Verkrijgbaar vanaf

1.200,00 €

(inclusief btw)
94

4.4 gebaseerd op 94 klantbeoordelingen

47
42
5
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

94 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

Super beeldkwaliteit en bediening

Alleen behuizing 06/07/2019

Overgestapt van Nikon d750 en zeer tevreden en zou het veel mensen aanbevelen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beste keuze voor je eerste mirrorless full-frame!

Alleen behuizing 13/06/2019 door GK2019

Voor onze vakantie hebben we deze camera aangeschaft als vervanging voor de oude Canon DSLR. Deze camera is een stuk handzamer, sneller en de resolutie en look van de afbeeldingen is overweldigend. Deze versie van de A7 is momenteel prijs/kwaliteit gezien een hele goeie keuze, zeker aangezien het een professionele camera is. Er zijn een aantal kleine minpuntjes maar die wegen niet op tegen de goeie kanten. Zoals de accuduur, dit is erg meegevallen maar met intensief gebruik gaan ze een halve dag mee voor foto en een kwart voor full time video. De camera is tov zijn opvolger niet zo roadproof of waterdicht, maar hij kan zeker wel tegen een klein stootje. De lenzen voor full-frames zijn prijzig maar in mijn ervaring zeker het geld waard. Je kan er ook voor kiezen in APS-C crop modus te schieten en dan heb je keuze uit goedkopere lenzen met een lichte concessie. Als je dit aanspreekt, gewoon doen! Als je meer budget hebt ga je voor de opvolger. Met de kitlens ben ik zeer tevreden prijs/kwaliteit gezien.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Doet het super

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 13/06/2019

Ik heb deze camera verleden maand gekocht, en ben er helemaal tevreden mee. Doet precies wat je er van verwacht.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Anno 2019 nog steeds een fantastische camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 03/06/2019 door PGMH

Een week geleden gekocht naast mijn geliefde A99m2. Gewoon om de A7-serie eens te proberen. Op dit moment is deze camera zo gunstig geprijsd dat er geen enkele concurrent full frame camera maar enigszins in de buurt komt. Uiteraard: de camera is 5 jaar oud en heeft niet de nieuwste snufjes. Het is echter een geweldige camera. Voor mij blijft echter toch de A-mount A99m2 favoriet, vooral vanwege het formaat en de bediening. Het gewichtsvoordeel van de A7-serie is met het gebruik van lichtgevoelige lenzen voor mij niet relevant. Ik hoop dat Sony met de A-mount doorgaat. Er is - zeker voor het topmodel - voldoende aanhang te vinden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed prijs kwaliteit verhouding

Alleen behuizing 24/05/2019 door EloIndo

ik heb er een paar weken mee kunnen werken en was er zeer tevreden over dat ik er eentje kocht!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig toestel

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 11/05/2019 door Peter010

Vorige maand gekocht en nu al verslaafd aan deze camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede image kwaliteit ook bij slecht licht.

Alleen behuizing 07/05/2019

Mooie compacte full frame camera. Image kwaliteit is goed ook onder moeilijke omstandigheden. Focus is redelijk betrouwbaar maar langzaam vergeleken met mijn A7MK3. Formaat mocht voor mij iets groter zijn waardoor de handeling beter wordt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

mooie prijs , veel opties

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 29/04/2019 door Benjaminben

een mooie compacte camera , licht gewicht , met goede prestaties.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hele goede kwaliteit foto's.

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 20/04/2019

Ik heb deze camera 2mnd geleden aangeschaft. En je koopt super kwaliteit tegen betaalbare prijs. Alleen de accuduur zou beter kunnen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer degelijke camera met goede eigenschappen

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 16/03/2019 door Rvanwijngaarden

Sinds een tijdje in bezit en zeer tevreden mee. Voor long exposure en straatfotografie vind ik het een geweldige camera, zeer licht en na even puzzelen ook zeer vriendelijk in gebruik. Alle knoppen zijn zelf te programmeren naar eigen wens. Nadelen: Accu worden via body opgeladen middels mini-usb, deze usb poorten staan niet bekend om hun stevigheid dus voorzichtigheid geboden. Ik heb er zelf een dual lader bij gekocht. Accu is zeer snel leeg, ik heb er 5 bij gekocht icm een batterygrip. Accessoires zoals een remote shutter release werkt ook via de mini usb. Coating van scherm slecht, advies is om een screenprotector vanaf dag 1 te gebruiken. Geen optie voor silent mode, shutter geluid is vrij irritant, in de opvolgers blijkt deze optie er wel te zijn dus lijkt me een simpele software update vanuit sony waar veel mensen blij mee zullen zijn. FE lensen zijn vrij prijzig dus even een extra aanschaffen is een rib uit je lijf. Voordelen: Licht gewicht fullframe Mirrorless, geen bewegende delen Volledig instelbaar qua bediening Focus peaking En teveel om op te noemen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 15/03/2019 door Hans43

Ik heb altijd met Nikon spiegelreflex gewerkt, maar dat werd toch lastig en zwaar. Na lang wikken en wegen alles van Nikon verkocht en nu overgestapt naar de Sony A7. Geen moment spijt, wat een heerlijke snelle en goed instelbare camera, een echte aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klein en fijn maar wennen na een Nikon

Alleen behuizing 09/03/2019

Heb m nu een jaar en ben heel tevreden over de fotokwaliteit en het formaat, maar merk dat ik erg graag nog mijn Nikon D 7100 pak. Die is zwaarder maar ken ik beter

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fullframe voor klein prijsje

Alleen behuizing 11/02/2019

Ik ben ondersteboven van de beeldkwaliteit van deze A7. Niet te vergelijken met mijn “oude” aps-c en al helemaal niet met mijn iphone.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

de camera werkt snel en goed

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 19/12/2018 door zeevogel

De camera doet zijn werkt goed. Alleen vindt de batterij duur erg kort. Dus je moet voortdurend zorgen voor voldoen accu's. En zeker door zijn prijs stelling van de Sony A7 is er voor een beginnen de fotograaf goed toestel voor vrij lage prijs want het is fullframe camera.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

had ik veel eerder moeten doen

Alleen behuizing 15/12/2018 door Wubbe

van a300 naar a68 en nu naar een a7, wauw . nu net meer met een zware spiegelreflex rondlopen, en de beelden zijn zeer scherp

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekende kenmerken

Alleen behuizing 02/11/2018 door jgbron

De camera is meer dan uitstekend, het is alleen jammer dat de accu lader er niet los bijgeleverd wordt. Hierdoor moet je altijd de camera als lader gebruiken. Met 2 accu's is dit lastig. Maar de kwaliteit van de camera is prima...!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Werkt naar behoren

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 26/10/2018 door GdeV

Moet nog erg wennen aan deze camera. Werkt minder soepel dan mijn A77M2

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Super camera!

Alleen behuizing 09/10/2018 door Wiebezelf

Dit is mijn 5de sony / Minolta camera en wederom even top product. Doordacht, ergonomic has en magistrate kwaliteit!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kwalitatief hoogwaardige camera

Alleen behuizing 29/09/2018

Het was allemaal even zoeken hoe de instellingen allemaal werkte maar als je dat eenmaal weet is het erg eenvoudig om te doen. Kwaliteit is uitstekend.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima systeem camera - concurerend geprijsd

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 18/08/2018 door sintrs

Nu een maand de bezitter van de Alfa 7 en 500 foto's verder niets dan lof. Gekocht met de standaard zoom. De camera voldoet tot op heden aan al mijn verwachtingen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

toch een stuk betercals sony a 6000

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 08/08/2018 door bluewave

Vorige maand gekocht toch een stuk beter als A 6000

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super full frame instapcamera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 02/08/2018 door seriffmedia

Zeer mooie instapcamera voor beginners. Makkelijk mee te nemen en de batterij ging langer mee als mensen mee lieten denken.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De camera doet wat je verwacht

Alleen behuizing 25/07/2018 door meneerjahn

De camera met nieuwe lens doet het goed en prettig, de camera kan meer dan wat ik kan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een lichte camera die goed hanteerbaar is.

Alleen behuizing 17/07/2018 door Mijzelf53

Ergonomisch een fijne en goede camera. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden. Lenzen zijn niet zwaar, mooie kleuren en helder beeld.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gewoon goed

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 12/07/2018

Ik heb he vorige maand gekocht en ben zeer te vreden . Zoals kleur en bediening wat je mag verwachten van Sony daar voor had ik de Nikon d7100 was zwaar en minder kleur frisheid . Enige nadeel is de accu die zijn heel snel op dat kom door de compactheid van de Sony A7 .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

uitsrekende camera voor een prima prijs

Alleen behuizing 29/06/2018 door J Ooms

Begin Juni de body gekocht tot op heden ben ik zeer tevreden. Alle functies zijn goed bereikbaar, ik moest wel even wennen aan de plaats van de functies. Met de macro lens 90mm f2.8 een uitstekende combinatie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede voor landschappen

Alleen behuizing 02/05/2018 door Janb1

Het is een hele goede camera, alleen de autofocussysteem is niet super snel. Daarom is het ook moeilijk om snelle bewegende beelden vast te leggen. Wat ook Jammer is is dat er geen oplader bij komt. Verder is het een prima camera en de beeld kwaliteit is super.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne camera

Alleen behuizing 04/04/2018 door Nikus

Twee weken geleden de. Amera gekocht. Maakt haarscherpe foto’s. De auto focus is niet geheel volgens verwachting. De. Amera is zijn geld waard.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wauw

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 23/03/2018 door Wimstone

Mijn a5000 ingeruild voor de A7 , en dat was niet verkeerd. De A7 is veel meer camera en voelt prima aan. Knoppen zitten op de juiste plaatsen en mogelijkheden zijn er volop. Alles is ingericht op gemak en is logisch. Wat ik wel mis is een gedrukte uitgebreide handleiding.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een prachtige full frame camera

Alleen behuizing 22/03/2018 door evs100

Ik ben heel tevreden met het product gezien de hoge kwaliteit van constructie, de "simpel te begrijpen " bediening en de prijs voor een full frame camera.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie compacte FF camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 14/03/2018 door Bellabibi

Eindelijk FF na jaren MFT te hebben gefotografeerd. Had ik wellicht eerder moeten doen! Beeldkwaliteit een heel stuk beter, AF wat minder. Wellicht in de toekomst een A7iii

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Verrassend

Alleen behuizing 20/02/2018 door JanWillem01

Enkele weken in mijn bezit. Ik ben aangenaam verrast dat ik zo snel aan deze camera gewend ben. De opnamens zijn bijzonder goed. Als fotograaf met veel eisen kom je geheel aan je trekken. De combinatie van deze body en standaard zoomlens geeft zeer veel voldoening. Ook was ik zeer snel bekend met alle instellingen. Als je snel een shot wil maken in de automatische stand zijn de opnamens gewoon goed. Ik geniet er ook van dat de body van metaal is.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prettig toestel !

Alleen behuizing 02/02/2018 door JoDevlo

Met zowat de helft van het gewicht van mijn Nikon is de Sony Alpha 7 een prettige wandelgezel ! Ik mis een kleine en betaalbare flitser (info hierover is lastig te vinden) en een voeding die niet via het toestel loopt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima en handzame camera.

Alleen behuizing 20/01/2018 door Wouterhenk

Ik heb deze Sony A7 systeem camera maar sinds kort en ik ben vooral enthousiast over de kwaliteit van de geschoten beelden! Bovendien is deze nieuwe camera weer een stuk handzamer dan mijn oude Sony A-35k DSLR camera om mee te nemen! Ik heb tot nu toe voornamelijk in de auto modus, met de standaard 24-70 mm Sony lens, beelden gemaakt! Ik heb ook nog een tweedehands Sony-A 100mm macro lens en een LA-EA4 adapter aangeschaft! Deze hoop ik binnenkort eens te testen! Vooralsnog is de eerste indruk zeer goed wat mij betreft!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 26/12/2017 door Marklwd

Deze camera nu twee weken in bezit en de foto’s zijn geweldig! Hij is compacter dan een DSLR maar de kwaliteit overtreft de meeste DSLR camera’s. Hier een aantal foto’s toegevoegd

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig helder

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 12/12/2017 door Eekje

Een maand mee aan het werk en ben er helemaal tevreden over. makkelijk te bedienen, geen overbodige flauwekul, kan alles wat ik wil, prachtig helder, voelt stevig aan, goede grip. Top

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima camera met uitstekende specs

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 17/11/2017 door Cameraman123

Ondanks dat de camera al een aantal jaren op de markt is en niet voorzien van IBIS (de nieuwe wel) is het nog steeds een uitstekende camera. Vooral omdat je met mount-adapters verschillende merken objectieven kunt bevestigen. De piek instellingen samen met de manuele lenzen is prima. Het harde ontspan geluid is alleen vervelend als ik opnamen wil maken in theater. Voor straatwerk en festivals is het geen probleem. Al met al dik tevreden met de camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne Full-Frame camera met een goed kit objectief

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 10/11/2017 door jedi24

Geheel niet ontevreden met mijn sony slt 65V, maar deze camera is een flinke stap vooruit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hoge kwaliteit van de beelden!

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 16/10/2017

Fijne camera van hoge kwaliteit. Ik gebruik al mijn oude Leica-lenzen erop met zeer goed resultaat. De full-frame sensor is daarvoor essentieel. Sony levert de meest betaalbare camera met deze sensor en aanpassing voor Leica-lenzen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klein van stuk met grote beeldopbrengst.

Alleen behuizing 22/08/2017 door si0547

Ik zocht een kleine camera met full frame. Door mijn handicap kan ik moeilijk zonder een hulpmiddel mijn evenwicht bewaren. Ik heb naar andere full frame camera 's gekeken maar die waren te groot en te onhandig voor mij. Met de Sony a7 werden mijn wensen vervuld. Ik heb hem gekocht met een Sony 50 mm 1.8 lens. Deze lens heeft de beeldhoek ongeveer gelijk wat wij met onze ogen duidelijk zien. En er zat ook standaard een zonnekap bij. Wat tegenwoordig nog al eens vergeten wordt. Dat is ook meestal voor ons de aanleiding om een foto te maken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima fotocamera voor een prima prijs

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 10/08/2017 door Jos5508

Prima fotocamera voor een prima prijs. De foto's die eruit komen hebben een meer dan prima kwaliteit. Kortom ik ben heel tevreden met deze aankoop. Als ik al een opmerking heb is dat er geen GPS in de camera zit en dat Sony ook geen aparte GPS module heeft in haar assortiment.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne camera

Alleen behuizing 07/08/2017 door willie123

Eenvoudige bediening, knoppen gemakkelijk hanteerbaar. iets te weinig betaalbare lenzen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Tevreden met aankoop

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 17/07/2017 door PeterV

Na lang overwegingen besloten om de A7 te kopen over de A7II. Ik gebruik al een 4K productie camera en zal het meeste op een drie-poot werken.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Openlucht museum Arnhem

Alleen behuizing 08/07/2017 door Rumicomi

Heerlijk hanteerbaar (gewicht) en geweldig full-frame ideaal voor diepte scherpte

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

3

0

0

geweldige camera

Alleen behuizing 02/07/2017 door FritzzZZzz

na maanden zoeken op diverse merken camera's, voor Sony@7 gekozen en héél tevreden mijn foto's zijn veel levendiger in vergelijking met mijn vroeger toestel Canon D450

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige complete fullframe systeemcamera.

Alleen behuizing 13/06/2017 door Corona54

Sinds 2 weken heb ik een Sony A7 met kitlens. Een prachtige camera met veel mogelijkheden. Een klein nadeel vind ik de vrij summiere handleiding.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prima camara in zijn prijsklasse

Alleen behuizing 04/06/2017 door RomyJ3

De 2e Sony A7 welke ik in bezit heb, prima camera met de juiste (Zeiss) lens erop.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Compacte allers kunner!

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 12/04/2017

Na vele positieve reviews op het internet (diverse websites en Youtube), zijn mijn vrouw en ik afgereisd naar Konijnenberg in Den Ham, daar zijn we professioneel geholpen en mochten we de Sony A7 met diverse lenzen testen. We zijn erg tevreden over het gebruikersgemak van de Sony A7, na een korte uitleg was de Sony A7 erg makkelijk in gebruik en de bediening vergt niet te veel uitleg. We hebben het toestel nu 2 weken in gebruik en hopen er binnenkort vele mooie foto's mee te maken op onze vakantie naar IJsland en Bali.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed maar het kan altijd beter.

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 02/04/2017 door Onlyjvl

Erg fijne camera alleen het afrekenen van apps is nogal omslachtig (lees vrijwel onmogelijk) geen creditcard bezit. Ik heb dat dus opgegeven. Zeker een punt van aandacht!!!

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Ongelofelijke veel waar voor je geld

Alleen behuizing 09/02/2017 door Franzo

Ik ben professioneel fotograaf en heb drie weken geleden de stap gezet naar deze camera. Ik wist wel dat het een goed toestel was maar eens je er mee werkt voel je pas wat je in je handen hebt: goud ! Het gebruiksgemak van de oled viewer is fantastisch, alle nodige info is zichtbaar en na de klik krijg je het resultaat te zien. Supergemakkelijk. De nabewerking van de foto's is een stuk eenvoudiger geworden omdat witbalans, belichting en cadrage veel nauwkeuriger zijn dan voorheen, waardoor ik veel minder moet corrigeren. Wat een tijdswinst.... Het toestel bulkt van de mogelijkheden en dat in zo'n kleine lichte behuizing. Het is een nieuwe dimensie in m'n werk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Een supercamera in handzaam formaat!

Alleen behuizing 21/09/2016

Van een Nikon ASP-C de stap genomen en deze camera aangeschaft. Beste keuze ooit! Absoluut top toestel die alles doet wat ik wil. Er zijn ontzettend veel lenzen voor te krijgen (topkwaliteit van sony zelf maar je kunt ook voor 3rd party merken gaan als je on a budget bent) en deze camera gaat overal mee naar toe. En dan te bedenken dat er nog betere varianten uitgebracht zjn (A72, A7R/A7R2 etc). Ongelooflijk veel value for money.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer snelle en veelzijdige camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 19/09/2016 door Kunstbb

Deze camera heb ik nu een week en merk hoeveel mogelijkheden dit me biedt en wat een nauwkeurigheid en bedieningsgemak.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

lenzen veel duurder dan het toestel .

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 23/07/2016 door arnoldws

Er had wel een flitser in mogen zitten voor die prijs ,weinig lenzen te koop en die te koop zijn, zijn niet te betalen. ik had beter de Nikon D7100 kunnen houden. het enige gemak is dat hij lichter is.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

9

0

Wauw!

Alleen behuizing 11/07/2016 door Sony555

Heb de Sony nog maar kort in bezit, maar ben zeker al overtuigd! De eerste indrukken zijn zeer goed. Hij ziet er super uit, is snel en geeft haarscherpe beelden. Foto's gemaakt met weinig licht zien er eveneens top uit! Zeker een aanrader. Ik moest even wennen omdat ik van een digitale-spiegelreflex (NIKON) naar systeemcamera ben gegaan, maar je hebt het zo door. Enige minpuntje is de accuduur, dat valt ten opzichte van mijn voorganger tegen, maar dit had ik wel verwacht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Goed toestel

Alleen behuizing 31/05/2016 door Beer54

Heb het toestel nog niet lang maar ik ben al tevreden over de resultaten

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

De Sony A7 voldoet wonderlijk aan mijn verwachting

Alleen behuizing 16/04/2016 door Spooky11

Een dikke week gelden kocht ik mij de ILCE-7 Full-Frame Mirrorless -Pro Camera aan. Als amateur fotograaf stel ik het op prijs zonder al te veel franje mooie en goed kwaliteit foto's de kunnen nemen. Ik beschik over 2 spiegelreflex camera's waarvan ik eveneens tevreden ben. Doch heeft de Sony ten opzichte van een reflexcamera zijn voordelen zoals het is minder zwaar, het schrikt de mensen minder af. Pluspunten: Deze systeem camera ligt goed in de hand. De Viewvinder werkt naar behoren en is zeker een aanrader omdat bij het werken bij fel zonlicht het kantelbaar beeldscherm soms minder goed leesbaar is.. Eenvoudige en veel instelmogelijkheden. Hoge kwalitatieve foto's. Het kantelbaar beeldscherm laat doe om foto's te nemen onder moeilijke opname standpunten (kikkerperspectief en vogelperspectief. Hoge iso-waarden zijn mogelijk. Filmen lukt ook best aardig. Minpunten de bij horende handleiding is te summier (maar met zoekwerk via het internet kan men afdoende bijkomende informatie vinden) Bij minder goed licht werkt het focussen wat traag even ter illustratie enkele foto's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldige full-frame camera

Alleen behuizing 26/03/2016 door lang14

Een aantal weken gekocht om weer met fotograferen te beginnen en zeer enthousiast over de kwaliteit en mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooi lichtgewicht

Alleen behuizing 29/02/2016 door karie

ik heb deze vorige maand aangeschaft en nu terug verkocht en ben toch naar de sony a7ii overgeschakeld vanwege stabiliteit

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooie profesionele camera met alles handmatig in

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 12/02/2016 door andromeda 666

8 mooie licht gevoelige full frame camera al moet je wel wat kennis hebben voor optimaal gebruik

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Absoluut een top fotocamera!

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 04/02/2016 door Pierke

Ik was in bezit van een compact systeemcamera, en had daarvoor een professionele digitale slr. Mijn fotografie nam weer toe en ik ging op zoek naar een camera met slr kwaliteit, maar dan wel niet te groot en met een bepaald budget.In eerste instantie was mijn oog gevallen op de SLT-A77 II, echter deze vond ik te groot. Daarnaast vond ik de pixelwinst t.a.v mijn 16 MP camera niet belangrijk en verwachtte daar eigenlijk alleen maar meer ruis door. Toen ik de A7+28-70 kit zag, die onverwacht binnen mijn budget lag, heb ik mij verdiept in de specificaties reviews, tests en foto's van gebruikers op Flickr kritisch bekeken. Dit was dè kans om naar fullsize over te stappen, en toch een compacte camera te gaan gebruiken. Tot op heden heb ik absoluut geen enkel moment spijt van mijn aankoop. De beeldkwaliteit is werkelijk uitmuntend. Het is heerlijk om zoveel detail in de foto's terug te zien. En zeker ook, om weer met een mooiere scherptediepte te kunnen werken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect, maar kan nog beter.

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 22/01/2016 door Loumea

In het algemeen een aangenaam toestel, maar kan nog beter.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

3

0

Geweldig!,,,

Alleen behuizing 07/01/2016 door HKrete

heb deze Camera vorige maand gekocht en ben er zeer tevreden mee!.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig maar met enkele zwake punten

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 15/12/2015 door Chuan

Fantastische kamera, levert uitstekende beeldkwaliteit maar heeft een probleem met de "ghosting" in bepaalde condities van (rechtstreeks) lichtbronnen bij f/11 en kleinere openingen. Voor de rest, een echte aanrader voor die prijs.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig toestel

Alleen behuizing 14/12/2015 door HT15

Na een week in bezit, zijn de eerste resultaten heel goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1

0

Compact toestel zeer mooie foto's

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 02/10/2015 door vdbvic

Ik kocht het toestel nu reeds een goede 6 maand geleden. Het toestel neemt zeer mooie foto's. Sommige apps welke je op je toestel kan plaasten zijn een leuke uitbreiding op het geheel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klein formaat, grote prestatie

Alleen behuizing 02/10/2015 door David2401

De a7 is voor stills op locatie 1 van de beste opties door het gewicht en grootte. De performance is zeer goed en heb nooit iets gemist door de camera zelf. Wel is de kitlens van matige kwaliteit op tele en wijdhoek grootte (24 en 70).

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Een verrassing!

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 14/09/2015

Ik heb de Sony A7 vlak voor de vakantie gekocht omdat ik op vakantie graag een camera bij me wil hebben, maar wil niet te veel ballast bij me hebben. De A7 verraste me in zijn beeldkwaliteit. Stiekem zelfs iets beter dan mijn Canon 5DII.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

super

Alleen behuizing 26/06/2015 door fredflex

wat een techniek, en mogelijkheden en kwaliteit vind ik geweldig mooi klein formaat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

2

0

Goede camera, aantal aandachtspuntjes

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 21/06/2015 door FotoMatthijs

Het de camera nu een aantal weken in gebruik, na overgestapt te zijn van een digitale spiegelreflex (Olympus E420). De kwaliteit van de foto's is goed (gebruik de 28-70 lens), de camera ligt goed in de hand en de functies zijn zeer uitgebreid. Wat voor mij echt een vooruitgang is, is de performance met minder licht. Af en toe (2% van de foto's) heeft de camera last met belichting vinden en scherpstellen. Wat helpt is even wachten op camera uit en aan zetten. Verder werkt alles naar behoren, ik ben er erg tevreden mee. Goede prijs/kwaliteit voor een full-frame camera.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Compact met verbluffend resultaat

Alleen behuizing 01/06/2015 door TkUrp

Qualiteit waar je u tegen zegt. Werkt gantastisch samen met oude manual focus lenzen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Licht, goede vervanging van een dure SLR

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 25/05/2015 door rob_ml

Vorige maand gekocht, ben nu aan het experimenteren. Eerste conclusie is goed. Waardeloze manual. Een boek over de A7 moet erbij worden gekocht. Ben ondanks dat erg blij met de aanschaf.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

luchtige zwaargewicht

Alleen behuizing 21/05/2015 door mercoo

De Alpha 7 voldoet aan mijn wens naar een lichte volwaardige FF body. De meegeleverde kitlens raad ik af, is optisch onvoldoende en plaatst daarmee de A7 in negatief daglicht. De resultaten met de Zeiss 16-80 zijn prima.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0