de a350 foto's gemaakt en de 77 ii is van een andere order.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig toestel!

Alleen behuizing 09/02/2016 door GerardCl

Geweldig toestel. Snelle autofocus en fijn in gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

fijn toestel

Alleen behuizing 29/01/2016 door kezze

buiten dat het een smale frame is,het resultaat is evenwaardig als mijn A99? en soms zelfs beter,en ik moet niet met een aparte flits sleuren als ik gewone fototjes ga maken,top! en ik kan zelfs het resultaat bereiken van veel duurdere toestellen van een ander merk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0